💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Én is, én is ! :slight_smile:

4 Likes

Itt van még egy kis cumó :smiley:

Notino: Revox, Revuele és ajakápoló.
Vinted: szempilla/szemöldök szérum és nyaklánc megint :sweat_smile:

A Maybelline ajakápolóból 2 színtelen van itthon és 2 színes a táskáimban. Ez a képen még nem tudom ad-e valami színt. Peach Quench.
Újabb próbálkozás, hogy a fiam pattanásait kezeljem a Revuele ecsetelővel.
Még sosem volt azelainsavas kenceficém, itt volt az ideje beszerezni.

12 Likes

Engedi magát a fiad kezelni? Vagy hogyan győzted meg?
Az én két fiam telibe tojja a mitesszer a fején, pedig már próbáltam őket meggyőzni. Pattanásra is max. éjszakára egy-egy hidrokolloid tapasz, és ennyi.
Közölte mindegyik, hogy őket nem zavarja…

1 Likes

Nagyjából itt is ez a helyzet.
A hátát engedi bekenni a fekete iszapos szappannal, de az arcára már nem mehet. Az ecsetelőt tegnap engedte a fél arcára pöttyözni a másik felére már nem :face_with_raised_eyebrow:
Patti tapaszt esetleg enged a nagyon súlyos aknéra, de max. 1 db-ot és egy idő után leszedi.
Tulajdonképpen ő is azt mondta, hogy nem érdekli, hogy aknés az arca, de elkezdete titokban nyomkorászni és félek, hogy fertőződhet. Egyedül szappannal mossa meg az arcát és kész.
Há’ most micsinájjak? :confused:

Fiúk…
Nálunk a nagy (18 lesz 1 hét múlva) a pattanásokon talán már túl van, legalábbis mostanában nem sok van neki. Mitesszer is kevesebb van már. Ami nagyobb, és könnyen kijön, azt én szoktam neki kinyomni, a hajmosós fürdés után, szerencsére eddig még azok nem is jöttek vissza. Amin látom, hogy nem akar mozdulni, azokat hagyom.
A “kicsinek” (15, de nálam már ő is magasabb, bár ez nem nehéz) más a bőre, ez a tini dolgokon is látszik. Neki pattanás csak néha 1-2 van, azokra teszek tapaszt (szigorúan csak este szabad felrakni, és reménykedhetek, hogy reggelre megoldja). Nem nyomkodja őket, viszont néha elvakarja. Mitesszer viszont rengeteg van, még a fülében is. Könyörögtem neki, hogy próbáljuk ki, csak egy hónapig, hogy legalább minden este csinálunk egy kis arcápolást, de hallani sem akar róla. Múltkor a ballagáshoz volt fotózás, akkor megengedte, hogy előző nap tegyek fel neki Skinfood tojásos maszkot, dehát nyilván egyetlen alkalom nem ér semmit, úgyhogy közölte, ez felesleges macera…

Felvetettem már, hogy mi lenne, ha elmennének kozmetikushoz, de úgy néznek rám, mintha kinőtt volna még egy fejem. :laughing:

4 Likes

Képzeld, a fiam kérte, hogy vegyek neki orrtapaszt, akarom mondani mitesszer tapaszt az orrára. Vettem, ma este felvatjuk fürdés után. Nem egy nagy cucc, de legalább kért valamit magától :smiley:

4 Likes

Az valóban jó cucc, feldarabolva lehet máshova is tenni, iszonyat mennyiségű cuccot kiszed, el sem hittem mikor először láttam.
Nagyon ajánlom a JimJams márkát, szuper áron van és hatásos.

5 Likes

Jó hallani, hogy működik, köszi! :pray::grinning:

2 Likes

Szuper, majd én is bepróbálkozom náluk.

@Luiselotte köszi a tippet!

2 Likes

Arra figyeljetek, hogy a leszedésnél fogjátok és nyomjátok le a bőrt mellette, kvázi legyen feszes, mert ez nagyon odaragad és fájhat a lehúzás.
Így a teremtés koronái sem fogják első körben meggyűlölni a folyamatot.
Én még bepróbálkoznék a pattanás tapaszokkal, éjszakára fel lehet csapni őket :slight_smile:
Szerintem az most menő is, lányokon szoktam látni simán az utcára is kimennek vele, a mintás darabok cukik is.

