💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Főleg, ha azt is nézem, hogy sokszor az itthoni kereskedők is a Kínából rendelt vackot adják el többszörös áron. Én anno azért kezdtem el rendelni a Sheinről, mert amit az egyik magyar webshopból rendeltem 2200 forintért, az konkrétan ugyanaz volt (még a zacskót sem cserélték le, rajta volt, amit a Shein szokott rátenni), mint amit a Sheinről utána 640-ért vettem meg.

És amúgy ezzel megint azok járnak jól, akik ugyanazt adják el itthon drágábban. Hiszen, ha ő rendel 50 darabot, akkor még mindig ugyanúgy 3 eurót fizet utána, mintha én rendelek 1-2 darabot.

4 Likes

Pontosan!

1 Likes

Jól olvasok a sorok között, valaki szájceruza ajánlást szeretne?:smiley::smiley:

1 Likes

:joy:
Ha szeretnék, akkor kizárólag tőled kérném! Tudom, hogy nagymesteri rangod van.
Viszont nem akarom tovább bonyolítani az életemet, ezért köszönöm a kedves ajánlatot, de ki kell hagynom :pray::heart:

Jó nekem simán is a lájtos ajakápoló :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Nem kell bevezetni ha az új vezér nem bólint rá. A kötelező betelepítésre se muszáj rábólintani.

Osztrák cégek ausztriàban feladott csomagjai is meglesznek terhelve, semmi köze Kínához. Ausztriában minden csomagot vizsgálnak, nem csúszik át semmi. Már nem rendelek ide az iherbről semmit. Alacsony értékű csomagra kifejezetten magas összeget fizettem 2x is, soha többé. De még van pár lehúzós ötletük, minél kevesebb pénze legyen a lakosságnak. Nem kell átvenni a hülyeséget. Az Egyesült Európai Államokat akarják megvalósítani, ahol mindenki úgy ugrál ahogy a brüsszeli megvásárolt vezetés szeretné.

1 Likes

Értékelem az önuralmad!:sunglasses:

3 Likes

Ez pontosan így van. Én csak 1-2 hónapja cuppantam rá a Temura, azelőtt kifejezetten kerültem.
Mondjuk parfümöt, ruhát nem mernék onnan rendelni, vagy húzósabb áron akármi-bármit, de például rendeltem 10 db körömreszelőt 600,- Ft-ért. Pontosan olyat, amilyet az itthoni körmös cégek, drogériák árulnak… 1 darabot ennyiért. Meg capybarás kulcstartót, :heart_eyes: kis bizbaxokat megéri onnan rendelni. Aztán majd meglátjuk, mi lesz júliustól. Kínában sem hülyék, hideg vizet innék rá, hogy valahogy ki fogják cselezni ezt az eus szabályozást. Milyen érdekes egyébként: akkugyár jöhet dögivel, a csúnya csomagokat rendelő delikvenseket meg jól “büntessük” meg.

7 Likes

Notino:
A BB krém annyira bejött, hogy ez már a második tubusom belőle, a zöld verziót cseréltem erre, nekem nagyon megnyugtató a 45- ös SPF, bár 50- es naptejet kenek alá.
A Stitch pancsolók ajándékba lesznek.

Ezeket pedig ajándékba kaptam, a Pupát hosszú évek óta használom nyáron, ennél jobb napi testápolót erre az időszakra még nem találtam.
A parfümöknek nagyon örültem egyiket sem fújtam még, bár mind a kettő ismerős a Sun leginkább kamaszkoromból.

9 Likes

Nemrég pont arról beszélgettem egy másik csoportban, hogy agyament dolgok vannak. Ha én olcsón rendelnék valamit Kínából, azt büntetik, de az nem probléma, hogy ha bemegyek egy élelmiszerboltba, és megnézem a zöldség-gyümölcs osztály kínálatát, akkor gyakorlatilag a világ minden tájáról találhatók árut. Olyat is, amiből lenne hazai is. Pl. jelen pillanatban az Auchan webáruház szerint vehetnék náluk szőlőt, ami Peruból, vagy a Dél-Afrikai köztársaságból érkezett. Spanyol, vagy portugál sárgabarackot, spanyol cseresznyét. Ezeknek nincs ökológiai lábnyoma? Pláne, ha esetleg el sem kel, és megrohad?

