Határ úti Shopmarkt DM-ben volt. Fent volt a honlapon is, hogy van tíz darab, de mikor ott voltam délután (múlt pénteken) már csak 4 volt belőle.
Úgy láttam, figyelni kell online a készletet, mert 2 nappal korábban reggel az itteni DM-be is írt kettőt, de akkor csak este tudtam menni, és addigra nem volt.
Köszönöm! A zöld szoknya tényleg különleges; nagyon szép! 
Én is azt az Elmexet szoktam nekik venni, csak nem mindig találok.
Nahát ez érdekes, mert a honlapon a felsorolásban tényleg ott van, de az általuk feltett képen sincs.
Legfeljebb elhasználom majd én, ha mégis. 
És úti csomagban is praktikus, 2 in 1. 
Vékonyabbak akár ruhának is megköthetik maguknak (az egyik oldal a felsőrész lesz, a másik az alsó), a youtube-on vannak erre videók.
Én Hatkáéktól szoktam venni, de általában olyankor, ha valamilyen vásárban vannak (pl. most legutóbb Óbudán volt), akkor egyrészt látom őket élőben, másrészt olyankor nagyobb a választék és több a kedvezmény is. Az oldalon is van megkötős videó.
A mentolmentes Elmex a dm-ből és a Rossmannból eltűnt. Müllerben szokott lenni, meg patikákban. Sajnos én se bírom elviselni a mentolt, szájvízben sem.
Notino most feldobta ezt is, ez is mentolmentes, de van benne flourid:
https://www.notino.hu/vademecum/homeophytol-homeopatias-fogkrem/
A Boironnak is vannak mentolmentes fogkrémei, azok is flouridosak, de még nem próbáltam egyiket se.
Nem csak pipere. Temuról van a rúzstartó. Van ugyan másik, ami baromi jól néz ki, de nincs tükre, ezért vettem a kis kínait.
A festék is ugyanonnan jött. Csak hobbiból kell. Más, mint az európai/angolszász festékek. Krémesebb és közelít a gouache-hoz, mert majdnem teljes fedést lehet vele elérni. Ez az ősz paletta. Megvan a tavasz és a tél. Már csak a nyár kell (mohóság ). A doboz miatt is mutatom. Fából van, mindegyiknek más-más madárka van a tetején.
És végre itt a Celimax stick fényvédő. A Yesstyle nem szokta elkapkodni
@Niko , köszönöm az ajánlást!

És olyasmivel, amit nem kéne vennem, mert van egy pár. És még egy fog jönni
(Gyenge mentség: imádom ezeket és nagy fogyasztó is vagyok.)