…és a kedvenced: Eveline C-vitaminos, újra
Azt muszáj mindig vennem
Helyeshelyes!
Ezt nem hiszem el :/. Kinek szúrta a szemét a posztom?? Csináljak valami étel unboxing bejegyzést is? Olyan rosszul tud esni, csak ez a baj ://.
Valószínű annak, aki nem tud örülni más örömének. Vagy: nem szereti a kecskesajtot!
Ne mérgelődj miatta, nem érdemli meg.
Hmmm… Valakinek mostanában nem tetszik pár bejegyzés… Milyen kis szorgalmas…
Macska a galambok között… (Agatha Christie)
♂
A kecskesajt finom én nem értem az embereket.
Nekem is tűnt el bejegyzésem másik topikban
Ne vedd magadra, sajnálom a dolgot Voltak néha ételek is itt nem tudom kinek szúrta a szemét
@umpalumpa neked mi tűnt el?
Bevallom, már nem is tudom, mert többet is kiszavazott valaki. Aztán egyik eltűnt amikor azt emlegettem milyen drágán ad valaki valamit az Xyz. piactéri furiságokban. Hozzátettem, hogy persze mindenki annyiért ad és vesz, amennyiért tud. De már mindegy is… Már nem zavar Mától tojok rá
Áh igazad van le kell rojni, valakinek fura hangulata van mostanság, biztos front van
Szőrén-szálán eltűnt minden xyz -s fóka-móka téma. Én is hozzászóltam, de már nem látom.
Valakinek nagyon beletapostunk a lelkivilágába.
Beautylish rendelés: Charlotte Tilbury Red Hot Susan és It Cosmetics mini szempillaspirál popper. Aki tudja, hogy lehet úgy kibontani, hogy ne hulljon szanaszét a konfetti, kérem ne tartsa magában!
Ezt az akciókor rendelted? Az én csomagom még sehol…
Az enyém sincs még sehol, az akciós héten rendeltem, amikor te.
Igen, szerintem ugyanakkor rendeltem, mint ti. A követés szerint tegnap még külföldön volt, szóval én is meglepődtem mikor ma megjelent a futár.
Most nézem, elvileg az enyém is Magyarországon van mostmár.
A Nemzetközi postakicserélőben…
Természetesen akkor jön a postás, mikor fotózom az első kört (és a gyermek alszik, hátha felébred…).
Colourpop Lux Lip Oil Hot Shot árnyalatban és Matchmaker pirosító.
Vagyis a pokol legmélyebb bugyrában.