💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Neked is Haglund?

Egy szóval segít.

Leírtam a sztorit, de eltűnt, amikor kerestem az elrejtős funkciót :face_with_symbols_over_mouth:

Mellékhatás is volt az erősebb szurinál: teljes depresszió 2-3 napig, eleinte jobban fájt a helye, kicsit a nemi hormonokat is megboríthatja, rosszabb lett pár napra a banyaláz, és valamivel idegesebb voltam 2 napig.

Végső megoldás: sugárkezelés. Ha nincs kinövés, nem feszül meg a talpi szalag, az Achilles-ín és nincs ez a szenvedés.

Írtam neked, hogy ne itt offoljuk szét a témát. :slight_smile:

1 Likes

Éééés megint én :smiley:

Nem álltam ellen az akciós Nivea fényvédő sticknek. És még jön BoJ több is. Kicsit spájzolok. Ha újra lehet kapni, meg fogom venni a G&G-t is.

A Maybelline ajakápolójából ez az 5. :see_no_evil: Egyik oka, hogy gyorsan fogy. De szívesen is kenem. Másik oka, hogy van táskában, itthon és kabátzsebben is.

A niás toner korongokat a könyökömre szánom. Minden idők legsötétebb formájában van. Már fényvédőzöm ezt is bőszen, hiszen a rövidujjú is elég a napon ilyen melegben.

A cseresznyés kézkrém lett a kedvencem a Frudiák közül.

11 Likes

Notinos rendelés.
Az Apivita jázminos testápolót már használtam, nagyon szeretem az illatát. Mellé még landolt a mézes Apivita testápoló, meg szintén jázminos Korres testápoló, ez is görög gyártmány, eddig nem használtam tőlük semmit.
A Joanna hővédő krémnek jók az értékelései allegro-n, illetve az összetevők is szimpatikusak voltak.
A gyerek fogkefék az enyémek lesznek, mivel erősen preferálom a kicsi fogkefe fejeket :laughing:
A mintákra meg a vattakorongra kíváncsi vagyok.

12 Likes

Notinoról:
-Apacare: új kedvenc fogkrém, jó íz, jó állag, szuper érzetem van a számban használat után.
-milk_shake sampon: megtaláltam életem új samponját miután az előző már túllépte a lélektani határt árban. Második újravásárlás így a balzsamjával kombóban, amikor akciós (4ezer párszáz volt, de 5ezer körül így csomagban még okés nekem). Sütis illata van, de megszokható és álompuhává teszi a hajam úgy, hogy nem zsírosodik újra hamar és kevés is elég belőle, jól higítható.
-Essence tus: ki akartam venni a sminkrutinomból a szemhéjtust, a macera miatt, de igazából sokszor akarok a hétköznapokra csak egy tus + szempillaspirál szemsminket egy világos szemhéjpúderrel a háttérben, szóval újravevős a dolog. No meg sokáig kísérleteztem és gyakoroltam, hogy milyen tusvonal és forma, ami előnyös nekem (sajnos nem a nagy cicás ív 🥲). Én elégedett vagyok ezekkel az olcsóbb, drogériás tusokkal.

12 Likes

Ezt a fogkrémet én is szeretem, a Müllerben szoktam venni. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Amazon:

Douglas:

10 Likes

A BoJ fenyvédők a piactérről jöttek. Már nagggyon régen vásároltam onnan.
A többi Notinóról. A Lee Stafford zselét régóta kerülgetem, nagyon kívancsi vagyok rá. A krém változatát használom egy ideje és szeretem. Gazdaságos (jó, most csak állig ér a hajam).
A korongokat a könyökömre szánom, arcomra van más hamlasztó, ami könyékre nekem túl erős. Ez tejsavas, ami nem fog annyira erősen szárítani. Nappalra meg a fényvédővel védem és igyekszem nem annyit könyökölni íróasztalnál.
Az iszapos szappan a fiam pattijai ellen jött. Nem enged jóformán semmi rájuk kenni nagy bánatomra. Egyedül a hátát engedi kezelni, pedig ott nem olyan erőteljes a probléma.

Az előző csomagban jött BoJ fényvédő sticket kipróbáltam. Rég találkoztam ennyire jól mattító cuccal. Várom a 30 fokot :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ezt pedig @Kokapu ajanlására szereztem be gyorsan, mert nyakunkon a szandiszezon :partying_face: Rossmann saját márka. Ha van rá Glamour kupon, asszem még 1 vagy 2 napig felhasználható. Én teljes árom vettem :roll_eyes:

12 Likes

A parfüm a Parfimo oldalról érkezett ajándékba, a másik kettőt én vettem a Notinoról.
Belecsapok a jázminba :slight_smile:

12 Likes

A jázminos testápoló valami isteni :slight_smile: maszkokat màr használtam a márkától, azok sem okoztak csalódást.
Még van egy pici a Korres vaníliás testápolómból is, nekem annyira nem volt wow élmény, egynek elment kategória, kíváncsi vagyok neked milyen lesz a tapasztalatod a márkával.

