Én úgy szoktam, hogy a Hourglass porpúdert használom az alapozó/BB fixálására, aztán jön a pirosító, bronzer, highlighter, fixáló spray (ez nem mindig), és a legvégén megy rá a Diffused Light.
Akkor talán ugyanígy csináljuk.
Szeretem, nagyon szép bőrt ad. Egyelőre most kezdtem el használni a Diffused Light-ot (teljes kiszerelés), akkor szerintem a Guerlain gyöngyok egyelőre feleslegesek, a Hourglass eredményével nagyon elégedett vagyok.
A Guerlain gyöngyöt honnan rendelted?
Hú, fixáló sprayt most rendeltem, alkalmakra be akarom vetni, jókat hallottam az Urban Decay spray-ről.
Nekem a bőrömön néha sok a Diffused Light. Kombinált a bőröm, nyáron sokszor zsíros, egyszerűen kifényesedik T-vonalban tőle. Szem alá szuper.
De most el is hagytam, helyette az Hourglass porpúderét + ha kifényesedne napközben, akkor a Mac Blot púderét használom.
Nekem is az All Nighter van meg, bár azt csak alkalmakkor használom, mert alkohol van benne. Viszont nekem nagyon bevált a Catrice SunGasm fixáló spray-e is, abban nincs alkohol, azt mindennaposan használom. Illetve van egy Morphe mattító is, de azt még nem próbáltam.
Megérkezett a Pat Mcgrath Psycho Candy rúzsom.
Asszem, én leszek az, aki ma délután fukszia színű szájjal megy a Lidlbe…
Km zsibin találtam. De megint van fent egy:
És a maszk alatt sajnos senki se fogja látni. Gyönyörű pedig
Na de el is kell addig jutni!
Ma betévedtem az Yves rocher-ba…
Egy csomó ajándékot kaptam (sminkecsetek, balzsam minta, micellás arclemosó gél), ráadásul kijöttek a pontok, így kénytelen voltam választani valamit, amiből lejön 6500 Ft (ez lett a 30 ml parfüm, de legközelebb inkább beváltom az 1. vagy 2. lap végén).
De jó az a kis neszeszer!
Egy ideje már szerettem volna ezt a palettát a kollekciómban tudni. Szerintem csodaszép: Becca x Khloé Kardashian paletta
Ú, tényleg gyönyörű!
Wooowww, használd egészséggel!!!
Huuu de gyönyörű! Nem csodálom, hogy szemeztél vele, én imádom a szetteket, edző terembe, táskába olyan praktikus, hogy nem kell 100 dolgot bedobni.
Én múltkor feltettem a 2019-es Kiko Magival Holiday Face Palettájáról fotót, mert azzal készítettem a sminkem.
Azt hittem ez is Kiko és úgy megörültem, hogy van új Naggggyooon szeretem és de szép ! Honnan rendelted Becca-t?
Ez a Kikos, szerintem nagyon hasonlít:
Megjött az újabb MUR oldalról rendelt csomagom, benne a temérdek Makeup Obsession palettával Darabja kb. 1200 Ft volt, kivéve a Rady, az kb a duplája. A körömlakkra nagyon kíváncsi leszek
Rakok fel képeket a swatchos topicba.
Aztaa, mennyi paletta!
A körömlakknak is nagyon szép színe van. Melyik árnyalat? Jade?
A rúzs tiszta Bourjois beütésű külsőre és színre is. Arról is lesz swatch? Léccccci!
Hehe, persze csinálok majd Az egy viszonylag pigmentált lipgloss amúgy
Sage árnyalat a körömlakk
Sage-Jade… “Majdnem” eltaláltam.
Óójeeeeeh, kööööszi!
Hamar ideért az első rendelésem a Sephorától. A kis paletta nem kapott se bubit, se semmit. A minta ajándék volt. A Fenty Gloss bomb (Fenty Glow) az első megrendeléshez járt, de tudom, hogy nem nekem való árnyalat, barnás a netes képeken. A dobozban egy sephorás papírzacsiban volt minden, azért az nem bélelés. Számla nincs a dobozban.
A magyar posta beszinezte volna a doboz belsejet a szemfestekkel kb. 90%-os valoszinuseggel😆