Bocsánat, hogy nem a szerzeményre reagálok, de tetszik a háttér 
Te csináltad? Akvarell és talán valamilyen kréta?
Köszi! 
Ez csak firka. Akvarell ceruza és vízfesték. Valahogy ehhez az illathoz passzolónak éreztem.
Notino-s, valami akció volt a napokban.
Nuxe szett: Úgy éreztem szeretnék ajándékot kapni, mert nagyon régen kaptam (nálunk a családban csak gyerekeknek van ajándékozás). Valamiért úgy gondoltam, hogy most legjobban egy szett adja vissza az ajándék érzést, kibontom, tapizom, szagolgatom, szépen be van csomagolva. A márkát ismerem, utazáshoz tökéletesek lesznek a minik belőle, a neszi magenta színe pedig instant boldogság. Uriage lemosó: főként arcra vettem, szeretem a márkát.
Dove tusi: mióta megláttam dm-ben, hogy már csak 225 milit gyártanak, tettem is vissza a polcra, mondom jól összement.
Ennek ellenére elcsábított ez a limitált illat, megvettem és nagyon tetszik, friss illata van. Weleda: most épp ezt vettem hidratálónak. Sűrűsége, mint az LRP cicaplast, szereti a bőröm éjszakára
Csak én nem tudom vagy idehaza nincsenek ilyen kis kiszerelésben parfümök. Byredot úgy kipróbálnám ,de 2 ml-ért nem adok egy vagyont .
A Byredo mini egy parfümolaj és 7,5ml-s.
Vannak oldalak ahonnan lehet rendelni mintákat, de nem ingyen. Van aki megveszi a nagy üveget teszt nélkül, de ha nem jön be neki, csak jóval ár alatt tudja eladni.
Kilianból akad tollparfüm sok helyen.
Luiselotte, ez a szemceruza tényelg “hülyebiztos” 
Fogalmam sincs hogyan és mitől más, mint a többi, de mióta megvan, minden nap kihúzom vele a szemem. Extra tartós, nem kopik, nem kenődik el meg nap végére sem.
Nyilván nem profi és mivel eddig sosem csináltam, még van mit gyakorolnom, de ez most 5mp alatt készült, szabad kézzel csak úgy húztam egy vonalat. 
Már rendeltem belőle tegnap zöld színben is. 
Csodaszép! Csillog egy kicsit, nagyon jól mutat.
Nekem azzal van gondom, hogy béna lesz a vonal és ha már csak rágondolok, hogy rajzolnom “ kell” eskü idegbe jövök, mert tudom, hogy nem fog sikerülni és moshatom le.
Ez annak tükrében, hogy iskolás koromban gyönyörűen rajzoltam, és művészi pályára készültem, több mint nevetséges.
Arra gondoltam, hogy ha kész lesz a szemhéjplasztikám amit idénre terveztem de végül tipródás okán halasztottam jövőre, akkor ha meggyógyult kitetováltatom.
Addig felesleges, mert ha meghúzzák a bőrt műtét közben akkor lehet, hogy a cicafarok úgy néz majd ki mint egy EKG jel.
Így akkor végre nekem is lesz szép tusvonalam, attól nem félek, hogy megunom, mert csak alapsminket rakok minden nap.
Nyugi, belerázódik az ember, valahogy megszokja a keze a mozdulatot.
Amikor elkezdtem kísérletezni a tusvonallal (ceruzával egyszerűbb lett volna, de szeretem megnehezíteni a dolgom), ijesztően hullámos lett, remegett is a kezem, úgy éreztem, nem kepes ilyen aprólékos munkára. Egy idő után feladtam a próbálkozást, majd ismét kedvem támadt ezzel szórakozni és egészen elfogadható lett az eredmény.
Nem tudom, milyen elemekből áll az alapsminked, de, ha viszel fel szemhéjpúdert (akár egy teljesen bőrszínű árnyalatot is), azon könnyebben siklik a ceruza, mint a csupasz szemhéjon.
Azt is lehet csinálni, hogy csak nagyon picit huzigálod a szemceruzát és elsatírozod pl. egy barnás szemhéjpúderrel, így füstös hatása lesz, és, mivel nem egy markáns vonal, nem feltűnő, ha nem tökéletes. Nem muszáj tökéletes, cicafarkú vonalat húzni.
VB ceruzái egész jók, bár a Pupa ceruzái még krémesebbek. Minél keményebb egy ceruza, annál nehezebb vonalazgatni vele.
A szemhéjamra naptej megy, arra BB krém, mást nem rakok.
Szemcerkám és szemhéjpúderem már hosszú évek óta nincsen, tus talán egyszer volt a készletemben 20+ éve, de azt sem tudtam használni.
Azt hiszem, hogy a sminktetoválást azt nekem találták ki.
Pár hetes beszerzések, mindhárom termék bevált.
A Guerlain parfüm 10+ éve a listámon volt, most jó áron sikerült lecsapnom rá nyaralás alatt. Nagyon könnyed illat, nyárra tökéletes lesz nekem.
