Nagy a késztetés, de a méretbeli különbségek tartózkodásra adnak okot, ezért csupán az éjjeliszekrényen pihentek meg a hosszú-hosszú út után.
Ő a kincsek őrzője!
Igen, és ő meg az én kincsem
Te kis huncut
Kivételesen nem gondoltam semmi huncutságra, csak arra utaltam, hogy félő, összenyomnám álmomban, ha tényleg vele aludnék.
Én sem bírom, ha nem érintetlenek a spirálok, konkrétan megőrülök tőle. Sokszor online rendelek pont ezért, vagy fóliázott, dobozoltat veszek, a kolléganőm alul simán kihúzza a fiókot a DM-ben, ott vannak a ki nem tett sminkcuccok, amik már nem fértek ki, és ha szerencséje van, ott van, amit keres.
Nagggggyon dögös az a spirál. Affect márka, ugye?
Vivienne Sabo
nem sok infót találtam róla a neten. Lehet nincs mindegyik Rossmannban. Volt egy kis nyári trendkiadás is az állványon, szóval az szerintem változni fog időnként.
A Polynesia a nyári kollekciója, a kétvégű highlighter ceruza és a permet megvan belőle, nagyon szeretem mind a kettőt. A permetet karra-lábra használom, ad egy kis nyárias kinézetet a hóka bőrömnek és nincs a bekent érzés amit utálok. Majdnem elhoztam a palettát is és a pirosítót is, nagyon szépnek ígérkeztek de igazából megvannak ezek a színes és hát vége a nyárnak…
Jóvannna
Nesze neked lowbuy 3 viseart és a fehér marc jacobs, és pàr highlighter. A kevin aucoin olyan hourglasshoz hasonlò selymes fényű púder
Az MJ paletta csodásan néz ki. :’) Képzeld @Isabelle a nagy MJ palettád is hozzám került végül. :'D Nem hagyott nyugodni.
Örülök neki, hogy sikerült megszerezned.
Mennyi szépség. Az alsó képen a bal alsó sarokban az melyik márka terméke?
Megérkezett a Beautylish rendelésem, a DPD este fél 8-kor kézbesítette, már azt hittem, mégsem hozzák ma.
A sampon minta ajándék. Próbálta már valaki? Azt írja, hogy ne használjak mellé balzsamot…
A pirositó színe csodálatos, bár meglátom, hogy arcon milyen lesz, mert meglepően csillámos. Nyilván tudtam, hiszen strobe lighting blush, de nem számítottam rá, hogy ennyire. A színe viszont tényleg csodálatos. A spirál csomagolása eszement jól néz ki.
Egy régebbi dior , glowing garden, ez a 002- es, csak a 001- es àrnyalat volt meg belőle.
Ezek valami álomszépek…
Hűűűűűű, de szép ez a pirosító, én pont most gondolkodtam azon, hogy valami fényesebbet beszerzek, na, ez nem semmi.
Mi az árnyalat neve?
Majd számolj be, milyen az Hourglass spirál, én a Caution-t használtam, és imádtam.
Tegnapi Müller garázdálkodás “vonatkozó része”. Tönkrementek a tusecseteim, most keresgélhetem a tökéletest… A Sebamednek összetevők alapján nagyon jó termékei vannak, szeretnék többet is kipróbálni. Az ajakápoló spf30-as, nem volt 600 Ft, nem tudtam otthagyni.
Ma megérkezett egy YesStyle csomagom (a meglepetés doboz ugyan előbb lett feladva, de mivel pihent a vámban, ezért arról még ma kaptam értesítést).
Megérkezett a Juvia’s rendelésem is:
Ezt pedig egy Facebook csoportban vettem: