Mai DM, a parfüm anyukám 80. szülinapjàra lesz ajándék, a többi az enyém.
A tusfürdővel hivatalosan is megnyitom a nyári szezont, az intim lemosót évek óta újraveszem, nekem bevált.
Az Alverde simklemosó kendőt lusta és elutazós alkalmakra vettem évente elfogy egy csomaggal, szépen teszi a dolgát.
A Balea maszkokat kényeztetésnek vettem, ma fel is csapom az egyiket, holnap jelenésem lesz.
Éltesse sokáig a természet anyukádat!
Milyen szép kort ért meg! 
Köszönjük szépen, nagyon örülök neki, hogy jó egészségben még mindig velem van 
Ez az intim lemosó nekem is szuper, csak ezt veszem mindig. Egyszer elhoztam a nagy kiszerelését, gondoltam gazdaságosabb, de annyira nem állt a kezemre és nem éreztem ugyanolyan hatékonynak (ami nyilván csak pszichológiai, mert a kicsi kiszerelést szoktam meg)
Egyből visszaálltam erre a 250 ml-re. 
Isten éltesse anyukád! 
Nekem is csak a kicsi volt eddig mindig, mert azt egy kézzel tudom használni, a nagyot pont ezért nem vettem meg soha pedig jobb áron van.
Kár, hogy nincs belőle tusfürdő, odavagyok az illatáért.
Köszönjük szépen, nagyon kedves vagy 
És ha megvennéd a nagy flakont majd áttöltenél belőle a kicsibe?
Vagy ez már eltúlzott spórolás? (Én például a “nemszeretem” tusfürdőket folyékony szappanként szoktam elhasználni, beletöltöm pumpás adagolóba.)
Jó ötlet egyébként, remélem nem felejtem el mire legközelebb veszek 
Májusban viszonylag sokat vásároltam, itt az összes.
Notino
Hajfesték, sampon és balzsam volt több is, de mindegyiket nem akartam kirakni. Az epres fogkrém a fiaimnak, akik utálják az átlag mentolost. A NYX szemöldökzselé csere lesz, bár még van a ŕégiben, de már tényleg régen bontottam, kukaérett. A L’Oreal rúzsból ez már a második, mert a meglévő darabot nagyon szeretem, kényelmes viselet. A Lifter Glaze szintén a második árnyalat, imádom, hogy nincs annyi mint egy rúzs, de több, mint egy színezett ajakápoló.
A Fructis Air Dry krémet kíváncsiságból vettem. Régen volt hasonló Redken termék, amit használtam, és nagyon szerettem. Már kipróbáltam, abszolút pozitív csalódás. Nincs olyan jó, mint a Redken volt, de két napig szép, hullámos maradt vele a hajam.
A lila szütyő ajándék volt, teljes értelmetlenség. 
DM
Leginkább az itteni javaslatok alapján vettem a sprayt és a tapaszt a két fiamnak, hátha…
A lábdörzsi persze az enyém (tényleg klassz).
A hétvégét kicsit meghosszabbítva Brnoban töltöttük, ott is megnéztem a drogériák kínálatát.
Rossmann
Ezzel a stickkel már a Notinon szemeztem egy ideje, most megvettem. Az Essence lip pen csak becsúszott…
Teta
A Helios Herb fényvédők 41%-al voltak leértékelve. Mivel nincs bennük denat. alkohol, gondoltam egy próbát megér. A sprayt testre vettem, a tubusost arcra, mert volt belőle teszter, és az alapján tetszett. A Gabriella Salvete termékek szintén akciósak voltak, 2 termék vásárlásakor lejött mindegyikből 40% (kicsit jobbak az akciók, mint itthon). A körömlakkjaikat már ismerem, Notinóról van néhány, előben ez a 42-es Blush árnyalat nagyon megtetszett. A palettát kíváncsiságból vettem, mert azt még nem próbáltam tőlük.
Sephora
Brnoban van Sephora is, nyilván oda is be kellett mennem. 
Anua fényvédőt lehet itthon is kapni, és eredetileg egy másik márkát néztem ki, de abból nem volt az 50-es változat, ez viszont kézfejen nagyon tetszett.
A saját márkás tisztító balzsamjukat elég jóra értékelik, úgyhogy ki akartam próbálni.
A folyékony pirosító nem az én műfajom, de a Rare Beauty pirosítójáról olyan sok jót olvastam, hogy egy ilyen mini változatban azért muszáj kipróbálnom.
Az illatminta ajándék volt.
Használd őket egészséggel! 
Anua fényvédőről szívesen olvasnék majd véleményt. Leadtam, így szülés előtt 2 nagy Yesstyle és egy nagy Cosibella rendelést, szemeztem az Anua fényvédővel is, de végül más került a kosamarba. Viszont nagyon kíváncsi vagyok rá.
A Body Glide stick nekem nagyon bevált. Tavaly ezt kentem szoknya/ruha idején és volt velem tartalék más márka kisebb stickjéből és egyszer se kellett újra kennem. Illetve csak strand után, mert a sok pancsi lemosta, amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.
A csomagolása maszatos lesz és könnyen olvad, de ha nem akarod hurcolni, akkor ez elmegy otthonra.
A másik stick egy Decathlonos, ami vagy már nem kapható, vagy ilyen lett: decathlon stick
Köszi!
Valamikor nyáron kerül majd rá a sor, de fogok róla írni.
Ó, ez jó hír, kíváncsi leszek.
Gondoltam már a Decathlonos stiftre is, csak mindig olyankor jártam arra, amikor nem volt szoknyás időszak, szóval eszembe sem jutott. 
Remélem jó lesz neked is.
A dechatlonost a penztárnál találtam anno, amúgy nem kerestem 
Hú, szép zsákmány! 
Én a Gabriella Salvete szemhéjfestékről szeretnék véleményt kérni. A lakkját ismerem, nagyon jó minőségű, szeretem (pedig utálok körmöt lakkozni).
Ez az eper ízű fogkrém milyen néven fut? Van benne mentol? Lehet, hogy béna vagyok, de nem találom.
https://www.notino.hu/my-white-secret/toothpaste-strawberry-fogkrem/p-16278458/
Elvileg nincs benne, de még nem próbálták.
A balea Zink sprayt hol találtad? Még online sem találom, a német drogériák polcai is üresek.
Köszönöm! 
Esetleg megírnád, ha kipróbálták, hogy van e benne mentol?
Ami fura, hogy a gyártó oldalán meg felsorolják a mentolt is:
Évek óta mentolmentes elmexet használok, az enyhén banánízesítésű