💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Megjött a NicheBeauty, a CC krémet azonnal magamra kenem, ha hazaérek. :grinning:

14 Likes

A ZI-K krémet imádom. Nem annyira jó, mint a tönkretett Bioderma Cicabio, de egyelőre ő tölti be a “mindenre rákenjük” krém szerepét.

1 Likes

Ez jó hír :grinning:
A lemosó balzsam és a toner szenzációs (nekem) azok újravásárlás, a többi kipróbálás céljából.
A CC krémtől sokat várok, istenem, csak ne csalódjak. 🫠

2 Likes

Na, majd azokat is megveszem. Nekem a TS vonal jobban bejön, mint a Theramid szérumok, szép üvegcsék ide vagy oda.
Hadd ne mondjam, mennyire imádom az adult acne BHA és egyéb jóság készítményüket.:smiley:

1 Likes

Bevásárlás dm pontokból (kb egy hónapja már, most értem ide). Sajnos sampon éppen nem volt, majd később még ránézek. Köszönöm az ajánlásokat!
A lila szín meg az új kedvenc, úgyhogy beszereztem egy körömlakkot. Meg egy fedőlakkot is, mert abból meg csak matt volt már itthon.

15 Likes

Na, csak beugrott a kosárba a Zero Feel :joy:

17 Likes

Rendeltem iherb-ről vitaminokat, mondom csak veszek valamit, amit itthon még nem láttam. :grinning:
Meg 1 úton van, abban fényvédő is van.

A képminőség olyan amilyen, mert pont bejött a főnök, de diszkréten félrenézett, mer’ugye ez nem első alkalom volt. :joy:

16 Likes

@Gloria milyen vitaminokat rendeltél az iherb-ről? Én is nagy vitamin és ételkiegészítő fan vagyok.

1 Likes

Pont a Dove cuccokat nézegettem a minap iHerben, de meggyőztem magam, hogy előbb az itthoni készleteket kell, hogy elfogyasszam. 🫣 Írj majd, milyen a dezodor. :relaxed:

2 Likes

Chatgpt-vel átbeszéltem. :grinning:
Life Extension márkából rendeltem. De még egy rendelés úton van.

7 Likes

Írországban töltöttem a húsvétot és utána pár napot, természetesen nem tudtam üres kézzel haza jönni.

Az Aveeno nagyon bevált nálunk, kint olcsóbb volt. A Simple hidratálót sok évvel ezelőtt már használtam, 3 euróra le volt árazva, a tonik is, így nem volt kérdéses. :grin: Nagyon jól hidratál.

A CT setting spray kívánságlistás volt, a reptéren jobb áron sikerült megvenni, mint Cultbeauty-n láttam, így beruháztam rá, nagyon kíváncsi vagyok.

A Soap and Glory pirosító mozaikos, nagyon szép az arcon is.

13 Likes

A Simple-nek van (vagy volt ezt nem tudom, hogy létezik-e még, régen jártam arra) egy pumpás fényvédős hidratálója, hát én azt imádtam. Szerintem jó termékeik vannak.

3 Likes

Az idei Wholgoods rendelés:

A ceruza (közeli lejárata van) és a minták ajándékok. Pont eltalálta az eladó, ez a fényvédő is mozgatta a fantáziámat.

DM (ez a ti lelketeken szárad):

A Nivea stiftet nem itthon fogom megvenni 6 rugóért, Amazonon 10 Euro.

15 Likes

Csak egy kis DM :slight_smile: a maszkokat sokadszorra veszem újra, a Miss Sporty lakkok pedig a kedvenceim, feketém sose volt, de a kezemen nagyon szeretem ezt a színt, így most már hozzá tudom igazítani a lábam is.
A gyertyának konkrétan naptej illata van, odavagyok érte, alig várom, hogy legyen belőle pálcás verzió is.

11 Likes

Iherb

9 Likes

Nyári csomag innen-onnan. A Celimax stiftet akartam eredetileg, de a BOJ hamarabb jött szembe velem.

13 Likes

Bocsánat a nagyon basic kérdésért, Bepanthen-t mire használod? Sebekre?

1 Likes

Nem kell szabadkoznod, semmi baj :slight_smile:

Ezt most a sarkamra vettem. Kaptam szteroid szurikat csontkinövés miatti gyulladásra (Achilles-in mellett) és teljesen kikészült tőle a bőröm. Elvékonyodott, elszíneződött. A Neorganormon elfogyott itthon, gondoltam, hátha ez is segít. Kábé fele annyiba került leértékelve, mint a 25 g-os Neorganormon.

Nem is tartozik a nyári kategóriába, csak figyelmetlenül írtam a képhez. Baromi olajos, viszont beszívódik teljesen. Egyéb száraz részre is be fogom vetni.

7 Likes

Köszi a választ, és jobbulást a lábadnak! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Teljesen offtopic leszek: használtak a szteroid injekciók?

Nekem volt régen, (úgy 20 éve), és azt mondta akkor a doktornő, hogy az injekció nem sokat ér.

1 Likes