💖 ùj unboxing kèpekkel

Csomaghétfő :grinning:

2 Likes

Essence ecsetszett a Müllerből. Ha jól látom - legalábbis a nevéből -, ez már karácsonyi kiadás lenne? A 7 db-os szett azt hiszem, 3950 forint volt, nagyon kis pihe-puhák és csili-vilik. :laughing:

IMG_20200921_123153

IMG_20200921_123448

20 Likes

Nagyon jól néznek ki! :star_struck:

1 Likes

Na, tényleg aranyszínű a nyelük, ahogy az eladóhölgy mondta! Wáwáwá, nagyon szépek! :heart_eyes:
Kökiben vetted?

Tényleg arany :smiley: Én a nyelükre gondoltam, hogy színesek. :smiley:
Igen, a Kökiben.

Ohh, odáig azért nem megyek el… majd razziázok az Árkádban. Köszi.:slight_smile:

Kád fölött, lefolyót letakarva :laughing:

1 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

Nekem is kell.

1 Likes

Ugye? Én is megláttam: Essence is, csillog is, szép is, hát mi kéne még a szarka énemnek? :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Olyan gyönyörű :drooling_face:

1 Likes

Low budget
A paletta jóval nagyobb, mint számítottam rá képről, ezek lesznek az őszi színeim.
A szempillaspirál egy számomra új márka a Rossmannból, azért esett rá a választásom, mert ki vannak téve minták a keféből és pont olyan amilyet szeretek, ill. le vannak fóliázva a spirálok.

Nekem ilyen Rival meg Lovely kategóriának tűnik.IMG_20200917_085955581

14 Likes

Ó, az enyém is megérkezett ma…

1 Likes

Hogy zenéljen! :rofl:

2 Likes

Ez egyébként zseniális ötlet! :rofl:

2 Likes

:joy: @Amadea, @Kokapu, védjétek le az öteletet! :laughing:

2 Likes

Unboxing hasizom erősítéssel, bedtime edition!
20200921_225149
Olyan szépek ezeknek a PM rúzsoknak a dobozai, hogy még én se dobom ki őket.

14 Likes

ezek jóformán nem is rúzsos dobozok, hanem rúzstartó tokok. lehet ha nekem lenne ilyen, lefújnám pár réteg lakkal, és rúzstartónak használnám őket

2 Likes

Nemsokára én is kapok ilyen művészies csomagolást :grin: Már megérkeztek anyukámhoz. Ő az én átvevőm :heart:

1 Likes

Ja, és velük alszol? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes