Jajj nagyon guszta a csomagolás tényleg, nagyon remélem, hogy tetszeni fog. Nekem sokkal jobban bejön a Bb, mint a LRP, és valami nagyon izgalmas állaga van az éjszakai hidratálónak. Olyan, mintha sima krém lenne, de igazából vizes, géles, ami elméletileg a legjobban felszívódó formula krémekben. Ezért zselések a szemkrémek is. Az a 8-as krém, meg a legjobb ekcémás krém, most rendeltem belőle még kettőt, hogy tuti legyen itthon. Majd mesélj, hogy váltak be:). Amúgy nagyon jó ötlet anyák napjára, házhoz küldetve, ha már úgysem tudunk személyesen találkozni.
Én most pont így vagyok a bronzerekkel, és a szemhéjpalettákkal… Mi volt a bronzer szerelemdarab?
A Catrice tavaly nyári hatszögletű csomagolásban lévő limitált bronzere.
Akár egy új kihívás is lehetne Ha majd már nagyon unatkozunk.
Múltheti akciós Zoeva rendelésem (hipergyorsan ideért)
Kedden nekem is megérkezett a Colourpop rendelésem, pár nap karantén után ma végre kibontottam.
A lippie stix az After Shock árnyalat, a Temptalia oldal szerint dupe-ja a Lisa Eldridge Velvet Beauty rúzsnak, és kíváncsi voltam a színre. Nagyon tetszik, ha végre lesz restock Lisa oldalán, akkor meg fogom rendelni.
Nem bírtam ki, gyorsan ki is próbáltam mindent, de a fejemről most nem raknék ki képet, tekintve a borzalmas ősz lenövésem (ma fogom festeni a hajam).
De cuki az a pír! És nagyon szép a rúzs színe! Hát még a szemsminked!
Egy adag alap cucc Rossmannból. Végül eljutottam boltba, nem kellett rendeléssel vacakolnom. Nem túl izgi “haul”, de kell. A 4711 most fertőtlenítőkent szerepel (jó kifogás, haha).
Szuper sminket csináltál Én a Myth rúzsra fenem a fogam, annyira szépséges árnyalat az hiányzik a kollekciómból egyedül
Naturalskin akció eredménye: jól bevált kedvencek, amikből nem árt ha van itthon, és amire szükség volt, plusz egy kívánság, amit már rég szerettem volna, az Inika új korrektora. Első benyomásra nagyon tetszik. olyan,mint az RMS Un cover upja, csak könnyebben beszerezhető. Olajos, krémes formula.
Jaj, de jó neked, hogy Rossmannban voltál! Úgy vágyom már egy drogériás nézelődésre!
Sajnálom, hogy nem jön össze neked
Volt egy kis szusszanásod a tanítónéniskedésből a szünetben?
Különleges unboxing. Az eladásra félretett, nagyrészt érintetlen termékek dobozát néztem át. Tekintettel arra, hogy mostanában sem vásárolni sem eladni nem fogok, magamhoz vettem ezeket.
Müllerben jártam, és nem tudtam dönteni hogy az Essence Bloom baby bloom highlightert vagy az új kolekcióból való zsiráfos Bronzed this way bronzosítót vegyem meg. Végül utóbbi mellett döntöttem :). Nagyon kiváncsi leszek rá, mert még sohasem volt bronzosítóm :). Persze ecsetem még nincsen így egyelőre nem tudom mivel fogom felvinni, lehet pirosító ecsettel . Blenderrel szerintetek fel lehet vinni? Nagyon örülök ennek a kis vásárlásnak
!l
Jó a nadrágod (ha nadrág)! Imádom ezt a mintát.
Szerintem a pirositó ecset inkább, mint a blender.
Nagyon cuki, hatalmas adag. Jó vétel.
Köszi, nadrág . Ilyen magasított derekú, én is nagyon szeretem az ilyen mintájú dolgokat :). Egyébként laza anyaga van. Ja és felül megkötős, én masnit szoktam rá kötni. Akkor kipróbálom pirosító ecsettel .
Köszi, remélem tudom majd használni is .
Nem párducos? Én annak néztem először De nagyon szép kis dizájnja van az tuti, nagyon szemezgettem vele a Pink Pandán
@Alsace, nem tudom . Eddig azt hittem zsiráfos, de most elbizonytalanítottál :D. Imádom a párducokat .