Megjelent néhány újdonság az essence polcain, így mivel ma úgyis elfogyott egy tinted primerem, ezért le is csaptam rájuk
De szép az a Chanel…
A Platinum bronz nekem jó lenne.
Picike tégelyke, egy nagyon kedves eladótól. Csemege a szottyadt szemkörnyékemnek.
Még, hogy szottyadt! Menj már!
De cuki, hogy írt kísérőkártyát
Nem szottyadt a szemed egyáltalán!
Majd csinálok képet ébredés után és feltötlötm ide
Nem a legérdekesebb paletta, de kívánság listás volt màr egy ideje, és végre meghozta a Posta:
Bh cosmetics Hanging in Hawaii paletta
Nagyon szép, honnan rendelted?
A BeautyBay-ről
Hourglass szerzemények /SpaceNK/
Nekem végül nem volt nagy Glamour rendelésem, valahogy végül mindig mást veszek, mint amiket először kinézek. egyedül egy szemhéjpúdert, a képen arany, de amúgy rosegold
Az arcpírt már swatcholtam, brutál pigmentált.
Az arcmaszkot is már alig várom, hogy feltegyem, a panthenol nagyon jó barátom bőrnyugtatásban és szépek az összetevői.
A fémkosárban pedig sminkcuccokat tervezek tárolni. (nem így ) H&M Home-ból, volt egy kedvezményem, de ruhákat nem igazán veszek onnan, így ezt rendeltem.
Ezek a kosarak nekem is bejönnek. Kosaram nincs, de ilyen rácsozatú tálcám van és abban is sminkszerek kuksolnak.
Csodaszépek .
Gyors DM-beszerzés, ma megint tanítottam kell ilyenkor egy kis vásárlás. A kézkrémnek tényleg nagyon jó az illata.
Kell egy kis vigasz ilyenkor, ugye? Nagyon kikészítenek a kölykök?
@umpalumpa, most csendesek voltak :D. Csak a régen tanult dolgokra nem emlékeztek, népdalelemzés, pentaton stb uhh. Nem tudták mi az a ritmus durva. Mentségemre szóljon nem én tanítottam régen őket, még csak 15 órás gyakorlaton vagyok, a mentortanárnőm meg csak most kezdte el tanítani őket, szóval vannak hiányosságok. (Régen más tanárnál tanultak.)
Direkt olyat akartam amiben oldalról is látom, ha kell.
A tálcán jól tudnak mutatni a parfümök is. Mondjuk nekem abból nincs sok.
A maszkról majd számolj be, hogy milyen.
SPACE NK-ról 2 és fél hét alatt nekem is megérkezett.
Egyelőre nélkülöznöm kell, mert majd névnapi ajándék lesz.