💖 ùj unboxing kèpekkel

Megjelent néhány újdonság az essence polcain, így mivel ma úgyis elfogyott egy tinted primerem, ezért le is csaptam rájuk 20201012_114201

17 Likes

De szép az a Chanel…

1 Likes

A Platinum bronz nekem jó lenne.:slight_smile:

1 Likes

Picike tégelyke, egy nagyon kedves eladótól. Csemege a szottyadt szemkörnyékemnek.
Re-nutriv szem

17 Likes

Még, hogy szottyadt! Menj már!

1 Likes

De cuki, hogy írt kísérőkártyát :blush:
Nem szottyadt a szemed egyáltalán!

2 Likes

Majd csinálok képet ébredés után és feltötlötm ide :grin:

2 Likes

Nem a legérdekesebb paletta, de kívánság listás volt màr egy ideje, és végre meghozta a Posta:

Bh cosmetics Hanging in Hawaii paletta

20201014_125454

18 Likes

Nagyon szép, honnan rendelted?

A BeautyBay-ről

1 Likes

Hourglass szerzemények /SpaceNK/
IMG_20201014_133229
IMG_20201014_133214

21 Likes

Nekem végül nem volt nagy Glamour rendelésem, valahogy végül mindig mást veszek, mint amiket először kinézek. :smiley: egyedül egy szemhéjpúdert, a képen arany, de amúgy rosegold
Az arcpírt már swatcholtam, brutál pigmentált.
Az arcmaszkot is már alig várom, hogy feltegyem, a panthenol nagyon jó barátom bőrnyugtatásban és szépek az összetevői.
A fémkosárban pedig sminkcuccokat tervezek tárolni. (nem így :smiley: ) H&M Home-ból, volt egy kedvezményem, de ruhákat nem igazán veszek onnan, így ezt rendeltem.
IMG_20201014_135417318

19 Likes

Ezek a kosarak nekem is bejönnek. Kosaram nincs, de ilyen rácsozatú tálcám van és abban is sminkszerek kuksolnak.

4 Likes

Csodaszépek :heart_eyes::heart_eyes:.

Gyors DM-beszerzés, ma megint tanítottam :crazy_face: kell ilyenkor egy kis vásárlás. A kézkrémnek tényleg nagyon jó az illata. :slight_smile:
IMG_20201014_163848

13 Likes

Kell egy kis vigasz ilyenkor, ugye? Nagyon kikészítenek a kölykök? :smiley:

1 Likes

@umpalumpa, most csendesek voltak :D. Csak a régen tanult dolgokra nem emlékeztek, népdalelemzés, pentaton stb uhh. Nem tudták mi az a ritmus :open_mouth: durva. Mentségemre szóljon nem én tanítottam régen őket, még csak 15 órás gyakorlaton vagyok, a mentortanárnőm meg csak most kezdte el tanítani őket, szóval vannak hiányosságok. (Régen más tanárnál tanultak.)

2 Likes

Direkt olyat akartam amiben oldalról is látom, ha kell.
A tálcán jól tudnak mutatni a parfümök is. Mondjuk nekem abból nincs sok. :smiley:

1 Likes

A maszkról majd számolj be, hogy milyen.:blush:

1 Likes

SPACE NK-ról 2 és fél hét alatt nekem is megérkezett. :smiling_face_with_three_hearts:
Egyelőre nélkülöznöm kell, mert majd névnapi ajándék lesz. :roll_eyes:

20201014_172310

20201014_171050

26 Likes