💖 ùj unboxing kèpekkel

Ó, de szép! Mindenki sorra postolja ezeket az Hourglass-eket, nekem is kell egy! :grin:
Igazi önuralom kell ehhez, hogy hozzá ne nyúlj! Nem bírnám megállni :upside_down_face:

3 Likes

Mennyire pigmentáltak a Chanel színei? Jó az összeállítás egyébként.

1 Likes

Miután megbizonyosodtam róla, hogy egyben van és a fotó elkészítése után odaadtam Férjnek, hogy dugja el előlem! :crazy_face:
Most sok az újdonság itthon, így könnyebb elviselni. :blush:

4 Likes

(Érett) Hölgyek öröme.

1 Likes

IMG_20201014_012001
Bécsben is megkezdődött a hoarding. Jött egy PC pakkom is Németországból csak még nem mentem el érte a postára.

12 Likes

Szép paletta, használd nagy örömmel! :hugs:

1 Likes

20201014_094055

Végre, végre megérkezett! :heart_eyes:

Már ki is próbáltam csak úgy septiben, de zongorázni lehet a különbséget az eddig használt dolgaim és eközött. Olyan természetesen szép lesz tőle a pofim.
Ami hátravan még az az, hogy beszerezzem hozzá a @Kokapu által javasolt Avon ecsetet . :blush:

14 Likes

Micsoda meglepetés lesz! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Melyik avon ecsetről van szó?

1 Likes

Ha meglepetésnek annyira nem is lesz az, de kellemesnek kellemes lesz mindenképpen. :smile:

1 Likes

Ma érkezett drága @Lencseee jóvoltából. Csodaszép highlighter, holnap élesben is bevetem.
Kép

14 Likes

Erről:
Kokapu ecset ajánlata

1 Likes

Jaj, de örülök! Akkor mégsem rángattalak bele valami zavaros ügyletbe. :smiley:

1 Likes

Milyen szép a virág is aki belekukucskál a tetején :blush:
Remélem sok örömöd lesz benne miután már “szabad belepiszkálni” :blush:

3 Likes

IMG_20201015_173015
A Cica mult heti rendeles, ma erkezett meg.
A Clinique hidrataloja pedig meg a tavalyi nyaralas vegen vasarolt szett egyik darbja. Nehez szivvel szantam ra magam, hogy megbontsam. Az idei allapotok miatt atertekelodott minden, ami a nyaralasokhoz vagy kulfoldi kiruccanasokhoz kot. :stuck_out_tongue: Viszont elfogyott minden hidratalom utolso cseppje is, es amugy is, egy ev utan eppen ideje volt az “unboxing”-nak. :slight_smile:
Terveim szerint a Cica ejszakai hidratalo lesz, a mo. surge pedig nappali. Majd eldol.

11 Likes

A :cat2: annyira vastag és fehér, hogy csak éjszakai krémnek jó, de arra szuper, ezt használom zárókrémnek.

5 Likes

@Gloria a te bortipusod szaraz, jol emlekszek?

1 Likes

Egy kis beszerzés Notino-ról ingyen szállítással- úgy fest ez az (egyik) gyengém.
A korrektor kell, mert kedvenc és végre volt az én színemben, és ami van, azt elfogyottnak nyilvánítottam (nem teljesen, de régi darab és eddig mertem használni). Az óriás szappanokat nem kell bemutatni, sokan ismeritek, szeretitek. Az illatminta nem a zsánerem, enyhén szólva.
notinos haul

19 Likes

Igazából vízhiányos kombinált, de bírja a cicát, jó alaposan alátonerezek, szérumozok és arra vastagon cicaplast.

2 Likes

Nekem is kombinált és egyáltalán nem sok neki. Van benne cink, az segít a faggyútermelést szabályozni. Én is szeretem esti rutinban, lezáró krémként.

2 Likes