Szedtem már, de nem ezt a fajtát (ez por halból kivonva). Fogyasztottam többféle kollagén italt, tablettát is. Elhagytam pár hétig és a hajamon láttam, hogy valami nem tetszik neki. Ebben most van hialuronsav is, amit idáig külön szedtem. A kollagénes italokat jobban kedvelem, de ezt is kipróbálom majd ha azok elfogynak. Ez a doboz 40 alkalomra elég ha annyit használok belőle amennyit a csomagoláson javasolnak.
Csontlevest, kocsonyát nem szoktam enni, az nyilván olcsóbb forrás lenne.
Én sem bírom “természetes” formában megenni…kocsonya, porcok…brrr
Én most folyékony kollagént iszom, Collagen Facelift vagy mi, egy kupaknyi kell belőle naponta kétszer, az íze is viselhető, de az csak 3000 mg. De az nem halkollagén.
Nyami
Tegnap este hazaértem a kórházból, és a DPD csengetett. Megjött a legújabb Docolor ecsetszettem. Igaz, 19 részes, de annyira gyönyörű, hogy muszáj volt megvennem. A nyeleken hieroglifák vannak.
Viszont pechemre 2 hétig nem sminkelhetek…
Olyan nagyon vágytam egy ilyen pirosítóra, hogy amikor megláttam a zsibin ajándék áron, azonnal döntöttem. egyszerűen csodálatosan szép, nem volt szívem belenyúlni még
Az a lényeg, hogy te jól vagy és a szemed regenerálódjon! Majd utána tobzódhatsz a sminkelésben.
Ez gyönyörű szép, megértem, hogy azonnal lecsaptál rá!
De csodás ecsetek, én se tudtam volna nem megvenni, már csak a téma miatt is
Kitartást a két héthez, pikk pakk eltelik és a szemed is szépen regenerálódik addig
Nekem is ma érkezett meg a 10 darabos első Jessup ecsetkészletem, itt vettem zsibin hihetetlenül jó áron, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz velük dolgozni
Elnézést a kupis íróasztalos képért, de nem bírtam a napvilágig várni a fotózásig, ha már hamarabb végezhettem a suliban ma, repesztettem haza bontogatni a csomim
Milyen jó is egy fárasztó nap után, amikor otthon vár a csomag
Kedves párom el is ment érte, a kisróka (foxi) hozta, róka fogta ecsetek
&
=
Köszönöm. Ezer éve nézegettem már. Ez a virágminta kilóra megvett. És olvastam róla a véleményeket, úgyhogy nyugodt szívvel fogom használni
Igen, ez a minta engem is levesz a lábamról gyorsan meg is néztem magamnak
Van belőle hármas paletta is. Bár sajnos limitált kiadás volt, ahogy néztem. Pedig arra is lecsapnék
Gyors DM beszerzés, egy kis sokk után. :D. Batiste szárazsamponra szükségem van, Etüde house nyuszis fejpántra nagyon vágytam és sminkeléshez, arcápoláshoz, maszkhoz nagyon kell :D. A rúzs le volt akciózva, ilyen árnyalatom még nincs, 03-as Bold. Persze később kiderült hogy teljes áron vettem meg a rúzst, kellemes érzés volt. Egyébként legszivesebben megvettem volna a koreai részleget.
Van ilyen hajpántom. Egyszer pont bekopogott a karbantartó amikor ez volt a fejemen, biztos gondolt magában valamit.
Juj, ezt a nyuszis fejpántot én is megvettem, szintén ilyen létfontosságú tevékenységekhez gondoltam nélkülözhetetlennek.
Utolsóként elkapott szépséges ecset