Müller (-20% van ma):
Ez a parfi régen nagyon tetszett, kb. másfél évtizede kaptam egy kedves nőtől egy mintát. Akkor túl kislánynak éreztem magam hozzá.
Direkt a cserélhető verziót kerestem, ez nem fog rámromlani ha esetleg megunom. Így is fájt az ára, de szerintem megéri (5 papírcsíkkal sétáltam 15 percig és a többi csíkon is finom illat volt, de ez érződött 15 perc után is, mintha frissen fújtam volna edt létére), a minőségért fizetni kell.
A krémet a kezemre szoktam kenni, eredetileg nem kézkrém.
Egy kis “szükséges” beszerzés a múlt hétről, Notino-ról ingyér’ szállítva:
-Cabochard, a fanyarságával és kicsit “nyanyóparfümösségével” (@Alsace után) egyik kedvencem. Itt a megfelelő időjárás hozzá.
-Lauder pumpa, nem kell bemutatni.
-Regenerum, a szemöldökömnek. Ugyan pillára is van egy oldala, de az is a szemöldökömre megy majd. Az összetevői elég ígéretesek, peptidek és panthenol és orvosi szemvidítófű (mondjuk az nem növeszt, sztem…). Nem ilyen nagy, csak a doboz.
-Nivea Creme, a klasszik, az “óltájmfévörit” nekem. Ez tatyóba megy, oda nem merek már tégelyest tenni. Amit hordtam picurkát, az totálisan összenyomódott, kellett egy ilyen tubusos.
Jól döntöttél, hogy megvetted Grést, nagyon izgis illat lehet nyanyóparfi fan culubot kéne lassan indítanom
Szerintem elég csak látni mifelé nyúlok 98%-ban mások szerint nyanyóparfüm számomra meg szerelem Na lehet be kellene durrantanom magam a Pafümvilágos topicba megint
Igazából csak annyira imádom az animális, meg ámbrás illatokat, olyan finom mélységet adnak mindennek, jól működünk együtt. Ellenben amiben hiányoznak vagy csak kisebbségben vannak valahogy mindnek olyan furi azaz tök más illatot produkálnak rajtam mint amit az illatjegyek alapján várna az ember. (Rajtam CK Euphoria és a Lady Million majdnem tök ugyanaz lesz végül, holott majd 10 év van a két parfüm között és nem is hasonlítanak az illatjegyeik úgy)
Nem tudom miért… varázslat Eddig még nem kaptam panaszt az illataimra rajtam, vagy csak féltek, hogy lefújom őket
mi számít nyanyósnak? tubarózsa, vagy oud, vagy gyönygyvirág, vagy talán a szilva? vagy mi?
A rózsa tuti, a tubarózsa is szerintem… az utóbbiért élek halok (Fracas óda hozzá ). Az oud is mamós? Arra mostanában gerjedtem rá
A kedvenc parfümjeim mind múlt századiak, a 80-as évekből van a legtöbb illatom. Chanel Coco, Ungaro Diva, Elizabeth Arden Red Door (jaj ez az utóbbi, első mamós parfümöm tininek, odavoltam érte
) Givenchy Amarige is hasonlóan ikonikus számomra. Jil Sander No.4 is abszólút kedvenc, Shalimart se hagyjuk ki, de ő régebbi illat
Most szereztem be Hermés Amazoneból egy kisfújóst az is ígéretesen hangzik, vagyis illatozik
Posta-Foxpost szombat!
Megérkezett Csillától, aki a Csillagom oldalt vezeti, (ha emlékeztek még rá tőle vettem a mosható korongokat régen), egy neszesszer és egy kis ajándék zsepi-betét stb tartó, illetve a kártyákon elültethető bazsalikom magok is vannak, annyira kreatív és ötletes megoldás , biztos kifogom őket ültetni cserépbe. Megérkezett a Catrice luminice highlighter és pirosító arcpaletta is, amire azóta vágyom, mióta láttam Évi videójában :).
De szuper a magos-ötlet! Nagyon csinik a neszik!
Nem túl izgi Rossmann/dm beszerzés. A bizsuk a C&A-ból, ill. az Orsayből vannak, ahogy a sál is.
Nagyon szépek a fülik és a sál is!
Köszi. A sál amúgy sötétzöld, csak nem volt időm természetes fényben fotózni.
Haha, innen kéknek tűnt
Én még a feketét is belelátnám.
Ó, el sem hiszem, csak megérkezett
Mennyit vártál rá?
Pont egy hónapot. Annyira nem durva, de már szept. 12. óta Frankfurtban volt, és egészen péntekig nem mozdult (3 teljes hétig), kicsit aggódtam már, hogy elkeveredett. Örülök hogy végül idetalált.
Örülök, hogy végre megérkezett hozzád.
A Benton toner végre van itthon is, viszonylag értelmes áron, pink pandáról. Az ecset a kedvencem, egy tartalékot mindenképp akartam, csak vártam, hogy valamihez hozzácsaphassam.
A rendeléshez kaptam, 10% kedv., hátha jó lesz valakinek.
Ezen felbuzdulva megnéztem PinkPandán milyen koreai választék van. Szerencsére a Benton tényleg nem drága annyira. Jó, nincs annyira jó áron, mint a yesstyle-on, de olcsóbb, mint a dm-ben. Viszont a Purito árán majdnem elájultam, több, mint 2x-es áron adja a PinkPanda
Azt kell mondjam még 2 hónapot is várnék rá, ha cserébe spórolhatok 5 ezer Ft-ot termékenként… Nagyon durva