💖 ùj unboxing kèpekkel

…és a kedvenced: Eveline C-vitaminos, újra :wink:

1 Likes

Azt muszáj mindig vennem :rofl::rofl::see_no_evil:

1 Likes

Helyeshelyes!

1 Likes

Ezt nem hiszem el :/. Kinek szúrta a szemét a posztom?? Csináljak valami étel unboxing bejegyzést is? Olyan rosszul tud esni, csak ez a baj ://.

3 Likes

:frowning:

1 Likes

Valószínű annak, aki nem tud örülni más örömének. Vagy: nem szereti a kecskesajtot!
Ne mérgelődj miatta, nem érdemli meg.

4 Likes

Hmmm… Valakinek mostanában nem tetszik pár bejegyzés… :face_with_monocle: Milyen kis szorgalmas… :angry:

Macska a galambok között… (Agatha Christie)
:male_detective:‍♂

8 Likes

A kecskesajt finom én nem értem az embereket.

3 Likes

Nekem is tűnt el bejegyzésem másik topikban :woman_shrugging:

1 Likes

Ne vedd magadra, sajnálom a dolgot :frowning: Voltak néha ételek is itt nem tudom kinek szúrta a szemét :frowning:

@umpalumpa neked mi tűnt el? :frowning:

3 Likes

Bevallom, már nem is tudom, mert többet is kiszavazott valaki. Aztán egyik eltűnt amikor azt emlegettem milyen drágán ad valaki valamit az Xyz. piactéri furiságokban. Hozzátettem, hogy persze mindenki annyiért ad és vesz, amennyiért tud. De már mindegy is… Már nem zavar :smiley: Mától tojok rá :stuck_out_tongue:

5 Likes

Áh igazad van le kell rojni, valakinek fura hangulata van mostanság, biztos front van :smiley:

1 Likes

Szőrén-szálán eltűnt minden xyz -s fóka-móka téma. :smiley: Én is hozzászóltam, de már nem látom.
Valakinek nagyon beletapostunk a lelkivilágába. :wink: :smiling_imp:

2 Likes

Beautylish rendelés: Charlotte Tilbury Red Hot Susan és It Cosmetics mini szempillaspirál popper. Aki tudja, hogy lehet úgy kibontani, hogy ne hulljon szanaszét a konfetti, kérem ne tartsa magában! :blush: :wink:

IMG_20200921_114549

13 Likes

Ezt az akciókor rendelted? Az én csomagom még sehol…

1 Likes

Az enyém sincs még sehol, az akciós héten rendeltem, amikor te.

2 Likes

Igen, szerintem ugyanakkor rendeltem, mint ti. A követés szerint tegnap még külföldön volt, szóval én is meglepődtem mikor ma megjelent a futár.

Most nézem, elvileg az enyém is Magyarországon van mostmár.

A Nemzetközi postakicserélőben…

Természetesen akkor jön a postás, mikor fotózom az első kört (és a gyermek alszik, hátha felébred…).

Colourpop Lux Lip Oil Hot Shot árnyalatban és Matchmaker pirosító.

IMG_20200921_121418

12 Likes

Vagyis a pokol legmélyebb bugyrában.:confused:

2 Likes