💖 ùj unboxing kèpekkel

Azért furcsa…azt gondolnám egy Sephora-szintű cég kibéleli valamivel a dobozt! Nahát! Oké, hogy környezetvédelem, vannak már szuper papíralapú bélelő-izék is, Meg az újságpapír is megfelel, ha nincs más :sweat_smile:

6 Likes

KM zsibin ütöttem le :blush:

Én nagyon szeretem. :blush:

1 Likes

Ma ki is próbáltam, szerintem nagyon jóban leszünk :heart_eyes:

2 Likes

Úgy döntöttem, hogy a low buy nálam abban merül ki, hogyha nagyon szeretnék, akkor egy paletta jöhet, és mellé maximum 3 másik termék, amit nem a szememre kenek. Így ebben a hónapban egy újabb Colourpop paletta költözött hozzám. KM zsibis szerzemény. :slight_smile:

20200917_072521

17 Likes

Jaj de szeretem ezt a palettát! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen, rémlett, hogy neked is megvan ez a kis szépség :blush:
A fehér csodaszép csillámossal hogy boldogulsz?

Azt az egy színt nem próbáltam :sweat_smile:

1 Likes

Sebaj :smiley: Nekem viszket a tenyerem, a szarka énem hangosan kiabál reggel óta :smiley:

Viszont azt jól gondolom, hogy a többivel nincs sok gond? :slight_smile: Nem másznak, nem foltosak, ilyesmi :slight_smile:

3 Likes

Ma érkeztek :slight_smile: Egy része a húgomé lesz, De igazából szinte ugyanazokat használjuk.

IMG_20200917_144451

15 Likes

Bocsánat, hogy belekotyogok :slight_smile:
Jó kis paletta ez, én még egy kis barnával másik palettából szoktam árnyalni, mert a benne lévőek eléggé világosak és kicsit egyforma színűek. A csillámokat sosem mertem a szememre tenni, féltem, hogy belepereg a szemembe, én alá szoktam tenni, sőt még highligternek is jó, úgy aztán igazán unikornisos a hangulata :smiley:

1 Likes

Nem kotyogsz bele, minden tippet, tanácsot szívesen fogadok. :slight_smile:
Ettől egy picit én is tartok, de lehet glitter primerrel megpróbálom majd :slight_smile:
Viszont ez a highlighter ötlet szuper, vadabb napjaimon kipróbálom :smiley:

1 Likes

A Douglas se bubizik, hánykolódik minden a dobozban mindig (itt).

1 Likes

Akkor ott nagyon körny-barátok. Itt még van a Douglas-os csomiban olyan furán hasogatott csomagolópapír, aminek széthúzva eléggé megnő a térfogata és azzal bélelnek.
Vagy az a Notino-sban van? :thinking: Most elbizonytalanodtam…

1 Likes

Cégfüggő. A Bipa dobozok 75-80%-ban papírral vannak bélelve. Valahogy mindig túl nagy a doboz, tele szeméttel. A papírt külön gyűjtöm, újrahasznosítható.

2 Likes

Amúgy arcon tök tartós volt önmagában, csak lemosáskor már mindenhol volt csillám én még a saját szempillám is képes vagyok belemosni a szemembe, nem voltam elég bátor a további kísérletezéshez :sweat_smile:

1 Likes

Nekem is megjött a Skinsmart rendelésem. Ez a kis csoda paletta pedig @Lencseee jóvoltából lett az enyém. Ezúton is köszönöm a lehetőséget!
Kép

Kép

12 Likes

Azt pont előző alkalommal rendeltem. :slightly_smiling_face: Holnap reggel ki is próbálom a palettát.

A műanyag csomagolóanyagok is szelektíven gyűjthetők. Van amire a háromszöget is rányomják.
Én egyébként újra szoktam használni őket, max ha nagyon sok felgyűlik, akkor dobom ki egy részét. De van már olyan kezdeményezés itthon, amiben pl. a KAP vagy a Kívül-belül boldogság is részt vesz, hogy vihetsz nekik csomagolóanyagokat, és ők abba csomagolják a webáruházas megrendeléseket. Szerintem ez egy tök jó dolog, tervezek élni vele.

3 Likes

Én is elrakom a rendeléses dobozokat, és abban adom fel azt, amit esetleg sikerül elpasszolnom a zsibin. :smiley:

2 Likes