💖 ùj unboxing kèpekkel

Jajj nagyon guszta a csomagolás tényleg, nagyon remélem, hogy tetszeni fog. Nekem sokkal jobban bejön a Bb, mint a LRP, és valami nagyon izgalmas állaga van az éjszakai hidratálónak. Olyan, mintha sima krém lenne, de igazából vizes, géles, ami elméletileg a legjobban felszívódó formula krémekben. Ezért zselések a szemkrémek is. Az a 8-as krém, meg a legjobb ekcémás krém, most rendeltem belőle még kettőt, hogy tuti legyen itthon. Majd mesélj, hogy váltak be:). Amúgy nagyon jó ötlet anyák napjára, házhoz küldetve, ha már úgysem tudunk személyesen találkozni.

2 Likes

Én most pont így vagyok a bronzerekkel, és a szemhéjpalettákkal… Mi volt a bronzer szerelemdarab? :smiling_face_with_three_hearts:

A Catrice tavaly nyári hatszögletű csomagolásban lévő limitált bronzere.

2 Likes

Akár egy új kihívás is lehetne :smiley: Ha majd már nagyon unatkozunk.

1 Likes

Múltheti akciós Zoeva rendelésem :smiling_face_with_three_hearts: (hipergyorsan ideért)
IMG_5004

16 Likes

Kedden nekem is megérkezett a Colourpop rendelésem, pár nap karantén után ma végre kibontottam.
A lippie stix az After Shock árnyalat, a Temptalia oldal szerint dupe-ja a Lisa Eldridge Velvet Beauty rúzsnak, és kíváncsi voltam a színre. Nagyon tetszik, ha végre lesz restock Lisa oldalán, akkor meg fogom rendelni.

IMG_20200417_165042

IMG_20200417_165109

Nem bírtam ki, gyorsan ki is próbáltam mindent, de a fejemről most nem raknék ki képet, tekintve a borzalmas ősz lenövésem (ma fogom festeni a hajam).

IMG_20200417_164837

IMG_20200417_164941

17 Likes

De cuki az a pír! És nagyon szép a rúzs színe! Hát még a szemsminked! :heart_eyes:

1 Likes

20200417_162647 Egy adag alap cucc Rossmannból. Végül eljutottam boltba, nem kellett rendeléssel vacakolnom. Nem túl izgi “haul”, de kell. A 4711 most fertőtlenítőkent szerepel (jó kifogás, haha).

14 Likes

Szuper sminket csináltál :blush: Én a Myth rúzsra fenem a fogam, annyira szépséges árnyalat az hiányzik a kollekciómból egyedül :smiley:

93913321_251585899373702_6820537155585048576_n
Naturalskin akció eredménye: jól bevált kedvencek, amikből nem árt ha van itthon, és amire szükség volt, plusz egy kívánság, amit már rég szerettem volna, az Inika új korrektora. Első benyomásra nagyon tetszik. olyan,mint az RMS Un cover upja, csak könnyebben beszerezhető. Olajos, krémes formula.

9 Likes

Jaj, de jó neked, hogy Rossmannban voltál! Úgy vágyom már egy drogériás nézelődésre! :woman_shrugging::blush:

2 Likes

Sajnálom, hogy nem jön össze neked :frowning:
Volt egy kis szusszanásod a tanítónéniskedésből a szünetben?

Különleges unboxing. Az eladásra félretett, nagyrészt érintetlen termékek dobozát néztem át. Tekintettel arra, hogy mostanában sem vásárolni sem eladni nem fogok, magamhoz vettem ezeket.

IMG_20200418_134013

14 Likes

Müllerben jártam, és nem tudtam dönteni hogy az Essence Bloom baby bloom highlightert vagy az új kolekcióból való zsiráfos Bronzed this way bronzosítót vegyem meg. Végül utóbbi mellett döntöttem :). Nagyon kiváncsi leszek rá, mert még sohasem volt bronzosítóm :). Persze ecsetem még nincsen így egyelőre nem tudom mivel fogom felvinni, lehet pirosító ecsettel :sweat_smile:. Blenderrel szerintetek fel lehet vinni? Nagyon örülök ennek a kis vásárlásnak :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

!lIMG_20200418_141242

13 Likes

Jó a nadrágod (ha nadrág)! Imádom ezt a mintát.
Szerintem a pirositó ecset inkább, mint a blender.

3 Likes

Nagyon cuki, hatalmas adag. Jó vétel.:star_struck:

1 Likes

Köszi, nadrág :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Ilyen magasított derekú, én is nagyon szeretem az ilyen mintájú dolgokat :). Egyébként laza anyaga van. Ja és felül megkötős, én masnit szoktam rá kötni. Akkor kipróbálom pirosító ecsettel :sweat_smile:.

2 Likes

Köszi, remélem tudom majd használni is :sweat_smile:.

Nem párducos? :leopard: Én annak néztem először :see_no_evil: De nagyon szép kis dizájnja van az tuti, nagyon szemezgettem vele a Pink Pandán :slight_smile:

1 Likes

@Alsace, nem tudom :sweat_smile::joy:. Eddig azt hittem zsiráfos, de most elbizonytalanítottál :D. Imádom a párducokat :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

2 Likes