💖 ùj unboxing kèpekkel

De szépséges ajándékok, nagyon boldog szülinapot kívánok, legyen sok örömöd bennük :heartpulse: :heartpulse: :gift_heart: :birthday:

1 Likes

:joy:
Igen, mert felkentem a Rose Mattert, de valahogy nem éreztem tökéletesnek, túl meleg volt a szememhez. És akkor arra még rámentem a Scandallal, így hidegebb lett.
:grinning:

1 Likes

Használd egészséggel, esküszöm, ugyanezek vannak nekem is miniben.

20200924_110619

13 Likes

Csajok hamarosan kijön az Hourglass karácsonyi palettája szerintetek megéri rá beruházni?

2 Likes

A bronzer az diffused vagy nude? Enyém nude😊 A többi stimmel.

Nem tudom de csorgatom a nyálam :smiley: Szoktátok mondani, hogy fiatalon nem a Hourglass a világmegváltó, de ezzel nem érzem magam lebeszélve. Nem is várok tőle túl sok mindent, csak egyáltalán, hogy lehessen egy Hourglassom :smiley: Vagy rögtön egy palettám :smiley: Kóros mániákussággal lehetne kezelni…
Egyébként tegnap jöttem rá, hogy baj van, mert találtam egy hatalmas szatyor ruhát,a minek a létezéséről konkrétan elfelejtkeztem. Pedig mindig azt gondoltam, hogy ruhaproblémáim nincsenek. Mármint hogy nincs túl sok, bár gyanús lehetett volna, hogy mindig kevésnek érzem… :smiley:

3 Likes

Ez a válasz engem is érdekelne. Szemezek a termékkel nagyon. De 30000 ft-nal is dragabb lesz. Szoval csak akkor venném meg, ha gyűjtenek róla némi pozitív infot.

1 Likes

Megjött a 2. Colourpop csomagom. Az első még Frankfurtban csücsül, pedig előbb ért Frankfurtba, minthogy ezt a másodikat elindítsák…
IMG_20200924_113235

18 Likes

Reggel Going Coconuts-szal sminkeltem. :grin:
Használd őket nagy örömmel! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm, ezek pont nem nekem lesznek. Ebben eladásra + másoknak rendelt termékek voltak. A going coconuts megvan már egy ideje, szeretem is használni. A Blush Crush viszont meglepett, nagyon szép színek vannak benne. :slight_smile: A másik csomagot várom már nagyon, abban lesznek a magamnak rendelet termékek.

1 Likes

Nekem ezek vannak (bocs a rossz képminőségért), de bevallom őszintén, nem nyúltam utánuk, mióta megvannak a minik. Az is nagyon sokáig fog kitartani, ahogy látom.
Kipróbálásra jó ez a 6-os, 3-as pan, de ahhoz meg túl drága termékek nekem.

20200924_114905

7 Likes

Ah, a diffused az én bronzerem. Imádom. De a púdert is bronzerként használom, az én bőrömön tökéletes, visszafogott bronzer szín.

1 Likes

A bronzerek és pirosítók fiatalon is lenyűgözőek.:wink: A púderrel nem tudtam mit kezdeni, de lehet, hogy az a baj, hogy túl hibás a bőröm és ezért nem érvényesül rajtam a Photoshop-hatás.

2 Likes

Ma reggel mind a négyet használtam (diffused, dim light, nude bronze, mood exposure blush) és amikor a végén azt mondtam, hogy kész vagyok-szép vagyok, akkor azt láttam, hogy kb. 5 évvel ezelőtti jó formában lévő arcom néz rám vissza a tükörből.
Drága, de nagyon jó. :heart_eyes:

10 Likes

Örülök, hogy ennyire tetszik.:slight_smile:
A két púdert milyen megosztásban használtad?

Ennyire bőrtípusfüggő lenne?..

Juj, ez a harmas paletta. Ha valaha megvalnal tole, ram 100% szamithatsz :innocent:

1 Likes

A Diffusedt szem alatt+ kb.mint highlight, a dim lightot kb. mint bronzer.
Láttam videót ahol mindkettőt felveszi, és úgy megy teljes arcra, majd kipróbálom.

1 Likes

En megvettem a tavalyi karacsonyit es probalatlanul ment is tovabb. Olyan draga, es annyira picik a panjei, hogy nehez hozzaferni, es valahol legjobban az ar-mennyiseg zavart. Inkabb megvettem kulon -kulon egy bronzert, egy pirositot es egy pudert kezdetben, kb ugxanannyiert, mint ezt a mindentbele palettat, es normalisan hasznalom oket. Valoszinuleg, ha csak ezeket hasznalnam, akkor is evekig boldogga tennenek;-) szoval, en nem vagyok a 6os paletta megvetelenek partjan… :sunglasses:

3 Likes

A lighting púdereknek kombinált-zsíros bőrömön nem sok hatása volt. A pirosítók jók, tényleg nagyon természetes eredményt adnak, de azért nem világmegváltók.
A Space NK-n múlt évben éppen akkor volt a 15/60 font akció, mikor kijöttek a paletták. Érdemes akkor beszerezni őket :slight_smile:.
Egyébként az ez évi 4-esről nagyon jó vélemények vannak. (ez egy két évvel ezelőtti népszerű paletta “remixe”).

3 Likes