💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Notino, kifogytam a lila samponból, ez lett a vége. :joy:

15 Likes

De szép ez az Alfaparf csomagolás!

1 Likes

Drogériás szerzemények. A rituals mini gyertya ajándék volt. Mindegyiket jòl viseli a bőröm, a catrice alapozòbòl a 4. vagy 5. üveget fogyasztom, ami még drogériàs alapozòval soha nem történt meg eddig. A nuxe parfüm finom friss, zöld illat. A nuxe cleanser tökéletes szàraz, érzékeny bőrre, de csak télen mert nagyon krémes.

16 Likes

Ez elég lesz egy darabig. :star_struck:
Mai DM-es látogatásom alkalmával szokás szerint elszabadultam.
Aki esetleg szeretne ráfeszülni a Hada Labo márkára (én nagyon szeretem), a fotón látható lötyikéket/krémeket mind féláron adják most. Nem, nem lejáró szavatosságúak: 2028. szeptember-október az exp.date mindegyiken.
A Sally Hansen holo körömlakkok is akciósak, 850,- ft/db. A bal szélső zöldet, amit Lime fantázianéven hoztak forgalomba, nem tudom mennyire fogom kihasználni, de imádom a holo lakkokat, nem tudtam kihagyni. Legfeljebb majd csak nézegetem az üvegben. :slight_smile:
A Borotalco deo szintén féláron volt.
Az egész pakkért 15.000,- Ft-ot fizettem.

19 Likes

Jelentem megtaláltam az ajakápolót, de igencsak a végét járja, így azt majd melóban elkenem, a hétvégén pedig vettem egy Carmexet ez lesz a hurcibálós.
Még nagyon régen az ikonikus tégelyes verziót kentem ebből és szerettem, kiváncsi vagyok, hogy ez a vaníliás változat mit tud.

11 Likes

Rögtön stabilabb alapokra helyeződött a világ, ugye?
Én tegnap a Pupában vettem 4 db utánpótlást az Extreme Kajal fekete szemceruzából. Azért 4-et, mert az eladó közölte, hogy akkor kapok 25% kedvezményt, még pár napig van.
Ezt leszámítva is nagyon kedves lány volt, örömtelivé tette a vásárlást.

7 Likes

Elégedett vagyok :slight_smile:
Ahh a Pupás lányok legendásan kedvesek, volt, hogy felhívtam őket annyira meghatott amikor Anyukám (79 éves) ment a boltba nekem cuccokat venni. Mutatta nekik amit sms- ben küldtem, a kis butatelefonján, hogy akkor ezek lesznek, meg még vett pluszban is dolgokat és teljesen odavolt, hogy mennyit segítettek és igazán nagyon kedvesek voltak vele 🥹

11 Likes

Igen, én is imádom a pupát, tényleg mindig nagyon kedvesek. Egy évben talán egyszer ha betérek, de mindig jobb kedvvel jövök ki.

3 Likes

Anyukád nagyon aranyos.:smiling_face_with_three_hearts:
Nekem egyszer volt kellemetlen tapasztalatom, egyetlen szemhéjpúdert vettem és lesajnáló hangon megkérdezte a lány: “Ennyiii?”

Sajnálom :frowning:
Olyan meghatározóak tudnak lenni ezek az élmények, akár jó akár rossz, nagy felelősségük a cégeknek, hogy kiket állítanak be a boltokba kiszolgálni.

1 Likes

Nem vettem magamra, csak hozzákapcsolódott a Pupához, szóval igen, nagyon fontos az eladó személye - ezért sem kellene ezt a munkakört lenézni és a képviselőit lábtörlőnek használni.

5 Likes

Mary&May arcmaszkok teafa cica és kollagén peptid ízben. Nagyon megtetszett a koncepció, hogy egyszerre 30 darab van egy dobozban. Így egy maszk darabja kb feleannyiba jön ki, mint a drogériás sajátmárkások. Ha működni fog, az csak bónuszgrátisz, inkább az élmény miatt szeretek maszkot feldobni.

3 darabos Carmex, még egyik ízt sem ismerem. Decemberben vettem életem első Carmexét, maximálisan értem a rajongást körülötte, és most elkezdtem ledolgozni a lemaradásomat :smiley:

11 Likes

Atyaég de jó, hogy feltöltötted az MM maszkot, tavaly akartam venni és teljesen elfelejtettem :smiley:
Azóta átálltam a krémes változatokra, de így egyben csomagolva kevésbé környezetszennyező. Legközelebbi Notinohoz hozzá is teszem :slight_smile:
Én is elkezdtem használni a hétvégén vett vaníliás Carmexet, csudajó, kicsit bizserget de érezni a vaníliát is. Egyedül a kupakja nem tetszik, masszívabbakhoz vagyok szokva, első használatkor majdnem összenyomtam, azóta óvatosan húzom- nyomom.
@creammaniac tegnap elhoztam a pedikűrösömtől a Callux narancsos krémet, 3000 Ft volt, ha ez hasznos infó neked.

3 Likes

Köszi szépen, hogy megírtad. :blush:
Egyelőre letettem róla, mert nem tudom webshopból megrendelni, pedikűröshöz most nem járok. De van pár lábápoló krémem itthon, addig azokat elhasználom. :relaxed:

1 Likes

A Carmex Szabad Választás Egyháza boldogan fogadja kebelébe a megtért báránykát.:smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Szerény DM-es beszerzés.
Cicám nincs, de járunk a fiammal több cicás helyre is, oda dukál a nasi. Ezt megeszik azok a cicók is, akik nem csípik a rágható eledeleket.
Ezek a Balea ureás lábáztató gyöngyök nagyon bejöttek.
Nyári arcmosóm az Alverde enyhén hamlasztó trutyija.

14 Likes

A maracujás nasi is a cicóknak van? :upside_down_face: :cat:

1 Likes

Valami belülről is kell tápláljon :stuck_out_tongue_winking_eye: :sweat_smile:

1 Likes

Egyébként még sose kóstoltam ezeket. Jó, hogy lefényképezted, most feldobtam a dm-es bevásárlólistámra :blush:

1 Likes

Lehet még kakaós-kókuszost és kakaós-narancsost is kapni :slightly_smiling_face:

1 Likes