Bemasszíroztad a naptej előtti termekeket is? Szóval az lenne a lényeg, hogy a naptej előtt se csússzon a bőröd, várd meg, míg azok is teljesen beszívódnak. Igen, tudom, ez így nagyon sok idő, és sok mindenkinek nincs ennyi… Én emiatt kelek kb 20 perccel korábban. Sztem meg fogja hálálni a bőröm úgy 10 ev múlva. De amúgy ez is csak egy szokás, amit szépen fel lehet építeni.
És persze nagyon szívesen, máskor is!
Minden be volt dolgozva elotte a borombe es meg is szaradtak a retegek.
De a naptej hosszabb ideig tarto bemasszirozgatasat mindenkepp kiprobalom.
Probara tettem a dolgot, hatarozottan segit az alapos belemasszirozgatas. Ugyhogy meg egyszer koszonom a tanacsot! Hazudnek, ha azt mondanam, hogy mostmar megszerettem ezt a naptejet. Nem. De igy mar szivesebben fogom hasznalni.
Nah, szuper, nagyon örülök. Ez kb az összes kremnel, fenyvedőnel segít, nem ül úgy a pofin meg a krem.
Nailland rendelés
ILNP - Dream Girl
Egyszer vettem egy kis doboz vegyes ILNP lakkot másodkézből kipróbálni. Nem is emlékszem már, mik voltak benne a Dream Girlön kívül, de miután én is túladtam a csomagon, szomorú voltam, hogy ezt az egyet nem tartottam meg. Ilyesmi kifejezetten világos rózsaszín lakkom kevés van. A Daydreamert (fémesen szikrázó pelyhes) és a Dance Legend Slippery When Wetet (gyengén pigmentált, sok és nagy pehely) szeretem még ezen kívül. Nézzetek swatchokat a neten, mert ezeket nem tudom szépen lefotózni, pedig gyönyörű mind.
Starrily - Everest
Jó hát ez. Ujjujjujjujj. Imádom a nagy pelyhes lakkokat, és az n-edik sötét kékeszöldes árnyalat is még mindig ugyanúgy lázba tud hozni.
Balról jobbra:
Zoya Merida, Starrily Everest, Picture Polish Escapades, Cirque Dioptase (2016).
Starrily Everest, Starrily Oxytocin.
De gyönyörű lakkok
Az az ILNP! Fuh!
Boldogságom határtalan (FB csoportban szereztem)
Próbáltam természetes és mesterséges fényben is lefotózni, hogy látható legyen a színek irizálása
Tele van neked való színekkel.
Ugye? El is akarok adni egy csomó palettát, hogy tényleg csak azok maradjanak amit használok is
Én is ezt csinálom most… Bár én még nem tudom pontosan, mire gyűjtök.
Nekem még két drágább paletta lesz: ND Glam és a Metropolis.
Mini rossmannos önajándékozás, mert ez egy jó nap a pomádé és az ecset együtt volt dobozban, csak muszáj volt kibontanom itthon a szín ellenőrzése miatt
Cuki az a mini ecset
A ceruza az filces?
Nagyon van rendes szemöldök ecsetem, de egyszer legalább mindenképp ki fogom próbálni ezt is, hogy milyen. Utazáshoz biztos jól fog jönni
a ceruza tekerős, az állaga jónak tűnik, a színével lehet, hogy kicsit mellé nyúltam, de majd az első használatkor meglátjuk
Ezért vagyok büszke a páromra, aki főz és ha elvagyok havazva a házi munkával akkor besegít . Illetve megérti ha épp nincs mindenre időm :). Most tesóm is egy jó példa, mert összeköltözött a barátnőjével, első lakás, szerelem. Tesóm főz, a lány takarít, az iskola mellett mindketten dolgozni fognak (tesóm dolgozik is már pár hónapja.). Nagyon tisztelem őket, hogy így felnőttek pedig még csak 19 évesek. Szóval szerintem szuper, hogy vannak olyan férfiak, akik képesek a változásra és csupán szeretetből ők is kiveszik a részüket mindenből :).
Jól választottál
Iherb. Elengedte a vámosbácsi végre a csomagomat.
Douglas. A kékesbarna szín miatt vettem meg.
Szia, a kollagént már szedted, ha igen, írnál róla milyen…? Kapszulás, vagy por? Látom, szép adag van benne.