💖 ùj unboxing kèpekkel

A többi vicc, egyetértek. :smile:

1 Likes

Tesztelésre vár…
20201007_192845

9 Likes

Bár még ezek a minik is várnak a sorukra
20200924_101302

13 Likes

Ma az Anastasia Riviera palettával sminkeltem :).

Screenshot_20201008-124248~2

Screenshot_20201008-124546~2

10 Likes

Most már nekem is megvan :smiling_face_with_three_hearts: élőben sokkal szebb

Kép

26 Likes

Tényleg melegebb tónusok?

Én így a palettában hidegnek làtom de csinálok swatchokat.

3 Likes

Egy szem szilárd sampon a DM-ből. Kíváncsi vagyok mit tud, este használtam és elsőre tetszett.
20201009_060627

8 Likes

nekem is van, illata nagyon finom szerintem.

1 Likes

Tényleg kellemes az illata és nem túl erős. Használni is könnyebb, mint gondoltam, bár most rövid a hajam. Szereted a többi tulajdonságát is?

1 Likes

Főleg a műanyagmentessége miatt akartam kipróbálni és hónapok óta nyúzom már, tovább tart, mint a folyékony samponok. Nem rossz, de vissza fogok térni a hagyományoshoz (ha valaha elfogy :smiley: )

2 Likes

Postapéntek volt ma nekem is. El is felejtettem, hogy miket vásároltam :sweat_smile:

Kép Kép

25 Likes

Mennyi gyönyörűség!

1 Likes

Igazi csemegék. Nyamm. :heart_eyes: :smiley:

1 Likes

Nagyon visszafogtam magam, nehéz ìgy glamour shopping week alatt, de sikerült. ,:stuck_out_tongue_winking_eye:Csak egy ecsetkészletet vettem. A ct és a gyöngyök pàr héttel régebbiek. Screenshot_20201009-212437_Gallery 20201009_212319_resized 20201009_210925

21 Likes

Egy igazi hős vagy! :star_struck: :kissing_heart:

1 Likes

Shopaholic- hős :stuck_out_tongue_closed_eyes::see_no_evil:, hàát, hogy mi lesz black fridaynél, abba bele gondolni sem merek :joy:

2 Likes

Áh az messze van még, a kis győzelem is számít :smiley: Azért a Black fridaynek elég nehéz ellenállni :scream:

1 Likes

Na jó, csöpög a nyálam ezekért a csodákért :joy::grin::heart_eyes:

1 Likes

IMG_20201010_102329

Moyra: most akciósak a nagy nyomdalemezek, ezt már rég szerettem volna, fogyóban a nyomdazashoz való fedolakkom, illetve egy új termék a görögdinnyés ápoló alaplakk sérült köröm felület helyreállításara.
Végül nem Glamour kuponnal hanem a Dermaonline-rol rendeltem patikai cuccokat, a fényvédő és a testápoló már bevált kedvencek, az Uriage szettet a permet miatt vettem, ha tudom hogy végül sikerült megvenni a KM boxot, valószínűleg mást választottam volna, illetve a KM box mellé rendeltem az új lemosobol.
A Pink Pandán is leadtam egy rendelést nem sokkal azután hogy azt hittem már nem jutott KM box, Nabla Dreamy Creamy folyékony rúzs:My Rules,
Catrice alapozó neutral porcelain, és a C vitaminos szérum, ez utóbbi kettőt láttam a Müllerben de gondolom Glamour során nem sok maradhatott belőle.
A zsibiről is vettem ezt-azt, a PML paletta még szeptemberi beszerzés, rajtam sajnos ugyanúgy megkopott mint egy olcsóbb paletta, glitter primer sem segített rajta (a Notinos rendelésem végül visszavontam, akitől vettem, voltak más Pat Mcgrath termékei is, és emlékszem hogy volt a márkánál egy nagyobb akció akkoriban)
A lakkok pedig:
Lacquester: Bluetitude, Bow: Hex, Model City:Wrapped in Wool, Polished For Days: Confetti, FUN: How deep is your holo és 4 Nicole Diary nyomdalakk

12 Likes