Határ úti Shopmarkt DM-ben volt. Fent volt a honlapon is, hogy van tíz darab, de mikor ott voltam délután (múlt pénteken) már csak 4 volt belőle.
Úgy láttam, figyelni kell online a készletet, mert 2 nappal korábban reggel az itteni DM-be is írt kettőt, de akkor csak este tudtam menni, és addigra nem volt.
Köszönöm! A zöld szoknya tényleg különleges; nagyon szép! 
Én is azt az Elmexet szoktam nekik venni, csak nem mindig találok.
Nahát ez érdekes, mert a honlapon a felsorolásban tényleg ott van, de az általuk feltett képen sincs.
Legfeljebb elhasználom majd én, ha mégis. 
És úti csomagban is praktikus, 2 in 1. 
Vékonyabbak akár ruhának is megköthetik maguknak (az egyik oldal a felsőrész lesz, a másik az alsó), a youtube-on vannak erre videók.
Én Hatkáéktól szoktam venni, de általában olyankor, ha valamilyen vásárban vannak (pl. most legutóbb Óbudán volt), akkor egyrészt látom őket élőben, másrészt olyankor nagyobb a választék és több a kedvezmény is. Az oldalon is van megkötős videó.
A mentolmentes Elmex a dm-ből és a Rossmannból eltűnt. Müllerben szokott lenni, meg patikákban. Sajnos én se bírom elviselni a mentolt, szájvízben sem.
Notino most feldobta ezt is, ez is mentolmentes, de van benne flourid:
https://www.notino.hu/vademecum/homeophytol-homeopatias-fogkrem/
A Boironnak is vannak mentolmentes fogkrémei, azok is flouridosak, de még nem próbáltam egyiket se.
Nem csak pipere. Temuról van a rúzstartó. Van ugyan másik, ami baromi jól néz ki, de nincs tükre, ezért vettem a kis kínait.
A festék is ugyanonnan jött. Csak hobbiból kell. Más, mint az európai/angolszász festékek. Krémesebb és közelít a gouache-hoz, mert majdnem teljes fedést lehet vele elérni. Ez az ősz paletta. Megvan a tavasz és a tél. Már csak a nyár kell (mohóság ). A doboz miatt is mutatom. Fából van, mindegyiknek más-más madárka van a tetején.
És végre itt a Celimax stick fényvédő. A Yesstyle nem szokta elkapkodni
@Niko , köszönöm az ajánlást!
Khm…megint én
És olyasmivel, amit nem kéne vennem, mert van egy pár. És még egy fog jönni
(Gyenge mentség: imádom ezeket és nagy fogyasztó is vagyok.)
Vinted, az a gaz csábító…
Estée Lauder Futurist HydraPlump ajakbalzsam, Cherry Glow szín.
Jó, akkor viszem a prímet 
Notino valami akció.
Az Airbrush Legs spray változata megvolt, sokat használtam, de hamar elfogy, ezért jött a krém változat, ami jóval nagyobb mennyiségű. Sokan ezt jobban is szeretik. Majd elválik…
A Notino-s doboz a pontjaimból van. Csak a M.Kors Pour Femme tetszik kicsit, a többi nekem nem pálya. Elvileg főleg citrusok, napersze…
A szokásos kézkrém, mert akciósan jobb.
Hogy ez a polírozó milyen kicsi
Remélem jóféle.
Én is bika vagyok, ahogy itt sokan. Ez magamtól magamnak bűnözés volt.
Basler (7,5ml, nagyobbra nincs pénzem, gondoltam az olaj tartósabb lesz, egyszer vettem a parfümből egy mintát és tetszett, celofános volt, de már kentem a héten és tartós ):
Cult Beauty (a Princess megvan már /a nyár kivételével fújni fogom, szerintem nem hercegnős, de nekem különleges / szintén tollparfümként, a másik kis douglasos minta alapján tetszeni fog):
Ausztriában októbertől 2 Euro adóval terhelnek minden egyes csomagot (ami Ausztriában lesz feladva azt is), nagyon megugranak majd az árak, szerintem onnantól befejezem az online vásárlást. Az Amazon, Zalando is érintett, minden nagyobb cég.
