💖 ùj unboxing kèpekkel

És amin egy egész párduc van?
Nekem amúgy nagyon tetszik.:smiley:

2 Likes

Ezen éppen nincs párduc. Egyébként abszolút illik a márkához a design, csak nem az én világom. Ha ránézek, Sophia Loren jut eszembe valamelyik 60-as években készült filmben. :smiley:

2 Likes

Vajon mi az oka, hogy egyikünké hamar érkezik, másikunknak meg hetekkel később, holott nagyjaból ugyanakkor rendeltük?

1 Likes

Jó kérdés. Szerintem az a konténer hátra került a raktárban, amiben az én csomagom van. :rofl:

1 Likes

Tényleg, kinek mi van a kívánságlistáján?

Nekem ezt kár volt megnézni:

Az én kívánságlistámon az új Chanel szemfesték, a folyékony verzió több színváltozata szerepel, most vettem egyet a zsibin, így már kettő van, és imádom, és a Natasha Denona Glam palettája. :heart:
Illetve szeretnék fényes pirosítót is beszerezni.

5 Likes

Off topic, de annyira kívánom már, hogy ez az ősz haj/őszre festett haj kimenjen már a divatból. 30 fölött úgy néznek ki tőle, mint a saját öreganyjuk. Borzalmas szerintem.

Ő is megtalálta az Hourglass karácsonyi palettát. Mivel Hourglass -szűz vagyok, még mindig hezitálok, hogy lehet, hogy érdemes lenne ezt a verziót kipróbálnom.

Update: érdemes volt megnéznem, kiderült, hogy a bronzosító túl narancsos, a pirosító túl piros, a strobe-os pant meg az életben nem használnám :ok_hand:
Maradok a másik tervnél és veszek 3 teljes méretűt inkább.
Viszont a videó végén nagyon tetszett, hogy a bronzosítót és a pirosítót használta szemhéjra, nagyon jól nézett ki.

5 Likes

Nekem az őszre festett haj nem tetszik, de van egy két ismerősöm, akinek a természetes őszülés jobban áll, mint a festés. Egyébként engem az zavar, hogy a férfiak őszülhetnek gond nélkül, ettől csak sármosak lesznek, de egy nő esetében ez minimum fura átlagember számára.

5 Likes

Persze, a férfiaknál szexik a ráncok, az ősz haj, az érett megjelenés… A nő 60 évesen is inkább 30-nak tűnjön maximum…
Ironikus, hogy a férfiakban több a kollagén minden életkorban. (És persze igazságtalan is.)

9 Likes

Hány éves Michele Wang? 50 körül?
Ami nekem van a 6-os pan-ben pirosító, és bronzosító, azoknál az árnyalatoknál nekem is van szebb, jobb, olyan, ami szebben mutat a bőrön.
Én is szoktam használni a szemhéjamra őket, gyönyörűek.

3 Likes

Érdekes.

Nekem sem tetszik, ha egy hölgy őszül és nem festi be a hajat. Sztem ez nagyon keveseknek all jol.
Igen, a Teremtés Koronái csak szexibbek lesznek az ősz fürtöktől. :smiley:
En is nagykiszerelésű Hourglass-re fogok inkább beruhazni.

2 Likes

Igazi #postahét volt számomra is, minden most érkezett meg, jó húzós a hét és még nincs vége, igazi kis lelki spa volt minden :gift_heart:

A maszkok tudom nem illenek úgy ide, de annyira édi ez az anyag, és ha már ilyen maszkos idő van, akkor egye kutya legyen hát legyen valami cica is benne :smiley:
Amennyire nem tetszett anno a Lancome parfümmintám, úgy beleszerettem a fújósba, fújva tényleg sokkal jobban érvényesül mint kenegetve. Nagyon örülök, hogy végül megvettem. Malvada pedig egy végtelenül kedves, gyors eladó, tökéletes minőségű parfümmel :slight_smile:

Köszönöm @Amadea -nak is, hogy becsatlakozhattam a rendelésébe és hódolhattam a kedvenc színeimnek és a duokróm csillámos kattanásomnak is :heartpulse:
Nagyon muris ami a tasak hátára volt írva: Keep dark and dry, like a good joke. :rofl:

