Notino, kifogytam a lila samponból, ez lett a vége. 
De szép ez az Alfaparf csomagolás!
Drogériás szerzemények. A rituals mini gyertya ajándék volt. Mindegyiket jòl viseli a bőröm, a catrice alapozòbòl a 4. vagy 5. üveget fogyasztom, ami még drogériàs alapozòval soha nem történt meg eddig. A nuxe parfüm finom friss, zöld illat. A nuxe cleanser tökéletes szàraz, érzékeny bőrre, de csak télen mert nagyon krémes.
Ez elég lesz egy darabig. 
Mai DM-es látogatásom alkalmával szokás szerint elszabadultam.
Aki esetleg szeretne ráfeszülni a Hada Labo márkára (én nagyon szeretem), a fotón látható lötyikéket/krémeket mind féláron adják most. Nem, nem lejáró szavatosságúak: 2028. szeptember-október az exp.date mindegyiken.
A Sally Hansen holo körömlakkok is akciósak, 850,- ft/db. A bal szélső zöldet, amit Lime fantázianéven hoztak forgalomba, nem tudom mennyire fogom kihasználni, de imádom a holo lakkokat, nem tudtam kihagyni. Legfeljebb majd csak nézegetem az üvegben. 
A Borotalco deo szintén féláron volt.
Az egész pakkért 15.000,- Ft-ot fizettem.
Jelentem megtaláltam az ajakápolót, de igencsak a végét járja, így azt majd melóban elkenem, a hétvégén pedig vettem egy Carmexet ez lesz a hurcibálós.
Még nagyon régen az ikonikus tégelyes verziót kentem ebből és szerettem, kiváncsi vagyok, hogy ez a vaníliás változat mit tud.
Rögtön stabilabb alapokra helyeződött a világ, ugye?
Én tegnap a Pupában vettem 4 db utánpótlást az Extreme Kajal fekete szemceruzából. Azért 4-et, mert az eladó közölte, hogy akkor kapok 25% kedvezményt, még pár napig van.
Ezt leszámítva is nagyon kedves lány volt, örömtelivé tette a vásárlást.
Elégedett vagyok 
Ahh a Pupás lányok legendásan kedvesek, volt, hogy felhívtam őket annyira meghatott amikor Anyukám (79 éves) ment a boltba nekem cuccokat venni. Mutatta nekik amit sms- ben küldtem, a kis butatelefonján, hogy akkor ezek lesznek, meg még vett pluszban is dolgokat és teljesen odavolt, hogy mennyit segítettek és igazán nagyon kedvesek voltak vele 🥹
Igen, én is imádom a pupát, tényleg mindig nagyon kedvesek. Egy évben talán egyszer ha betérek, de mindig jobb kedvvel jövök ki.
Anyukád nagyon aranyos.
Nekem egyszer volt kellemetlen tapasztalatom, egyetlen szemhéjpúdert vettem és lesajnáló hangon megkérdezte a lány: “Ennyiii?”
Sajnálom 
Olyan meghatározóak tudnak lenni ezek az élmények, akár jó akár rossz, nagy felelősségük a cégeknek, hogy kiket állítanak be a boltokba kiszolgálni.
Nem vettem magamra, csak hozzákapcsolódott a Pupához, szóval igen, nagyon fontos az eladó személye - ezért sem kellene ezt a munkakört lenézni és a képviselőit lábtörlőnek használni.
Mary&May arcmaszkok teafa cica és kollagén peptid ízben. Nagyon megtetszett a koncepció, hogy egyszerre 30 darab van egy dobozban. Így egy maszk darabja kb feleannyiba jön ki, mint a drogériás sajátmárkások. Ha működni fog, az csak bónuszgrátisz, inkább az élmény miatt szeretek maszkot feldobni.
3 darabos Carmex, még egyik ízt sem ismerem. Decemberben vettem életem első Carmexét, maximálisan értem a rajongást körülötte, és most elkezdtem ledolgozni a lemaradásomat 
Atyaég de jó, hogy feltöltötted az MM maszkot, tavaly akartam venni és teljesen elfelejtettem 
Azóta átálltam a krémes változatokra, de így egyben csomagolva kevésbé környezetszennyező. Legközelebbi Notinohoz hozzá is teszem 
Én is elkezdtem használni a hétvégén vett vaníliás Carmexet, csudajó, kicsit bizserget de érezni a vaníliát is. Egyedül a kupakja nem tetszik, masszívabbakhoz vagyok szokva, első használatkor majdnem összenyomtam, azóta óvatosan húzom- nyomom.
@creammaniac tegnap elhoztam a pedikűrösömtől a Callux narancsos krémet, 3000 Ft volt, ha ez hasznos infó neked.
Köszi szépen, hogy megírtad. 
Egyelőre letettem róla, mert nem tudom webshopból megrendelni, pedikűröshöz most nem járok. De van pár lábápoló krémem itthon, addig azokat elhasználom. 
A Carmex Szabad Választás Egyháza boldogan fogadja kebelébe a megtért báránykát.
Szerény DM-es beszerzés.
Cicám nincs, de járunk a fiammal több cicás helyre is, oda dukál a nasi. Ezt megeszik azok a cicók is, akik nem csípik a rágható eledeleket.
Ezek a Balea ureás lábáztató gyöngyök nagyon bejöttek.
Nyári arcmosóm az Alverde enyhén hamlasztó trutyija.
A maracujás nasi is a cicóknak van?

Valami belülről is kell tápláljon

Egyébként még sose kóstoltam ezeket. Jó, hogy lefényképezted, most feldobtam a dm-es bevásárlólistámra 
Lehet még kakaós-kókuszost és kakaós-narancsost is kapni