Megjött a NicheBeauty, a CC krémet azonnal magamra kenem, ha hazaérek. 
A ZI-K krémet imádom. Nem annyira jó, mint a tönkretett Bioderma Cicabio, de egyelőre ő tölti be a “mindenre rákenjük” krém szerepét.
Ez jó hír 
A lemosó balzsam és a toner szenzációs (nekem) azok újravásárlás, a többi kipróbálás céljából.
A CC krémtől sokat várok, istenem, csak ne csalódjak. 🫠
Na, majd azokat is megveszem. Nekem a TS vonal jobban bejön, mint a Theramid szérumok, szép üvegcsék ide vagy oda.
Hadd ne mondjam, mennyire imádom az adult acne BHA és egyéb jóság készítményüket.
Bevásárlás dm pontokból (kb egy hónapja már, most értem ide). Sajnos sampon éppen nem volt, majd később még ránézek. Köszönöm az ajánlásokat!
A lila szín meg az új kedvenc, úgyhogy beszereztem egy körömlakkot. Meg egy fedőlakkot is, mert abból meg csak matt volt már itthon.
Rendeltem iherb-ről vitaminokat, mondom csak veszek valamit, amit itthon még nem láttam. 
Meg 1 úton van, abban fényvédő is van.
A képminőség olyan amilyen, mert pont bejött a főnök, de diszkréten félrenézett, mer’ugye ez nem első alkalom volt. 
@Gloria milyen vitaminokat rendeltél az iherb-ről? Én is nagy vitamin és ételkiegészítő fan vagyok.
Pont a Dove cuccokat nézegettem a minap iHerben, de meggyőztem magam, hogy előbb az itthoni készleteket kell, hogy elfogyasszam. 🫣 Írj majd, milyen a dezodor. 
Írországban töltöttem a húsvétot és utána pár napot, természetesen nem tudtam üres kézzel haza jönni.
Az Aveeno nagyon bevált nálunk, kint olcsóbb volt. A Simple hidratálót sok évvel ezelőtt már használtam, 3 euróra le volt árazva, a tonik is, így nem volt kérdéses.
Nagyon jól hidratál.
A CT setting spray kívánságlistás volt, a reptéren jobb áron sikerült megvenni, mint Cultbeauty-n láttam, így beruháztam rá, nagyon kíváncsi vagyok.
A Soap and Glory pirosító mozaikos, nagyon szép az arcon is.
A Simple-nek van (vagy volt ezt nem tudom, hogy létezik-e még, régen jártam arra) egy pumpás fényvédős hidratálója, hát én azt imádtam. Szerintem jó termékeik vannak.
Az idei Wholgoods rendelés:
A ceruza (közeli lejárata van) és a minták ajándékok. Pont eltalálta az eladó, ez a fényvédő is mozgatta a fantáziámat.
DM (ez a ti lelketeken szárad):
A Nivea stiftet nem itthon fogom megvenni 6 rugóért, Amazonon 10 Euro.
Csak egy kis DM
a maszkokat sokadszorra veszem újra, a Miss Sporty lakkok pedig a kedvenceim, feketém sose volt, de a kezemen nagyon szeretem ezt a színt, így most már hozzá tudom igazítani a lábam is.A gyertyának konkrétan naptej illata van, odavagyok érte, alig várom, hogy legyen belőle pálcás verzió is.
Nyári csomag innen-onnan. A Celimax stiftet akartam eredetileg, de a BOJ hamarabb jött szembe velem.
Bocsánat a nagyon basic kérdésért, Bepanthen-t mire használod? Sebekre?
Nem kell szabadkoznod, semmi baj 
Ezt most a sarkamra vettem. Kaptam szteroid szurikat csontkinövés miatti gyulladásra (Achilles-in mellett) és teljesen kikészült tőle a bőröm. Elvékonyodott, elszíneződött. A Neorganormon elfogyott itthon, gondoltam, hátha ez is segít. Kábé fele annyiba került leértékelve, mint a 25 g-os Neorganormon.
Nem is tartozik a nyári kategóriába, csak figyelmetlenül írtam a képhez. Baromi olajos, viszont beszívódik teljesen. Egyéb száraz részre is be fogom vetni.
Köszi a választ, és jobbulást a lábadnak! 
Teljesen offtopic leszek: használtak a szteroid injekciók?
Nekem volt régen, (úgy 20 éve), és azt mondta akkor a doktornő, hogy az injekció nem sokat ér.