20200924_100854

Leütöttem Marcsinál @bernadettu által mutatott Essence lakkot (Glamaxy) végül ez a csomag kerekedett ki belőle, párom nézett is, hogy mi ez a hatalmas csomag :smiley: Ez lett a 400 ft-os körömlakkból :rofl: Tényleg rengeteg csudiszép lakkja van Marcsinak, ahogyan írta is a szivárvány minden színében :rainbow: bár most a fedőlakkokra voltam rákattanva így csak azokat vettem tőle. Miközben válogattam, kiderült van még egy közös szenvedélyünk a parfümök, így választottam “pár” fújóst is a listájából :heart_eyes: Rengeteg ajéndékot is csomagolt (parfümöt, lakkot, termékmintákat matricát még cukorkát is) annyira kedves volt tőle :heartpulse: :gift_heart:

20200925_145326 20200925_124350

16 Likes

Teremtés koronái :D, egyébként tanúsítom :).

1 Likes

Cuki-cicák! :heart: :orange_heart: :yellow_heart: :green_heart:
Hűűű, mekkora csomi, tényleg! :heart_eyes:

1 Likes

:heart_eyes_cat:
Öröm volt bontogatni csupa izgis illat, legalábbis számomra :smiley:

1 Likes

@koalace: Amúgy nekem semmi gondom nincs azzal, ha valaki nem festi a haját, lelke rajta. Nekem sokkal fiatalosabbnak tűnik egy nő, ha nem ősz, de sokan elfogadják/besokalnak, hogy kétszer nem lesz ugyanolyan a festés/tönkreteszi a hajukat/bármi egyéb ok. Meg amikor már teljesen ősz az egész haj, akkor kifejezetten szuperül tud kinézni, ha harmonizál a bőre tónusával.
Ez az őszre festett verzió azért van annyira az esztétikai bögyömben, mert 99%-ban sokkal öregesebb lesz a végeredmény, rossz nézni. Mindig elképzelem, ahogy otthagy vagy 20.000-et a fodrásznál a hölgy, és még be is oltják az agyát, hogy milyen szép lett… Hazai celebek közül a Havas Dóra jut rossz példaként eszembe, egy 10-15 évet simán rádob a nőre ez a haj. Vannak fiatal, hideg tónusú hölgyek, akinek valóban érdekesen-jól áll ez a szürkeség, de például a Michel Wang esetében az is nagyon szerencsétlen, hogy melegebb tónusú a bőre, a sminkje, az összhatás olyan, mintha külön életet élne a sminkelt arca, meg a hajkorona körülötte, nem harmonikus az összkép, azon túl, hogy saját maga kifakult nagymama verziója.

1 Likes

@zalla: Ja, alapból sajnos a férfiaknak még ez is jól áll :slight_smile: De néha azért vannak kivételek. Most láttam a Pély Barnát hosszú idő óta először ebben az éneklős műsorban, hát leesett az állam, hogy ki van fakulva a pali! Őt azonnal elzavarnám egy hajfestésre :joy:

Ez festett ősz… :anguished:…???
Hát már nem tudják mit találjanak ki jódolgukban komolyan mondom… :roll_eyes:
Mi lesz a következő, ráncokat sminkelnek majd magukra…?
Ami meg a természetes őszülést illeti, ízlés dolga, de az ősz haj öregít, és pont. Aki ezt bevállalja, szíve joga.

1 Likes

Egyetértek! Rosszul vagyok tőlük. Csak eddig nem mertem ideírni. Szép arcú, érett és fiatal nők is tömegesen csúfitják el magukat.
Amúgy a paletta nekem továbbra is tetszik! :heart_eyes:

3 Likes

maga az ősz haj nem öregít, szerintem. pl. apám, nagyanyám akkor se nézne ki fiatalabbnak, ha befestené a haját, akár az eredeti színre, akár bármi másra…
meg aztán, nekem is volt szürke hajam (igaz, az sötétszürke volt, sötétebb mint valaki aki őszül), nem néztem ki öregebbnek, mint az eredeti hajszínemmel vagy vörössel.
hozzáteszem, az én színeim inkább hidegek mint melegek, sápatag “olívás” bőrszínem ellenére.

2 Likes