3 Likes

Egy fullos méretű parfümöt ad ajándékba a Parfimo? Azért ilyet nem szoktak a webshopok, nem?

1 Likes

Nem a webshoptól ajándék, hanem anyukámtól, elnézést, ha rosszul fogalmaztam.

3 Likes

Ugye milyen jó jázmin illata van? :star_struck: Most egy mini kiszerelés van belőle felbontva, annak felpattintós a kupakja. Van, hogy csak beleszagolok :laughing:
A jázminos Korres testápoló le van fóliázva, még nem tudom, milyen az illata.
A jázminos-vaníliás spray milyen?

1 Likes

Fantasztikus az illata, reggel bekentem vele magam tetőtől- talpig, ez valami mámor :slight_smile:
A testpermet az valami bitang erős és túlságosan édes, tegnap egy fújástól az egész nappali illatozott. Nekem így ez használhatatlan lesz, mert ezekkel én általában rendesen befújom magam, hogy érvényesüljön az ápoló hatás is, na ezzel nem fogom tudni.
Szerintem el fogom ajándékozni, mert ez büntet, nyáron ezzel hogy a viharba fújjam végig magam, hogy felfrissüljek? :frowning:

3 Likes

Megjött végre az Avocado Zinc rendelés, glow és bronzing drop spf50, amit terveim szerint szimplán arcra való fényvédőnek használok majd, hozzávaló ecsettel.
+DM-ben voltam, ott meg mindig beugrik valami a kosárba :grinning:

12 Likes

Néha szoktak, érdemes figyelni! :slight_smile: Lehet, hogy ezt az “akciók” topicba is be kellene írnom.

A makeup.hu oldalon idén 2 hónapig tartott egy olyan akció, ha 11.900,- Ft értékben vásároltál, akkor kb. 100-féle ajándék közül választhattál. Ha kb. 23ezerért vásároltál, akkor 2 ajándékot lehetett választani, és nem csak parfüm-mintákat vagy értéktelen bizbaxokat, persze olyanok is voltak, de: számtalan teljes kiszerelésű és nem olcsó termék közül lehetett választani: arckrémek, tusfürdők, vitaminok, micellás vizek, parfümök stb.
A Vivantis is szokott tartani olyan akciót, hogy pl. xxx értékben vásárolsz arab parfümöt, akkor 1 teljes kiszerelésű másik arab parfümöt kapsz ajándékba (ezt mondjuk ők határozzák meg, hogy melyiket küldik). Az idén legalább 2x volt ilyen akció regelt Vivantis-klub tagoknak.
Ezeket kaptam “csak úgy” az idei rendeléseim mellé (a Ghawali a Vivantistól, a többi a Makeup.hu-tól érkezett. Minden termék teljes kiszerelés. A vitamint több mint 7.000,- Ft-ért árulják, de a többi termék is több ezer forint a weboldalakon).

9 Likes

Ahogy korábban is írtam, nem terveztem vásárolni… :rofl:, de elfogyott pár vitaminom, ezért leadtam egy iHerb rendelést, ami mellé becsúszott pár kozmetikum.

A Trilogy-tól pár dolgot már próbáltam (szérum, szemkörnyékápoló), és mivel jó áron volt ez a csomag és tetszett a nesszi, megvettem.

A Dove niacinamidos deo-ra meg nagyon kíváncsi vagyok.

11 Likes

Ööö, én se terveztem vásárolni, csak jött egy kupon a makeup.hu-tól, ezért valahogy befurakodott a kosaramba pár dolog :laughing:

A micellás víz nálam fogyóeszköz, és szerencsére elég szokott lenni, ha alkohol és parfümmentes, így gondoltam, kipróbálom ezeket.

A Dr. Sante balzsamot azért rendeltem meg, mert a negyedik összetevő az Amodimethicone, a hajam nagyon szereti ezt a szilikont.
A Dr. Sante hyaluronos hajban maradó krémet meg szintén az összetevő lista miatt rendletem meg, de úgy tűnik, a makeup.hu oldalon lévő lista már nem aktuális, kicsit mások az összetevők.

A kis kézkrém meg csak cukin nézett ki.

11 Likes

Talán már unjátok a cuccaimat, de azért ide teszem :stuck_out_tongue:

Offline:

• L’Occitane: idén megint megkívántam a cég klasszikusát, a cseresznyevirágos illatot.10 ml-est vettem.
  • Rossmann: a Hidehere szemkrém olcsó (bár néhány hónapja kábé a felébe került) és nagyon megszerettem. Lusta napokon az egész arcomra kenem. Fura a zacsis kiszerelés, de jól kezelhető. Plusz nasi :grinning:
  • Parfois: gyöngyös fülbi, mert akartam.

Online:

• Vinted: Atelier Cologne kis csomag és a vaskos gyöngynyaklánc.
  • Temu: szilikonos ajakecset vagy miaszösz.

16 Likes

Pakoljad csak, én szeretem. :kissing_heart:

5 Likes