A Charlotte Tilbury korrektort reptéren vettem, online nem tudtam belőni a színt. Miután már úszott a kezem a korrektorban, megállapítottam, hogy a 2.5 árnyalat kell nekem. Na vajon melyik nem volt készleten? 🥲 Aztán pont jött a CT eladó, felapplikálta a szemem alá a 3-as árnyalatot és rájöttem, hogy ez mennyire természetesen mutat rajtam, úgyhogy elhoztam. Alá kell hidratálnom rendesen, elsőre elszúrtam és nem volt szép, de most már oké. 
A L’Oreal rúzs a Rossmannból van, felkenve világosabb, mint a tubusban, nagyon természetes szín és isteni formula, matt, de bársonyos, nem szárít.
Nem figyeltem, melyik márka a szemceruza?
Be kell szereznem !
Mivel viszket és néha könnyezik a szemem, nyáron oodanyùlok és szétkenem legtöbbször. Eddig Urban Decayt használtam mert az is órákat bírt rajtam. 
Victoria Beckham Beauty 
Köszi szépen 
Na, ma végre megjött a július 1-jei vámszabályok miatt pánikban rendelt Yesstyle pakkom. Sok új van benne, kíváncsi vagyok.
Az utolsó képen lévő mini ajaktintát ki is próbáltam. Teljesen olyan, mintha a hideg miatt kipirosodott volna az ajkam. Tökéletes mlbb cucc. Felkentem, vártam 10 percet és rápusziltam a kezemre. Egyáltalán nem fogta be. Szeretni fogom. 
Kicsi, feltétlenül szükséges
beszerzés.
Na jó, a napszemcsi tényleg az, mert elhagytam az előzőt a buszon. Ezt a C&A-ban vettem és meglepődtem a jó árán, mert polarizált is. Persze nem hiperdivatos, csak klasszik, de erre nem fordítok nagyobb figyelmet. Az ára ugyanaz volt, mint a 2 éve vett noname réginek és elvileg ugyanazt tudta, ez mégis érezhetően, láthatóan (haha) jobban tudja ugyanazt.
Engedj el (=veszíts el) valamit, hogy valami jobb jöjjön (=vegyél) helyette az életedbe

A Catrice Gloss Stick (030, Talk Hibiscus To Me) meg egy olyan nap emlékére jött velem, amit meg akartam ünnepelni kicsit. Eredetileg vékony, finom karkötőt akartam venni, de vagy gagyi és drága volt vagy szép és drága
Az ajakápoló/rúzs/szájfény is emlékeztetni fog az időpontra. Majd ráírom 
Besatíroztam a lencsét, mert hülye fejet vágok és tükrözödött benne
Hogy mennyit dumálok 2 vacakhoz! 
Eljutottam a horvát Sephora-ba nemrég azzal a szándékkal, hogy kifosztom, de sajnos nem volt nagy választék. (Pénztárcám örült.)
Nem volt pl. Tarte, aminek a korrektorjáért mentem főként. A Rare Beauty pirosítót is kerestem, de nem volt belőlük sajnos. Csak teszterbe tudtam belenyúlni és wooow, én még ilyet vajpuhát nem éreztem semmiben. Egy színtelen szemöldök zselé jött velem, ami brutális jó, kár, hogy nem kettőt vettem. Volt viszont Summer Fridays ajakápoló, aminek Amerikában óriási hype-ja van, végre én is beszereztem. Első benyomásra inkább szájfény, de hordás közben egy idő után érződött, hogy ápoló balzsam.
A Skintegra Hydra-B dm-ből van.
Oh, mesélj kérlek a tonka latte illatról, köszönöm szépen!
Nekem nagyon tetszik, amióta megvettem csak ezt fújom.
Halványan fűszeres-édes, valóban a tonkabab dominál. Picit talán a friss fahéjas-diós kürtőskalácsra emlékeztet az illata, de nem karácsonyosan, ebben a melegben is jól esik viselni. Én nem érzek benne semmi mű, olcsó hatású vagy zavaró illatjegyet.
Elsőre kis gyenge illatnak tűnik, viszont rajtam estig megmarad szolidan az illata, sőt, amikor kezet mosok, mitha a víztől új erőre kapna.
Nem sajnálom, fújok magamra öltözés előtt 5-6 fújást össze-vissza, kerül a hajamra is belőle. (Én parfümből csak max 2 fújást szoktam)
Szerencsére nem lehet “túltolni” mint egy parfümöt.
Abszolút megéri az árát szerintem, én vettem is már másnap belőle mégegyet. 
Azért az számomra megdöbbentő, hogy sokszor párezer forintos testpermetek, illatok tartósabbak, mint a méregdrága, agyonhypolt parfümök.
Két hete rendeltem egy Guerlain Nettare di Sole 125 ml-es parfümöt - hát lányok, a tusfürdőm tovább illatozik. Tartóssága a nullához konvergál, teljesen le vagyok döbbenve. Nem gondolnám hamisnak, mert ezen kívül minden tekintetben OK, talán a nem megfelelő tárolás lehet az oka, hogy az illatjegyek eltűntek (pl. a 40-42 fokos melegben szállítás, raktározás nem a parfümök barátja).