De szépséges ajándékok, nagyon boldog szülinapot kívánok, legyen sok örömöd bennük
Igen, mert felkentem a Rose Mattert, de valahogy nem éreztem tökéletesnek, túl meleg volt a szememhez. És akkor arra még rámentem a Scandallal, így hidegebb lett.
Használd egészséggel, esküszöm, ugyanezek vannak nekem is miniben.
Csajok hamarosan kijön az Hourglass karácsonyi palettája szerintetek megéri rá beruházni?
A bronzer az diffused vagy nude? Enyém nude😊 A többi stimmel.
Nem tudom de csorgatom a nyálam Szoktátok mondani, hogy fiatalon nem a Hourglass a világmegváltó, de ezzel nem érzem magam lebeszélve. Nem is várok tőle túl sok mindent, csak egyáltalán, hogy lehessen egy Hourglassom
Vagy rögtön egy palettám
Kóros mániákussággal lehetne kezelni…
Egyébként tegnap jöttem rá, hogy baj van, mert találtam egy hatalmas szatyor ruhát,a minek a létezéséről konkrétan elfelejtkeztem. Pedig mindig azt gondoltam, hogy ruhaproblémáim nincsenek. Mármint hogy nincs túl sok, bár gyanús lehetett volna, hogy mindig kevésnek érzem…
Ez a válasz engem is érdekelne. Szemezek a termékkel nagyon. De 30000 ft-nal is dragabb lesz. Szoval csak akkor venném meg, ha gyűjtenek róla némi pozitív infot.
Megjött a 2. Colourpop csomagom. Az első még Frankfurtban csücsül, pedig előbb ért Frankfurtba, minthogy ezt a másodikat elindítsák…
Reggel Going Coconuts-szal sminkeltem.
Használd őket nagy örömmel!
Köszönöm, ezek pont nem nekem lesznek. Ebben eladásra + másoknak rendelt termékek voltak. A going coconuts megvan már egy ideje, szeretem is használni. A Blush Crush viszont meglepett, nagyon szép színek vannak benne. A másik csomagot várom már nagyon, abban lesznek a magamnak rendelet termékek.
Nekem ezek vannak (bocs a rossz képminőségért), de bevallom őszintén, nem nyúltam utánuk, mióta megvannak a minik. Az is nagyon sokáig fog kitartani, ahogy látom.
Kipróbálásra jó ez a 6-os, 3-as pan, de ahhoz meg túl drága termékek nekem.
Ah, a diffused az én bronzerem. Imádom. De a púdert is bronzerként használom, az én bőrömön tökéletes, visszafogott bronzer szín.
A bronzerek és pirosítók fiatalon is lenyűgözőek. A púderrel nem tudtam mit kezdeni, de lehet, hogy az a baj, hogy túl hibás a bőröm és ezért nem érvényesül rajtam a Photoshop-hatás.
Ma reggel mind a négyet használtam (diffused, dim light, nude bronze, mood exposure blush) és amikor a végén azt mondtam, hogy kész vagyok-szép vagyok, akkor azt láttam, hogy kb. 5 évvel ezelőtti jó formában lévő arcom néz rám vissza a tükörből.
Drága, de nagyon jó.
Örülök, hogy ennyire tetszik.
A két púdert milyen megosztásban használtad?
Ennyire bőrtípusfüggő lenne?..
Juj, ez a harmas paletta. Ha valaha megvalnal tole, ram 100% szamithatsz
A Diffusedt szem alatt+ kb.mint highlight, a dim lightot kb. mint bronzer.
Láttam videót ahol mindkettőt felveszi, és úgy megy teljes arcra, majd kipróbálom.
En megvettem a tavalyi karacsonyit es probalatlanul ment is tovabb. Olyan draga, es annyira picik a panjei, hogy nehez hozzaferni, es valahol legjobban az ar-mennyiseg zavart. Inkabb megvettem kulon -kulon egy bronzert, egy pirositot es egy pudert kezdetben, kb ugxanannyiert, mint ezt a mindentbele palettat, es normalisan hasznalom oket. Valoszinuleg, ha csak ezeket hasznalnam, akkor is evekig boldogga tennenek;-) szoval, en nem vagyok a 6os paletta megvetelenek partjan…
A lighting púdereknek kombinált-zsíros bőrömön nem sok hatása volt. A pirosítók jók, tényleg nagyon természetes eredményt adnak, de azért nem világmegváltók.
A Space NK-n múlt évben éppen akkor volt a 15/60 font akció, mikor kijöttek a paletták. Érdemes akkor beszerezni őket .
Egyébként az ez évi 4-esről nagyon jó vélemények vannak. (ez egy két évvel ezelőtti népszerű paletta “remixe”).