Iszonyú büdösek némely emberek a tömegközlekedésen és úgy eleve itt a fővárosban, mostanában az érdeklődésem az illatok felé terelődött.
Itt is jól megnyomták a Foxi-Packeta csomagokat. Régen 11,5 cm-es volt az S méretű doboz a Foxpostnál, most már M-esnek számít és persze drágább is.
Iszonyat árak vannak mindenhol… az asztalra csaptam két hete, hogy márpedig most kijár nekem egy új kanapé a nappaliba (2 éve szajkózom). Napok óta böngészünk, és a legolcsóbb, ami nálunk elfér, tehát az átlagosnál kisebb és nem is valami luxusmárka, kb. fél milla az XXXL-ben. Láttam olyan kanapét, ami valami német márka, 3-személyes, nem ágyazható: 2 millió 800ezer Ft! És ráadásul ronda is. Egyesek autót vesznek ennyiért. 
Mi is új kanapét szerettünk volna, de annyira drágák (és nem szépek) voltak, végül a régit áthúzattuk kárpitossal és azóta extrán vigyázunk rá. Hihetetlen árak vannak mindenhol. 
Ezt az osztrák kormány találta ki, többmillió Euro bevételt várnak ettől. Azt mondják a fő élelmiszerek forgalmi adója kisebb lesz emiatt, majd ebből fedezik. Mese habbal. Kell a pénz nekik, egyre több a “menekült” aki nem termel csak kap, finanszírozni kell valamiből. A nyugdíjasokról is lehúznak mégegy bőrt, a nyugdíjuk után is adózniuk kell (ez mondjuk nem új dolog kint).
Megjött a másik Lauder ajakápoló. Blush renewal a szín.
Becsapósak. Mivel balzsamos, alig látszik valami a színéből. Az élenkebbet elkezdtem használni és sokadik réteg felkenése után lesz csak látható(bb).
Könnyű, de vajas, olvadós konzisztenciája van. Fincsi.
Az ilyen ajaktermékek előtt ajakceruzát használok (vagy körbesatírozva, vagy az ajkak teljes felületén), így az áttetsző fedés kicsit kicselezhető.
Én is! 
Asszongya azuram, hogy ezt a 2,- Eurós költséget októbertől minden eus országnak be kell vezetni, eus szabályozás lesz. Én ugyan még nem hallottam erről, de ez nem jelent semmit. Mert ezzel akarnak gátat szabni az eszméletlen csomagforgalomnak, elsősorban a távol-keletről beérkező cuccoknak, hogy ne legyen már annyira olcsó a temuról vásárolni például (ofkóz környezetvédelemre hivatkoznak).
Akkora szájceruza mániás lettem, hogy a fal adja a másikat.
Ráadásul a téves színválasztást is lehet vele korrigálni, sikerült egy túl sötét rúzst vennem, de egy rózsás ceruzával enyhíthető a Morticia Addams-hatás.
Az ötlet nagyon jó, de nekem kemény 1 db szájceruzám van, az is átlátszó 
Amúgy nem bánom, hogy lágy a fedése 
A hivatalos oldal szerint több réteget kell felvinni, hogy jobban látszódjon a szín. Kipróbáltam, működik, csak kicsit sok lesz az anyagból érzetre. Egy része felszívódik vagy lenyalom
és akkor szép is meg jó is lesz. Ja, ezt már írtam, bocs…
A rúzsok parkolnak. Nagyon max. akkor kenem egyiket-másikat, amikor indulok. Nem viszem magammal, csak rákenek egy ajakápolóval út közben, aztán annyi. Pedig 2 rúzstartóm is van, vihetnék legalább kettőt
Kicsit féltem őket a 30 fokban.
Én ezzel kapcsolatban júliustól tudok 3 EUR/terméktipus díjat, de az csak az EU-n kívül érkező csomagokra:
Ez genyóság. Az ember nem jódógába rendel kínai
-t, hanem, h olcsóbban juthasson olyasmihez, amit helyben 5-10x-es áron kap meg. Persze valahol meg kell húzni a határt, de nemár ilyen magasan! Mindig a kicsik szívnak