💖 ùj unboxing kèpekkel

Közkívánatra:
Asztal alatti dugi-kép. Nem túl izgi beszerzés. Egyszer már használtam, aztán eladtam és most megint olyanom van, hogy ez kell. Ja, és a #postapéntek-be is illik :stuck_out_tongue:
20200918_085033
Medium brown és használt.

12 Likes

Dehogynem izgi, én imádom ezt a cuccot!

2 Likes

Én is! :blush:

2 Likes

Úgy értem, hogy nem 5 db csilli-villi, színes-szagos paletta, csak egy árva, használt, de szuper cuccos :slightly_smiling_face:

4 Likes

Az a lényeg, hogy szuper.:slight_smile: Én bármilyen beszerzésről szeretek képeket nézegetni.

1 Likes

Én is imádom nézni mások hogy költik a pénzüket :sweat_smile: Az egyik barinőmmel is küldözgetjük egymásnak a szerzemények képeit, hogy kicsit kiéljük a nemtommilyen vágyunkat :smile:

5 Likes

Tipikus női perverzió.:smiley: Nekem jobban tetszik, mint a kukiszelfi küldözgetése.

5 Likes

:rofl: :rofl:

2 Likes

Nekem is, de hát mit csináljak…
Basszus, volt már olyan, hogy ültem a buszon, gyanútlanul megnyitottam a messengert, és ott bámult rám… :woman_facepalming:
Körbe sem mertem nézni, hogy látta-e valaki :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Skinsmart, Tinamu, patika. A Purito márkára kíváncsi vagyok.
IMG_20200918_164123 IMG_20200918_164136 IMG_20200918_164146

21 Likes

Egy kis arcápolás, testápolás, hajápolás …
Egy jó darabig elég lesz!
IMG_20200918_165015

9 Likes

Hanem is annyira színes, de mindenképpen illatos péntek a mai :blush: :face_with_hand_over_mouth: A három nem Nerolis mintát ajándékba kaptam Nóritól, nagyon kedves volt tőle :smiling_face_with_three_hearts:

A szájceruza sem lett jó a Lisa rúzsomhoz, ez meg nem elég bogyós, de legalább nem lila mint az előző vásárlásom :smiley: A Catrice pirosítóba véletlen bukkantam bele. Tényleg hasonlít a Hourglasshoz :slight_smile:

20200918_163919

12 Likes

Vazze :joy: :rofl:

Már tűkön ülök, hogy az új G&G lemosóról mondjon valaki valamit :smiley:

1 Likes

Szemeket is festett rá?
Jézusom…:rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Na, ez a kép (a kukiszelfivel ellentétben), komoly érdeklődést vált ki belőlem.:smiley:
Olajos lemosó! Sok centella!!

1 Likes

Szerintem jól sikerült darab lett😊 nem habzó, folyékony zselés állagú, szemet abszolút nem csípi, amit még a PC sem tud. Hasonló a Paulas’s Choice sötétkék lemosóhoz, nem olyan impozáns az összetevő listája, egyszerűbb a csomagolása, de harmadáron (vagy negyed?) vehetjük meg. Lemosás után érdekes, nincs semmilyen feszülő érzés, sem valamilyen plusz filmrétegszerű valami pl. Cerave.
Az új tonerjükkel együtt megint a maxot hozták. Előtte olajos lemosót használok, arról nem tudok nyilatkozni, hogy a sminket leviszi-e.
Mostantól ezt veszem, érdemes kipróbálni.
Instán olvastam, hogy lesz hidratáló krém és fényvédő is tervben van. Nagyon ügyesen fel lett építve a márka, profik.

14 Likes

Köszönöm a részletes választ! :yellow_heart:
Nagyon ígéretes! Eddig az tartott vissza a rendeléstől, hogy esetleg túl gyengéd és nem tisztít alaposan. Sminklemosás nem szempont nekem. Ezek szerint egy általános lemosónak jó.

Hét eleji Rossmann beszerzés
IMG_20200915_110053

10 Likes

Második lemosónak tökéletes.

1 Likes