Continuing the discussion from 💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1) - #10032 by Luiselotte.
Previous discussions:
Continuing the discussion from 💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1) - #10032 by Luiselotte.
Previous discussions:
DM és Notino.
A Glisst sokadszorra veszem Ăşjra, kb.15-20 Ă©ve használom, nedves Ă©s száraz hajra is fĂşjom. A radĂrĂ©rt egyszerűen odavagyok, heti 1x használom borotválás elĹ‘tt Ă©s selymes lesz tĹ‘le a bĹ‘röm, csodás Ă©rzĂ©s. PrĂłbáltam többfĂ©lĂ©t is a márkátĂłl, szerintem ez a sheás a legjobb.
Több dolog is elfogyott a tavalyi Subrina vásárlásombĂłl a jelenlegi fodrászom ezt a Revlon sampont Ă©s maszkot használja, nagyon szĂ©p tĹ‘le a hajam, Ăgy megvettem otthoni használatra Ĺ‘ket.
A Korres márkát még nem próbáltam, de az utolsó nyalintások vannak a Pupa testvajamban ami tavaszra amúgyis túl vastag lenne, gondoltam adok ennek egy esélyt, árban okés volt.
Artdeco szemöldök ceruza sok- sok Ă©ve társam, a jelenlegi darab elĂ©rte azt a hosszt, hogy már nem komfortos használni, Ăgy kellett egy Ăşj.
Notino
Uriage Xemose kenőcs, jó sűrű, 25% shea, illatmentes + ceramidok, új verzió
Vaseline dezodor, szeretem
Nivea kézkrém, végre tubusos, kipróbálom
Milyen szép kék csomagolások.
A lényeg. 
Nem is tudtam, hogy a Vaseline-nek van fújós deo-ja is, fel is veszem a listámra, a golyós nagyon bevált.
A Nivea kĂ©zkrĂ©m milyen, gyorsan beszĂvĂłdik?
Este kipróbálom. 
A Vaseline spray nagyon szuper és nem fog, a lényeg.
Pedig nincs annál nosztalgikusabb élmény, mint káromkodva tekergetni a fémtetőt a tégelyes Niveára és közben krémes kézzel mindent összefogdosni.
Istenem, milyen jól beleragadt a macskaszőr… (vagy 10 évig használtam. A krémet, nem a macskaszőrt.)
Viszonylag régen jöttem a beszerzéseimmel, itt volt az ideje.
A hajszárĂtĂłm feltĂ©tjĂ©nek a csatlakozĂł pereme teljesen letöredezett, ezĂ©rt jĂłl jött ez az univerzális gumibigyĂłs fej (Media Markt).
A többi cucc Dm-ből van.
A Raw Energy szelet nagy kedvencem mostanában. A Matcha Mohito testradĂrt a fiam kĂ©rte magának. A többit meg igyekeztem Ăşgy összeállĂtani, hogy az eddig használt cuccok olcsĂłbb (vagy mĂ©g olcsĂłbb) alternatĂvái legyenek.
(Nálam kicsit furák a szĂnek. Másik telĂłm van Ă©s nem vagyok oda a tudományáért + mĂ©g nem sikerĂĽlt minden AI-baromságot kilĹ‘ni rajta, ezĂ©rt nĂ©ha önállĂłsĂtja magát Ă©s agybaj kerĂĽleget olyankor
)
Hű, ez a diffĂşzor nagyon tetszik! ĂŤrsz majd rĂłla, hogy mennyire vált be? Vajon olyan hajszárĂtóóra is lehet rakni, amin alapbĂłl nincs diffĂşzor (de Remington)?
MÉg csak 1 alkalommal használtam. Hidegen jĂłl rányomtam a gumitölcsĂ©rt, mert könnyen lejött Ăşgy, de melegen, működĂ©s közben biztos működik a fizika, mert összeszorul/ kitágul, mittomĂ©n, nem mozdult meg szárĂtás közben.
Szerintem jĂł ez kábĂ© bármilyen hajszárĂtĂłra, mert a tölcsĂ©rbe csak beleszorul a hajszárĂtĂł “orra”, nem kattan vagy illeszkedik máshogy. Csak ráhĂşzod Ă©s ottmarad.
Vannak olcsóbb, noname univerzális diffúzorok is, de nem volt bizodalmam azokban. Ha nem jó, akkor nem biztos, hogy megéri visszaküldeni és macerás is (pl. Temu, Vinted). Ezért maradtam a saját márkánál. Ha esetleg mégsem jó, akkor meg becsattogok egy Media Marktba és visszakapom a zsét (ha online rendeltem, akkor tuti).
Ez az: Remington univ diffĂşzor
Na tessék, még van is rá 100 Ft kedvezmény 
Köszi, meg is rendeltem.
Igaz, kĂ©t hajszárĂtĂłm van (az a fixa fĂ©lelmem, hogy egyszer mennĂ©k valahová, Ă©s ott állok vizes hajjal, mert Ă©ppen elromlott a hajszárĂtĂłm
, szĂłval kellett egy Ăşj), Ă©s az egyiknek van diffĂşzora. Viszont a tartalĂ©knak vett hajszárĂtĂłt jobban szeretem, de annak nincs, Ă©s sajnos a másikĂ©t sem tudom rátenni (pedig mindkettĹ‘ Remington)
Ă–rĂĽlök, h segĂthettem.
Haha, nekem is van tartalĂ©k hajszárĂtĂłm pont ugyanezen okbĂłl 
Huhh, megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok ilyen. 
JĂł, most elkezdtem szorongani, hogy nekem nincs odahaza tartalĂ©k hajszárĂtĂłm 

nekem sincs, ne szorongj !!! Igaz nyáron levegőn szárad, télen is csak félszárazra szárìtom meg este.
Nekem muszáj csutkára szárĂtani a tövĂ©nĂ©l a pĂłthaj miatt, ha nedvesen marad akkor bepunnyadhat 
AmĂşgy nem izgatna.
Egy hajszárĂtĂłm van, legalább 10 Ă©ve vettem, Ă©s akkor is a legolcsĂłbb darab volt. Csak tĂ©len használom, de az elmĂşlt Ă©vekben igazábĂłl tĂ©len se. Egyszerűen Ăşgy idĹ‘zĂtem a hajmosást, hogy legyen esĂ©lye megszáradni napközben. Nyáron meg mindegy mikor mosom, Ă©jjel is jĂł idĹ‘ van. Ha ez a hajszárĂtĂłm tönkremegy, akkor is az egyik legolcsĂłbb darabot fogom venni. Nem tudok vigyázni a cuccaimra, ha már leejtem, jobb, ha nem kell sajnálni.
Egyébként annak is most jártam utána, hogyan kell ezt a diffúzort használni. Fogalmam se volt róla eddig.
EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n is csak ritkán szárĂtom. Nyáron sosem, tĂ©len is igyekszem Ăşgy, hogy megszáradjon magátĂłl. Olyankor szárĂtok hajat, ha megyek valahová, ahol azt szeretnĂ©m, hogy jĂłl álljon. Akkor eleve Ăşgy szárĂtom, hogy legyen valami állása.