Szóval értem én ezt, de különben meg mégsem.

7 Likes

Hát, meg is rendeltem egy nagy csomagot a Yesstyle-ról. :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Tegnap jártam az yves rocherban, mert kaptam egy emailt, hogy olyan régen vásároltam, hogyha most bemegyek, mindent óriási kedvezménnyel vihetek haza (65%). Hát jól el is hűltem az árakon, rögtön leesett miért is nem szoktam ott vásárolni. :joy: Ez a néhány dolog jött velem haza.

Van idén pár esküvőm, szerencsére az alapanyag befektetéseket pont fedezik, minden más már csak haszon lenne, de nem hirdetem magam nagyon, így egyelőre csak ismerősök között jönnek a felkérések. A BB krém egy nagyon szeplős lányra lesz, ahol kifejezetten cél ezeknek a megőrzése, és mindennemű alapozó hatás elkerülése. Szemöldök ceruzából elfogyott a szőke szín, ez a típus nekem teljesen bevált, maximálisan elégedett vagyok vele. A szájceruza meg csak úgy, ezt a típust még nem próbáltam.
Kérdezném @Amadea szájceruza nagymestert, ismered-e ezt a nyx L.A. Girl termékvonalat? Ha igen, mi a véleményed róla?

12 Likes

Yesstyle: Nagyon kíváncsi voltam erre az új glass skin milk tonerre. Az olajos lemosó örök kedvenc, a Probio Cica szérumból is sokadikat veszem újra. A maszk ajándék volt, de kíváncsi leszek rá :grin:

Vinted: Nagyon jó kbeauty dolgokat lehet találni, ezt nem tudtam otthagyni :laughing: Nagyon kíváncsi leszek rá, de nagy kár, hogy csak 40 ml…

14 Likes

Szia!:smiling_face_with_three_hearts:
Nem ismerem. A krémesebb állagúakat preferálom, ez olyan?
A Maybelline Lifter Linert és a Catrice Gel Glide-ot nagyon tudom ajánlani.

1 Likes

Hmm, így elsőre próbálva nem kifejezetten krémes, inkább úgy félúton van a kemény és a krémes között, mert azért nem is olyan száraz. Egyelőre csak a kezemen próbáltam, de hamarosan kiderül élesben is!

Kíváncsi leszek.
Nekem a kézfejen próbálás nem sokra jó, mert ott más a bőr, bár ez inkább szemceruzánál kényes kérdés (ott csak az abszolút könnyen sikló, géles darabokat viselem el).

1 Likes

Szemceruzánál megértem, arra én is nagyon kényes vagyok. A nagyon kemény a számon sem jó, de a szememen egyenesen elviselhetetlen.

1 Likes

Az alverde barna szemceruzát használom már évek óta és nagyon szeretem. Csak alsó vízvonalra és felül a szemhéjam külső sarkába tusvonal helyett használom, így nekem jó sokáig elég egy ceruza.

Ennek viszont nem tudtam ellenállni. :heart_eyes: Cocoa pavé szín, ami egy ezüst csillámos kakaóbarna.

16 Likes

Megjött a kis cuki.
Felé se néztem volna, ha nem szerzek a Vintedről egy kézkrém, testápoló, ajakápoló kisméretű triót. Ezek illatát azonnal megszerettem és felkutattam a parfümöt.

@Scara_2.0 , nekem meg az Iris Rebelle volt a kedvencem. Még van itthon, de ha elfogy…

12 Likes

Ez csodaszép, már- már lilásnak látom.
Úgy irigylek mindenkit aki ki tudja húzni felül a szemét, annyira tetszik.

1 Likes