💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Continuing the discussion from 💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1) - #10032 by Luiselotte.

Previous discussions:

Na akkor ide is beteszem őket.

9 Likes

DM és Notino.
A Glisst sokadszorra veszem újra, kb.15-20 éve használom, nedves és száraz hajra is fújom. A radírért egyszerűen odavagyok, heti 1x használom borotválás előtt és selymes lesz tőle a bőröm, csodás érzés. Próbáltam többfélét is a márkától, szerintem ez a sheás a legjobb.
Több dolog is elfogyott a tavalyi Subrina vásárlásomból a jelenlegi fodrászom ezt a Revlon sampont és maszkot használja, nagyon szép tőle a hajam, így megvettem otthoni használatra őket.
A Korres márkát még nem próbáltam, de az utolsó nyalintások vannak a Pupa testvajamban ami tavaszra amúgyis túl vastag lenne, gondoltam adok ennek egy esélyt, árban okés volt.
Artdeco szemöldök ceruza sok- sok éve társam, a jelenlegi darab elérte azt a hosszt, hogy már nem komfortos használni, így kellett egy új.

6 Likes

Sephora:

12 Likes

MyBelle rendelés. Először vásároltam náluk, elégedett vagyok. :+1:

14 Likes

Notino
Uriage Xemose kenőcs, jó sűrű, 25% shea, illatmentes + ceramidok, új verzió
Vaseline dezodor, szeretem
Nivea kézkrém, végre tubusos, kipróbálom

13 Likes

Milyen szép kék csomagolások. :blue_heart: A lényeg. :rofl:
Nem is tudtam, hogy a Vaseline-nek van fújós deo-ja is, fel is veszem a listámra, a golyós nagyon bevált.
A Nivea kézkrém milyen, gyorsan beszívódik?

4 Likes

Este kipróbálom. :kissing_heart:
A Vaseline spray nagyon szuper és nem fog, a lényeg.

4 Likes

Pedig nincs annál nosztalgikusabb élmény, mint káromkodva tekergetni a fémtetőt a tégelyes Niveára és közben krémes kézzel mindent összefogdosni.:smiley:
Istenem, milyen jól beleragadt a macskaszőr… (vagy 10 évig használtam. A krémet, nem a macskaszőrt.)

10 Likes

Viszonylag régen jöttem a beszerzéseimmel, itt volt az ideje.
A hajszárítóm feltétjének a csatlakozó pereme teljesen letöredezett, ezért jól jött ez az univerzális gumibigyós fej (Media Markt).

A többi cucc Dm-ből van.
A Raw Energy szelet nagy kedvencem mostanában. A Matcha Mohito testradírt a fiam kérte magának. A többit meg igyekeztem úgy összeállítani, hogy az eddig használt cuccok olcsóbb (vagy még olcsóbb) alternatívái legyenek.

(Nálam kicsit furák a színek. Másik telóm van és nem vagyok oda a tudományáért + még nem sikerült minden AI-baromságot kilőni rajta, ezért néha önállósítja magát és agybaj kerüleget olyankor :roll_eyes:)

15 Likes

Hű, ez a diffúzor nagyon tetszik! Írsz majd róla, hogy mennyire vált be? Vajon olyan hajszárítóóra is lehet rakni, amin alapból nincs diffúzor (de Remington)?

1 Likes

MÉg csak 1 alkalommal használtam. Hidegen jól rányomtam a gumitölcsért, mert könnyen lejött úgy, de melegen, működés közben biztos működik a fizika, mert összeszorul/ kitágul, mittomén, nem mozdult meg szárítás közben.

Szerintem jó ez kábé bármilyen hajszárítóra, mert a tölcsérbe csak beleszorul a hajszárító “orra”, nem kattan vagy illeszkedik máshogy. Csak ráhúzod és ottmarad.

Vannak olcsóbb, noname univerzális diffúzorok is, de nem volt bizodalmam azokban. Ha nem jó, akkor nem biztos, hogy megéri visszaküldeni és macerás is (pl. Temu, Vinted). Ezért maradtam a saját márkánál. Ha esetleg mégsem jó, akkor meg becsattogok egy Media Marktba és visszakapom a zsét (ha online rendeltem, akkor tuti).

Ez az: Remington univ diffĂşzor

Na tessék, még van is rá 100 Ft kedvezmény :joy:

4 Likes

Köszi, meg is rendeltem.
Igaz, két hajszárítóm van (az a fixa félelmem, hogy egyszer mennék valahová, és ott állok vizes hajjal, mert éppen elromlott a hajszárítóm :see_no_evil: , szóval kellett egy új), és az egyiknek van diffúzora. Viszont a tartaléknak vett hajszárítót jobban szeretem, de annak nincs, és sajnos a másikét sem tudom rátenni (pedig mindkettő Remington)

4 Likes

Örülök, h segíthettem.
Haha, nekem is van tartalék hajszárítóm pont ugyanezen okból :sweat_smile:

4 Likes

Huhh, megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok ilyen. :laughing:

4 Likes

Jó, most elkezdtem szorongani, hogy nekem nincs odahaza tartalék hajszárítóm :frowning:

4 Likes

:sweat_smile::rofl::rofl: nekem sincs, ne szorongj !!! Igaz nyáron levegőn szárad, télen is csak félszárazra szárìtom meg este.

4 Likes

Nekem muszáj csutkára szárítani a tövénél a póthaj miatt, ha nedvesen marad akkor bepunnyadhat :frowning:
AmĂşgy nem izgatna.

4 Likes

Egy hajszárítóm van, legalább 10 éve vettem, és akkor is a legolcsóbb darab volt. Csak télen használom, de az elmúlt években igazából télen se. Egyszerűen úgy időzítem a hajmosást, hogy legyen esélye megszáradni napközben. Nyáron meg mindegy mikor mosom, éjjel is jó idő van. Ha ez a hajszárítóm tönkremegy, akkor is az egyik legolcsóbb darabot fogom venni. Nem tudok vigyázni a cuccaimra, ha már leejtem, jobb, ha nem kell sajnálni.
Egyébként annak is most jártam utána, hogyan kell ezt a diffúzort használni. Fogalmam se volt róla eddig.

4 Likes

Egyébként én is csak ritkán szárítom. Nyáron sosem, télen is igyekszem úgy, hogy megszáradjon magától. Olyankor szárítok hajat, ha megyek valahová, ahol azt szeretném, hogy jól álljon. Akkor eleve úgy szárítom, hogy legyen valami állása.

4 Likes