Köszi szépen. De izgalmas, voltál modell!
Igazán nincs mit
Bizony Komplexusos tiniként különösen nagy élmény volt
Ezt en is tapasztaltam. De talán azzal függhet össze, hogy kisminkelve vhogy jobban érzed magad, büszkén viseled az általad kreált profi sminket, sugarzol, színeket viselsz, jobban kitűnsz a szürke tömegből.
Amúgy látom a kommentem kisebb lavinát indított el…
Félreértés ne essék, én pl amikor ismerkedem ugyanúgy figyelek a ferfire, hogy ápolt e, jó illatu, igényes e önmagára. Sztem ez nem csak nőkkel szemben elvaras manapsag. Felőlem viszont tényleg mindenki úgy él, ahogy jol érzi magát, de én nem lennék ősz hajjal, viszont barki úgy érzi jol magát, tegyen szíve belatasa szerint.
Hát persze, hogy fontos a férfi ápoltsága! Fiatalon még tartják, aztán az én korosztályom (negyvenesek második fele) többsége már eléggé beleül a kényelembe. Nem tesz a kapcsolatért, csak a nő részéről várja ezt. Nem vesz részt nőiesnek titulált dolgokban (gyereknevelés, háztartási munka). Hazaér és fekszik a tv előtt és nem zavarja, ha a többiek körülötte dolgoznak és felszólításra sem segít.
Tisztelet a kivételnek, mert vannak ideálisabbak is, olyanokkal is találkozom néha, de sajnos nem ez a többségi tapasztalatom. Ez persze egyéni vélemény. Meg én nem járok randizni mostanság
Ja, és bocs az off miatt!
Igen, ez amit leírsz általános probléma. Nagyon sok nő marad benne gyermek, hitel es önbizalomhiany miatt rossz kapcsolatban. Aztán ami sajnos még elegge jellemző, hogy a férfiak elnőiesedtek, a nők elférfiasodtak. E tekintetben en rengeteget tanultam Dora Gyulátol, a videoibol, tanfolyamjain, Almasi Kitti tanfolyamjain. Nekem volt egy 5 eves rossz kapcsolatom, amire nehezen ugyan, de nemet tudtam mondani. Azota semmilyen rossz minőséget nem engedek be az eletembe.
Szuper, hogy voltál ilyen helyen és tudatos döntést tudtál hozni a tanultak alapján!
Gyuláéknál én is voltam, rengeteget segít átlendülni dolgokon az ott tanultak!
(még ha a lelkem mélyén nem is értettem mindennel egyet)
Ezt nem is ide írtam…
Mindennel en sem, de a legtöbb ‘tanítasa’ helytálló. Nem mindig könnyű viszont alkalmazni, pedig en még egy nőies természetű nőnek tartom magam, és a visszajelzesek is ezt igazolták.
Erre tényleg büszke vagyok, mert nagyon nehezen ment. Anyukám is elvalt, míg kicsi voltam. Szoval ilyen szempontból jo a minta, nem szabad szenvedni, akkor se ha gyerek van.
Megnéztem fragin, nagyon finomnak tűnik az illatjegyeiből is, kár, hogy már nem gyártják, jól tetted, hogy leütötted Én is ezt szeretem a zsibiben, igazi kincsesbánya
Azt az essence ecsetbe remélem egyszer belebotlok, ha sikerül eljutni a Müllerbe, de félek, addigra már nem lesz. Hátha PP-n is lehet majd kapni, a fehér nyelű ecsetek felkerültek, azt nem tudom lehet-e még kapni.
Amikor Laci bejelentette, hogy elválik, akkor is Gyula videóit kezdtem el nézni. Igaz, akkor még azért, hogy hogyan szerezzem vissza tanácsot kapjak.
Aztán az lett az eredménye, hogy rájöttem, jobb lesz ez így.
Jol döntöttél.
Én mikor smink nélkül megyek dolgozni (talán egyszer volt, amikor begyulladt a szemem, de volt rajtam minden más), akkor mindenki mondja, hogy úristen, mint egy tinilány, olyan vagy smink nélkül.
Kb. ugyanazt mondom, mint Módis Gabi, ha nem festem a szemem, nincs kerete, totál keret nélküli.
Egyszer nem tettem fel pirosítót, máris mondta egy pasi reggel, hogy “de sápadt vagy”. Erről ennyit.
Jaj, lehagytam innen a képet.
Én elképzeltem őket, olyan volt mint egy könyvbéli jelenet
Én meg tudom, hogy milyen
Douglas:
Mult honapban elfogyott a TO Niacinamide-om, es csak emiatt nem akartam a deciem oldalarol rendelni… igy inkabb vettem egy Revox Nia-t. A tonert pedig azert vettem meg, mert meg sosem hasznaltam retinolt, es ugy gondoltam toner formajaban pont jo lesz megismerkedni vele.
Remelem mindket termekkel jo tapasztalataim lesznek!
dm:
Honapokkal ezelott olvastam itt a forumon, hogy nehanyan szeretitek es jol bevaltak a sundance gyerekeknek valo fenyvedoi. Akkor ugy dontottem, hogy ki fogok probalni egyet. Valamiert erre esett a valasztasom.
Par napja vettem, ugyhogy mar hasznaltam is nehanyszor. Sajnos borzaszto zsiros. Ugy fenylik az arcom, mintha dosznozsirral kentem volna be (nem csak latvanyra ilyen, de erzetre is). Ez mellett pedig eros alkohol szag csapott meg, amikor felkentem az arcomra. Megneztem az inci-t es a 3. helyen all az alkohol. Sajnos nem voltam eleg alapos, amikor megvettem.
Kidobni nem fogom, valoszinuleg elhasznalom majd, csak nem az arcomra kenve.
Én nagyon vastagon kenem fel a pofimra, dekoltázsomra ezt a naptejet (is), úgy hogy előtte krémet ugyan nem kenek, de tonert, esszenciát, szerumot igen. Miutan magamra locsoltam a naptejet, 5-10 percet várok, eközben többször belemasszírzom az arcomba. De ezt minden fényvédőnél eljatszom, tekintve hogy ipari mennyiséget hasznalok belőlük. Ez így nekem nem zsíros. Uriage pl nagyon.
Koszi, hogy ezt leirtad! Megnyugtato latni, hogy van, akinel jol mukodik a termek.
Leirom en is hogyan probaltam, hatha kiderul mit rontottam el!
Probaltam ugy, hogy aloes permetet, hialuront es niacinamide-ot kentem fel elotte. Nagyon zsiros lett a vegeredmeny, nem szivodott be a naptej.
Legkozelebb kihagytam a permetet, gondoltam talan az aloe volt a ludas… De igy is hasonlo lett az eredmeny.
Kiprobaltam semmi nelkul siman csak a naptejet. Ugyanaz.
Mondjuk az teny, hogy en nem massziroztam bele a borombe annyi ideig, mint te. Legfeljebb 1-2 percig, aztan vartam. Lehet, hogy a tobb belemasszirozas lenne a titka? Ma ki is fogom probalni.
Meg egyszer koszonom, hogy leirtad a tapasztalatod!