💖 ùj unboxing kèpekkel

Igaz nem tőlem kérdezted, de nekem is sokkal kevesebb volt a csomagon, mint amennyiért rendeltem, de legalább “hihető” összeget írtak rá. Gondolom ezért sem vették ki a vámon. Tudom hogy ez amúgy nem tényező vámolásnál, de lehet mégis nyom valamit a latban. :slight_smile:

2 Likes

Nekem is mindig 19,95 van a dobozon. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem, elvileg lágyìtják a bőrt, ràncokat, pòrusokat és frissebbnek làtszik az összkép. Halványan selymes fényt is ad ,ha süt a nap. A karàcsonyi kiadàsok picit erősebben csillognak. Christmas feeling? :sweat_smile:

3 Likes

Ó, akkor kell nekem is egy ilyen. :grinning:

Habár most egyelőre nagyon elégedett vagyok a Hourglass mindenféle púderének a hatásával az arcomon.
A porpúdert negyven felett receptre írnám. :grinning:

3 Likes

@Kokapu, Horglass cuccok közül mindegyik jó? :).

1 Likes

Amit én próbáltam, nekem mindegyik bevált (alapozó, porpúder, finishing púder, bronzosító, pirositó, highlighter). A highlighterhez annyit, hogy nem az űrből is látható kategória, inkább az elegáns. A szempillaspirál még nem érkezett meg.

De mondjuk szerintem a Hourglass termékek egy része kimondottan az idősebb bőrrel tesz csodát, míg a fiatalabbak nem biztos, hogy ráéreznek, mitől olyan klassz.

4 Likes

Come to mama :smiley::smiley::smiley:

1 Likes

@Vicus sajnos már nincsen meg a doboz, kidobtam, nem nezegettem, felteptem egyből. :smiley:Melano cc essence annyira szuperrrr! :heart_eyes:

2 Likes

Szerintem is számít, meg nálam a 20 USD még azért hihető volt a csomag méretéhez képest :smiley: Én csak 3 krémet rendeltem. Kár, hogy ők nem osztogatják a mintákat bőkezűen, vagyis én egyet sem kaptam :frowning:

1 Likes

Húha, akkor már csinálom is a wishlistet a következő rendeléshez :smiley:

2 Likes

Hozzám is befutott pár dolog:
20200912_201034
A Nyx cuccokat és a Bioderma kézkrémet Notinóról vettem, a koreai termékeket a Yesstyle-ról, kemény 1 db mintát kaptam.
Az Essence primer és korrektor az Aréna óriási Rossmannjából van. A korrektorból már van egy példányom @Kokapu -nak köszönhetően, és annyira szuper, hogy kellett belőle még egy, bár csak a 02-es árnyalatból volt már.

16 Likes

Úgy örülök, hogy neked is bevált a korrektor!

Sajnos a Yesstyle egyáltalán nem bőkezű a mintákkal…

2 Likes

Amekkora karikáim vannak, minden segítség elkél.:smiley:
Én meg örülök, hogy felfedezted! Csodálom, hogy rátaláltál, annyi termék jelenik meg, nehéz kimazsolázni a csodaszereket meg mindent végigpróbálgatni.

Hát, ha nem Essence lett volna (vagy Catrice) akkor nem találok rá, de ennek a két márkának a trendkiadásai ellenállhatatlanok számomra. :grinning:

1 Likes

Visszavonok mindent, a mostani YesStyle csomagom vámkezelni akarja a posta. Elvileg alatta lesz a kiskapus határnak…

1 Likes

:anguished::astonished::cold_sweat: Ah, de ráérnek…

1 Likes

Én is most rendeltem egy Hourglass porpúdert, így utolsó mondatoddal tökéletesen egyetértek.
Ez valami csoda.
Bár minit rendeltem, ami így is sokáig elég lesz, de már látom, hogy beszerzek nagyot is. Én a szemem alá is kenem, tökély.

Én pont most hétvégén értem az első mini végére. Egyedüli bajom a kiszerelés volt, néha alig tudtam kiimádkozni a tégelyből a megfelelő mennyiséget.
Viszont a nagynak egy álom a kiszerelése! :slight_smile:
Igen én is szoktam a szemem alá is, az Essence korrektorral is szuperül működik, meg mindennel IS.
:smiley:

Nagyon sok Hourglass cuccom van, és eddig még egyetlen sminkjükben sem csalódtam. Csodálatos, csodálatos, csodálatos mind.
De.
Én 40 felett vagyok, irodában, tűsarkúban dolgozom, és a kifinomult sminket szeretem. Minden terméke ezt erősíti. Nem lehet velük túlzásba esni, minden olyan elképesztő állagú, olyan csodálatos fényű, hogy elmondani nem lehet, olyan szép hatása van a bőrön, ami - de lehet, hogy nincs igazam - 40 felett már elkél. 20 évesen… háááát.
Az én bőrömmel, az én színeimmel csodát tesz.
Porpúder, bronzerek, pirosító, spirál, limitált cuccok, szemfesték, ezeket próbáltam, mind csillagos ötös.
Pat Mcgrath, Natasha Denona és Charlotte Tilbury nekem művészek. Az Hourglass maga a kifinomultság.

6 Likes

Nekem van Hourglass púderem (a legvilágosabb), és Guerlain gyöngyöm is.
Mind a kettő ugyanazt tudja elvileg, egy filtert ad az arcra a smink végén, a gyöngy picit hidegebb fényű, legalábbis ami nekem van.
A kész sminket átpúderezed a végén, egy végső finish.

2 Likes