Közkívánatra:
Asztal alatti dugi-kép. Nem túl izgi beszerzés. Egyszer már használtam, aztán eladtam és most megint olyanom van, hogy ez kell. Ja, és a #postapéntek-be is illik
Medium brown és használt.
Dehogynem izgi, én imádom ezt a cuccot!
Én is!
Úgy értem, hogy nem 5 db csilli-villi, színes-szagos paletta, csak egy árva, használt, de szuper cuccos
Az a lényeg, hogy szuper. Én bármilyen beszerzésről szeretek képeket nézegetni.
Én is imádom nézni mások hogy költik a pénzüket Az egyik barinőmmel is küldözgetjük egymásnak a szerzemények képeit, hogy kicsit kiéljük a nemtommilyen vágyunkat
Tipikus női perverzió. Nekem jobban tetszik, mint a kukiszelfi küldözgetése.
Nekem is, de hát mit csináljak…
Basszus, volt már olyan, hogy ültem a buszon, gyanútlanul megnyitottam a messengert, és ott bámult rám…
Körbe sem mertem nézni, hogy látta-e valaki
Skinsmart, Tinamu, patika. A Purito márkára kíváncsi vagyok.
Egy kis arcápolás, testápolás, hajápolás …
Egy jó darabig elég lesz!
Hanem is annyira színes, de mindenképpen illatos péntek a mai
A három nem Nerolis mintát ajándékba kaptam Nóritól, nagyon kedves volt tőle
A szájceruza sem lett jó a Lisa rúzsomhoz, ez meg nem elég bogyós, de legalább nem lila mint az előző vásárlásom A Catrice pirosítóba véletlen bukkantam bele. Tényleg hasonlít a Hourglasshoz
Vazze
Már tűkön ülök, hogy az új G&G lemosóról mondjon valaki valamit
Szemeket is festett rá?
Jézusom…
Na, ez a kép (a kukiszelfivel ellentétben), komoly érdeklődést vált ki belőlem.
Olajos lemosó! Sok centella!!
Szerintem jól sikerült darab lett😊 nem habzó, folyékony zselés állagú, szemet abszolút nem csípi, amit még a PC sem tud. Hasonló a Paulas’s Choice sötétkék lemosóhoz, nem olyan impozáns az összetevő listája, egyszerűbb a csomagolása, de harmadáron (vagy negyed?) vehetjük meg. Lemosás után érdekes, nincs semmilyen feszülő érzés, sem valamilyen plusz filmrétegszerű valami pl. Cerave.
Az új tonerjükkel együtt megint a maxot hozták. Előtte olajos lemosót használok, arról nem tudok nyilatkozni, hogy a sminket leviszi-e.
Mostantól ezt veszem, érdemes kipróbálni.
Instán olvastam, hogy lesz hidratáló krém és fényvédő is tervben van. Nagyon ügyesen fel lett építve a márka, profik.
Köszönöm a részletes választ!
Nagyon ígéretes! Eddig az tartott vissza a rendeléstől, hogy esetleg túl gyengéd és nem tisztít alaposan. Sminklemosás nem szempont nekem. Ezek szerint egy általános lemosónak jó.
Hét eleji Rossmann beszerzés
Második lemosónak tökéletes.