2 Likes

Vegyél neki Balea Cink sprayt, csak fújni kell, ez még a tiniknek se túl sok kencézés. Arcra, hátra. Külföldön folyton üres a helye a polcon, nagyon szeretik.

2 Likes

Azt itt is jól széthordták. Nem sok üzletben kapni. De mindenképp utána nézek. Köszi az ötletet!

caretobeauty.com-ról rendeltem, első rendelés. Portugál webshop, Hollandiában adták fel, így nincs vám. A legolcsóbb szállítási lehetőséget választottam, amit Packeta-ként jelöltek, de postán maradó csomag lett belőle. Mondjuk legalább a legközelebbi postára vitték, ami itt van közel :slightly_smiling_face:
Külföldi fórumokon nagyon dícsérik ezt a kifésülősprayt, második összetevő az amodimethicone.
Viszont a batch code alapján ezeket 6 éve gyártották. Elvileg ezeket 3 évre kalibrálják. Írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok csinálnak e valamit :thinking:

4 Likes

Kicsit gyűrött lett a szatyi, de szerintem jól mutat, hogy Profimedes :slight_smile:
Sokadszorra veszem újra a Lee Stafford sampont és hajpakolást, nekem teljes mértékben beváltak.
A fogkeféket is vettem már, jók voltak, Curaproxot cseréltem le rájuk, nem bántam meg. A mono darab ajándék volt a vásárláshoz.

10 Likes

Milyen szépek a fogkefék :grinning: Gyönyörű színösszeállítás :heart_eyes:

2 Likes

Màr ki is bontottam, nekem is nagyon tetszik :slight_smile:
A monot meg betettem a tasimba, viszem be a melóba, bent is szoktam ebéd után fogat mosni.

3 Likes

DM-ben jártam szappanért és samponért. Plusz meg akartam nézni a Catrice Glass Like Gloss Stick-et, amit @Szeliger_1 mutatott pár napja a kedvencei között. Ott van a szappanok tetején, pedig kiemelt helyet érdemel, szegény.
Olyan erőteljes, mint egy rúzs és ez a piros (Red Carpet Game 040) valóban ritka a drogériában. Ahogy a Kollegina írta hideg piros. Jó az állaga, illata, íze, nem szárít és ha kibírom, hogy nem nyomom össze folyton a számat, akkor szépen fennmarad. A Lildbe kentem fel először, hát kicsit furán is néztek az emberek :laughing: Feltünő az biztos, pláne élelmiszerboltban.
Nagyon jó esélye van a kedvencek közé bekerülni :heart_eyes:

És ha már kedvencek, megemlíteném a Maybelline Lifter Glaze ajakápolókat, amik életmentőim és a tokot kivéve mindet szeretek bennük. Meg az Essence All About Matt egyszerű púderkompaktját. Ilyen tartósan mattító és sminkösszetartó, olcsó púdert még nem pipáltam, ráadásul kipróbáltam szem alatt is és szinte semmi ráncot nem emelt ki. Drágábbakkal sem tudtam ezt elérni soha. 10 csillagosok nálam hónapok óta. :bomb:

Bocs a mai sok szómenés miatt, kicsit egyedül érzem magam :sweat_smile:

18 Likes

@umpalumpa nem vagy egyedül! :hugs:

Csatlakozom pár elmaradt pakkal (volt még más is, csak lusta vagyok összeszedni :sweat_smile:).

Ekozmetikum-ról. A steampod szérum vagy mi csak lezárja a hajszálakat, megvédi a hőtől, de nekem nem igazán táplált. Vettem hát ezt a leave-in cuccot, hogy megtunningoljam a steampod előtt. Nnna, ez már döfi lett, selymes, puha lett a hajam a vasalás után. Maradok ennél a párosításnál.
A sampon ajándék volt (nekem nem jó).

A HAIR10 kóddal 10% még lejött az árból.

9 Likes

Yesstyle-ról. Az UNOVE megérdemli a hájpot. Kicsi balzsamot rendeltem, hogy megnézzem, melyik illat jön be (warm petals nyert). Újra fogom venni, nagyban.
Az Arencia hatását még nem látom, de az állaga sűrűbb, balzsamos. Annyit kenek belőle, mint a retinalból és szépen elterül.
A többi még vár a sorára, míg elfogynak a használatban lévők. Próbálok erős lenni. :laughing:

11 Likes

Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes