💖 ùj unboxing kèpekkel

Szép kis csomag! Kék lakk-kattanásod van? :wink:
Azt a Catrice Glow booster vitaminos szérumot én is kipróbálnám :yum:

1 Likes

Igen, legtöbbször kéket használok, de szerintem ez eddig sem volt titok a gyűjteményes illetve manikűr fotók alapján :sweat_smile:

3 Likes

Csütörtöki Mülleres kuponnapok. Az Artdeco -50%-ban volt, nem hagyhattam ott. :smiley: A Shiseido szemránckrém pedig szemtelenül le volt árazva, azt meg azért kellett elhoznom.

artdeco6

artdeco5

22 Likes

Éppen most írtam én is a zsákmányokról a Glamour, Joy kuponnapok topic-ba.
Annyira szép ez a kollekció! Lehet, hogy elcsábulok még a tartóra is, nagyon tetszik…

3 Likes

Szép nagyon! A rúzsokat túl sötétnek találtam, azt nem vettem.
No akkor a többi kuponnapos zsákmányt oda töltöm fel én is!

3 Likes

Ahol jártam, már csak a két sötétebb rúzs volt és a pirosítóból is egy darab árválkodott a polcon. A box üresen ment veled?

Itt látható a 3. rúzs is
https://www.artdeco.de/neu/golden-twenties

Egy középsötét lila színt vettem bele, itthon várt rá a többi 4 db.

Csodás minta! :heart_eyes: Remélem szeretni fogod!

1 Likes

Rég jártam errefelé, de azért vásároltam ám az elmúlt hónapokban. :stuck_out_tongue_winking_eye:

163

A zsibin vásároltam meg @Fiorentina -tól ezt a csodás Chanel palettát:

chanel

Ugyancsak zsibis szerzemény, szerintem @Anilorak -tól, ha jól gondolom:

patch

Tisztában vagyok vele, hogy ennél szebb palettái is vannak a márkának (@Kokapu és @Anheszenamon is beszerzett már ilyen különleges darabokat), mégse értem a nagy hájpot a paletták körül és nem értem a csillagászati árukat se, ezt leírtam a KM-es véleményemben is. Ennek ellenére szívesen nyúlok ezért a palettáért reggelente.

16 Likes

Máris szeretem! :heart_eyes:

1 Likes

Micsoda szépségek :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Ezért az Artdeco-s pirosítóért kicsit vérzik a szívem, jó lett volna kipróbálni :heart_eyes:, csodaszép szerzemények, remélem újabb kedvenceket fogsz avatni :).

1 Likes

A Makeup Lovers FB csoportban pont azt mondták a lányok, hogy ez meg a Platinum Bronz annyira nem kiemelkedő, hogy el is adta mindenki akinek megvolt. Nekem is megvan mindkettő, egyelőre nem akarom eladni őket.

4 Likes

De ezért is elkérnek 23.000.- ft-ot újonnan (ha jó a KM-ás ár), hiába gyengébb konstrukció.

1 Likes

Sokszor hiányollak, szerintem nem csak én.:kissing_heart:

1 Likes

Az a Chanel olyan különleges! :heart_eyes: Klasszikus és elegáns színösszeállítás fekete tokban.
Idén kicsit telítődtem a színes -szagos kollekciókkal, így jó ránézni ilyen luxus darabra.

2 Likes

Drága vagy! :kissing_heart:

Igen tőlem .:slight_smile:

1 Likes

Mondhatni a hülyének is megérte. A pirosító nagyon szép őszre való és tartós is. Én odavagyok az Artdeco termékekért mert jó minőségűek.

2 Likes

Egy ideje én is nagy rajongója vagyok a márkának. :heart_eyes:
Ez a kollekciójuk pedig most különösen eltalált.