💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Mai DM, a parfüm anyukám 80. szülinapjàra lesz ajándék, a többi az enyém.
A tusfürdővel hivatalosan is megnyitom a nyári szezont, az intim lemosót évek óta újraveszem, nekem bevált.
Az Alverde simklemosó kendőt lusta és elutazós alkalmakra vettem évente elfogy egy csomaggal, szépen teszi a dolgát.
A Balea maszkokat kényeztetésnek vettem, ma fel is csapom az egyiket, holnap jelenésem lesz.

11 Likes

Éltesse sokáig a természet anyukádat! :heart: Milyen szép kort ért meg! :sun_with_face:

2 Likes

Köszönjük szépen, nagyon örülök neki, hogy jó egészségben még mindig velem van :slight_smile:

3 Likes

Ez az intim lemosó nekem is szuper, csak ezt veszem mindig. Egyszer elhoztam a nagy kiszerelését, gondoltam gazdaságosabb, de annyira nem állt a kezemre és nem éreztem ugyanolyan hatékonynak (ami nyilván csak pszichológiai, mert a kicsi kiszerelést szoktam meg) :grinning_face_with_smiling_eyes: Egyből visszaálltam erre a 250 ml-re. :grinning:

2 Likes

Isten éltesse anyukád! :sunflower:

1 Likes

Nekem is csak a kicsi volt eddig mindig, mert azt egy kézzel tudom használni, a nagyot pont ezért nem vettem meg soha pedig jobb áron van.
Kár, hogy nincs belőle tusfürdő, odavagyok az illatáért.

1 Likes

Köszönjük szépen, nagyon kedves vagy :slight_smile:

1 Likes

És ha megvennéd a nagy flakont majd áttöltenél belőle a kicsibe? :smiley: Vagy ez már eltúlzott spórolás? (Én például a “nemszeretem” tusfürdőket folyékony szappanként szoktam elhasználni, beletöltöm pumpás adagolóba.)

4 Likes

Jó ötlet egyébként, remélem nem felejtem el mire legközelebb veszek :slight_smile:

1 Likes

Májusban viszonylag sokat vásároltam, itt az összes.

Notino
Hajfesték, sampon és balzsam volt több is, de mindegyiket nem akartam kirakni. Az epres fogkrém a fiaimnak, akik utálják az átlag mentolost. A NYX szemöldökzselé csere lesz, bár még van a ŕégiben, de már tényleg régen bontottam, kukaérett. A L’Oreal rúzsból ez már a második, mert a meglévő darabot nagyon szeretem, kényelmes viselet. A Lifter Glaze szintén a második árnyalat, imádom, hogy nincs annyi mint egy rúzs, de több, mint egy színezett ajakápoló.
A Fructis Air Dry krémet kíváncsiságból vettem. Régen volt hasonló Redken termék, amit használtam, és nagyon szerettem. Már kipróbáltam, abszolút pozitív csalódás. Nincs olyan jó, mint a Redken volt, de két napig szép, hullámos maradt vele a hajam.
A lila szütyő ajándék volt, teljes értelmetlenség. :grinning:

DM
Leginkább az itteni javaslatok alapján vettem a sprayt és a tapaszt a két fiamnak, hátha…
A lábdörzsi persze az enyém (tényleg klassz).

A hétvégét kicsit meghosszabbítva Brnoban töltöttük, ott is megnéztem a drogériák kínálatát.

Rossmann
Ezzel a stickkel már a Notinon szemeztem egy ideje, most megvettem. Az Essence lip pen csak becsúszott…

Teta
A Helios Herb fényvédők 41%-al voltak leértékelve. Mivel nincs bennük denat. alkohol, gondoltam egy próbát megér. A sprayt testre vettem, a tubusost arcra, mert volt belőle teszter, és az alapján tetszett. A Gabriella Salvete termékek szintén akciósak voltak, 2 termék vásárlásakor lejött mindegyikből 40% (kicsit jobbak az akciók, mint itthon). A körömlakkjaikat már ismerem, Notinóról van néhány, előben ez a 42-es Blush árnyalat nagyon megtetszett. A palettát kíváncsiságból vettem, mert azt még nem próbáltam tőlük.

Sephora
Brnoban van Sephora is, nyilván oda is be kellett mennem. :grinning:
Anua fényvédőt lehet itthon is kapni, és eredetileg egy másik márkát néztem ki, de abból nem volt az 50-es változat, ez viszont kézfejen nagyon tetszett.
A saját márkás tisztító balzsamjukat elég jóra értékelik, úgyhogy ki akartam próbálni.
A folyékony pirosító nem az én műfajom, de a Rare Beauty pirosítójáról olyan sok jót olvastam, hogy egy ilyen mini változatban azért muszáj kipróbálnom.
Az illatminta ajándék volt.

17 Likes

Használd őket egészséggel! :blush:
Anua fényvédőről szívesen olvasnék majd véleményt. Leadtam, így szülés előtt 2 nagy Yesstyle és egy nagy Cosibella rendelést, szemeztem az Anua fényvédővel is, de végül más került a kosamarba. Viszont nagyon kíváncsi vagyok rá.

3 Likes

A Body Glide stick nekem nagyon bevált. Tavaly ezt kentem szoknya/ruha idején és volt velem tartalék más márka kisebb stickjéből és egyszer se kellett újra kennem. Illetve csak strand után, mert a sok pancsi lemosta, amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.
A csomagolása maszatos lesz és könnyen olvad, de ha nem akarod hurcolni, akkor ez elmegy otthonra.

A másik stick egy Decathlonos, ami vagy már nem kapható, vagy ilyen lett: decathlon stick

1 Likes

Köszi!
Valamikor nyáron kerül majd rá a sor, de fogok róla írni.

1 Likes

Ó, ez jó hír, kíváncsi leszek.
Gondoltam már a Decathlonos stiftre is, csak mindig olyankor jártam arra, amikor nem volt szoknyás időszak, szóval eszembe sem jutott. :smiley:

1 Likes

Remélem jó lesz neked is.
A dechatlonost a penztárnál találtam anno, amúgy nem kerestem :upside_down_face:

1 Likes

Hú, szép zsákmány! :heart_eyes:
Én a Gabriella Salvete szemhéjfestékről szeretnék véleményt kérni. A lakkját ismerem, nagyon jó minőségű, szeretem (pedig utálok körmöt lakkozni).

Ez az eper ízű fogkrém milyen néven fut? Van benne mentol? Lehet, hogy béna vagyok, de nem találom.

https://www.notino.hu/my-white-secret/toothpaste-strawberry-fogkrem/p-16278458/

Elvileg nincs benne, de még nem próbálták.

1 Likes

A balea Zink sprayt hol találtad? Még online sem találom, a német drogériák polcai is üresek.

Köszönöm! :slightly_smiling_face:
Esetleg megírnád, ha kipróbálták, hogy van e benne mentol?
Ami fura, hogy a gyártó oldalán meg felsorolják a mentolt is:

Évek óta mentolmentes elmexet használok, az enyhén banánízesítésű :banana: