Szép kis csomag! Kék lakk-kattanásod van?
Azt a Catrice Glow booster vitaminos szérumot én is kipróbálnám
Igen, legtöbbször kéket használok, de szerintem ez eddig sem volt titok a gyűjteményes illetve manikűr fotók alapján
Csütörtöki Mülleres kuponnapok. Az Artdeco -50%-ban volt, nem hagyhattam ott. A Shiseido szemránckrém pedig szemtelenül le volt árazva, azt meg azért kellett elhoznom.
Éppen most írtam én is a zsákmányokról a Glamour, Joy kuponnapok topic-ba.
Annyira szép ez a kollekció! Lehet, hogy elcsábulok még a tartóra is, nagyon tetszik…
Szép nagyon! A rúzsokat túl sötétnek találtam, azt nem vettem.
No akkor a többi kuponnapos zsákmányt oda töltöm fel én is!
Ahol jártam, már csak a két sötétebb rúzs volt és a pirosítóból is egy darab árválkodott a polcon. A box üresen ment veled?
Itt látható a 3. rúzs is
https://www.artdeco.de/neu/golden-twenties
Egy középsötét lila színt vettem bele, itthon várt rá a többi 4 db.
Csodás minta! Remélem szeretni fogod!
Rég jártam errefelé, de azért vásároltam ám az elmúlt hónapokban.
A zsibin vásároltam meg @Fiorentina -tól ezt a csodás Chanel palettát:
Ugyancsak zsibis szerzemény, szerintem @Anilorak -tól, ha jól gondolom:
Tisztában vagyok vele, hogy ennél szebb palettái is vannak a márkának (@Kokapu és @Anheszenamon is beszerzett már ilyen különleges darabokat), mégse értem a nagy hájpot a paletták körül és nem értem a csillagászati árukat se, ezt leírtam a KM-es véleményemben is. Ennek ellenére szívesen nyúlok ezért a palettáért reggelente.
Máris szeretem!
Micsoda szépségek .
Ezért az Artdeco-s pirosítóért kicsit vérzik a szívem, jó lett volna kipróbálni , csodaszép szerzemények, remélem újabb kedvenceket fogsz avatni :).
A Makeup Lovers FB csoportban pont azt mondták a lányok, hogy ez meg a Platinum Bronz annyira nem kiemelkedő, hogy el is adta mindenki akinek megvolt. Nekem is megvan mindkettő, egyelőre nem akarom eladni őket.
De ezért is elkérnek 23.000.- ft-ot újonnan (ha jó a KM-ás ár), hiába gyengébb konstrukció.
Sokszor hiányollak, szerintem nem csak én.
Az a Chanel olyan különleges! Klasszikus és elegáns színösszeállítás fekete tokban.
Idén kicsit telítődtem a színes -szagos kollekciókkal, így jó ránézni ilyen luxus darabra.
Drága vagy!
Igen tőlem .
Mondhatni a hülyének is megérte. A pirosító nagyon szép őszre való és tartós is. Én odavagyok az Artdeco termékekért mert jó minőségűek.
Egy ideje én is nagy rajongója vagyok a márkának.
Ez a kollekciójuk pedig most különösen eltalált.