💖 ùj unboxing kèpekkel

Én tavaly megvettem a 6-os palettát. Használgatom is, de őszintén szólva annyira idegesítenek a pici panek, hogy emiatt ritkábban nyúlok érte, mint tenném. Mindig ügyelnem kell, hogy ha a felső sort használom, akkor véletlenül ne nyúljak az alsókba…
Pedig még kisebb fejű ecsetet is vettem hozzá.

Szóval én nem vennék még egy ilyet…
Bár arra persze jó volt, hogy azóta már egy halom mono kiszerelést beszereztem :rofl:

4 Likes

Köszönöm, akkor ez eldőlt, nagy kiszerelést vadászok le. Egyszer csak. ND új palettája után. :smiley:

1 Likes

Én is nagyon agyalok mostanában ezeken az Hourglass púdereken, most rá is kerestem képtalélatokra és a videó jött szembe, hátha segít :joy: megmondja a tutit a vacillálóknak :joy:

4 Likes

IMG_20200924_083218

8 Likes

YesStyle beauty box, a beauty boxos topikba feltettem, hogy mi van benne.

IMG_20200924_143056

9 Likes

Ruhaügyben nincs baj, mert most már tudod, hogy amiről elfeledkeztél jó időre, az nem is hiányzott :laughing:
Dugj el még párad magad elől 3 hónapra :sweat_smile: megoldódik a “túl sok ruha” gondod, hehe…

2 Likes

Kérem szépen, kézhez kaptam a várva várt rúzsocskáimat (most már tartozom egy vallomással a gyűjteményink részbe :sweat_smile: ). Bemutatom Elson2 és Fever Dream névre hallgató színeimet:
Elson2 és Fever Dream
(Vessetek meg, de szájat még mindig giccsnek látom a tokon)

21 Likes

Uh, de szép a baloldali. Valóságban is ilyen élénk?

1 Likes

Nem, ennyire nem neonos, csak kissé élénk narancsos. Nem tudom miért lett ennyire erős a képen.

1 Likes

A négyes is tetszik csak nem világos bőrhöz ajánlják. Nekem pedig az van.

1 Likes

Én tegnap adtam le egy Hourglass rendelést a 15/60 fontos akcióban, 3 mini terméket választottam, kövi hónap közepén lesz a szülinapom, megleptem magam, addigra ide is ér szerintem, már hónapok óta gondolkodtam a kipróbálásukon, nagyon várom.

3 Likes

Ezeket nem mertem megrendelni, a swatchokon nagyon élénknek/sötétnek tűntek, a te képeiden hordhatóbb árnyalatúnak tűnnek.
Remélem, szeretni fogod őket, az enyémek egyelőre nagyon bejönnek.

1 Likes

Nekem mostanában nagyon bejönnek az élénkek. Az Elson2 nem ilyen neonos, mint a képen, inkább normál-élénk narancspiros. A Fever Dream meg, nem is tudom…barackos pirosas mályvásnak tűnik. Ez sokkal visszafogottabb szín. Majd swatch-olok, csak még lesem őket érintetlenül egy kicsit :blush:
Nagyon bízom bennük én is :wink:

2 Likes

Pont ma kérdeztem Beautysale Editet, azt mondta 36.000 Ft :scream:

Mondjuk kineztem 3 db Hourglass termeket, vmi 55.000 ft atszamolva. :smiley: Az sem pite! :smiley:Viszont nem kell mindent egyszerre megvenni, es akkor kibírhato. Az a baj, hogy egyre több highend termék kerül a kívánságlistámra. Oroszlánkent mindig is fontos volt számomra a minőség, de ahogy telnek az évek, ez egyre inkább igaz… Szóval sporolok inkább a nagyobb Hourglass termekekre, és a türelmet gyakorolok, hogy nem lehet minden azonnal az enyem. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Nagyon szépek! :star_struck: A Fever Dreamből van egy minim, szerintem az is elég intenzív tud lenni.
Viszont az én csomagom már megint Németországban vesztegel… :frowning_face:

1 Likes

Én szeretem magam rendelni a kinézett termékeket és általában akcióban. Paypal-lal fizetek és így biztonságban érzem magam.

Csodás színeket választottál. :blush: Nem vagy egyedül, ez a száj nekem is giccsesnek hat, egyáltalán nem tetszik… :sleepy: A nemsokára érkező limitált szériájában változtattak is a megjelenésen, kár, hogy csak ideiglenesen… :shushing_face:

2 Likes

a CT Red Hot Susanje párducmintás. Szerintem az giccsesebb. :rofl:

2 Likes

Miii, neeem is! :smile: Nekem nincs bajom vele…sőt…most ciki, ha azt mondom, nem is rossz? :joy::joy::see_no_evil:

2 Likes