💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Nekem a heti 1 beszárítás és göndörítés a trükköm. Megcsinálom és következő mosásig van frizurám.
Közben nem piszkálom, tapogatom, csak napi 2x megfésülöm,így kevésbé van ki a hajam.
Ha vízparton vagyok egyedül akkor nincs hivatalos frizurám , masni kontyot szoktam csinálni, akkor nem is melegít a hajam és mégis csinos.

5 Likes

Nekem egy sincs :rofl::rofl:
Bezzeg a tartalék Carmexek!

7 Likes

Ne tegyél idegbe te is :smiley:

3 Likes

Mér? Én csak meg akartalak nyugtatni.:smiley:

Amúgy én bármin tudok szorongani. Ezért van bizonyos termékekből 2, 3, 5 db tartalékom.:rofl:

6 Likes

Mert realizáltam, hogy ajakápolóból is csak egy db van idehaza és azt sem tudom, hogy hol.
Szerencsére ezresér’ kapni, nem egy hajszárító árkategória :smiley:

Kozmetikumon már nem aggódom egyébként, mert semmi ráhatásom sincsen arra, hogy ne vonjanak ki illatot, sminket, krémet. Szomi szoktam lenni ha megtörténik, meg ideges, hogy mivel fogom pótolni.
Eddig szerencsére mindig megoldottam a dolgot, pedig elég sok kedvencem eltűnt a polcokról.
A legutóbbi a Meteorites préselt púderem ami már akkor kifutó volt amikor használni kezdtem és nyilván azonnal bele is szerettem. Zseniális érzékem van belenyúlni ilyenekbe :smiley:

8 Likes

A Guerlain melyik árnyalat?

2- es árnyalat ebből.
IMG_1649

2 Likes

Úristen!!:scream::scream::scream: AZONNALI ajakápoló beszerzés szükséges!
Nálam van az éjjeliszekrényben, a sminkes komódban, a hurcolós neszeszerben kettő, két táskában külön egy-egy és futni is viszek egyet magammal. Éjszakára is vastagon bekenem, sajnos muszáj, mert nagyon száraz.
A tartalékok is az éjjeliszekrényben laknak.
Nem minden Carmex, de a trónról letaszíthatatlan.
A testápolót és a kézkrémet is eszem, a sima víztől is nagyon húzódik a bőröm.

Jaj, a kivonás, ez szörnyű trauma tud lenni.:unamused: Főleg, hogy aljas módon, hipergyorsan történik.

7 Likes

Azért nyugodt szívvel fogadnék veled, hogy a mi háztartásunkat kevesen tudják überelni.
Kenyérsütőből kettő, 3 különböző kávéfőző, hajszárító kettő, air fryer kettő, turmixgépből három. És ami teljes elmebaj: TV-ből van négy. :face_with_hand_over_mouth:
Férjem nem túl költekező, de ha beszabadul egy műszaki cikkeket értékesítő áruházba, akkor úgymond elgurul a gyógyszere. Ez az egyetlen mániája, és higgyétek el, sokszor a hajamat tépem (főleg a TV-k tekintetében, most egyet el akar adni), csak aztán felsejlik lelki szemeim előtt parfüm- és Swaro gyűjteményem. Szóval jobb, ha hallgatok inkább. :laughing:

9 Likes

Reggeli napsütés és Allegro + DM vásárlás.
A Vich deo duopackban volt , 5530 Ft- ért tudtam elhozni, Notinon egy darab kerül ennyibe. A Shiseidot évek óta újraveszem, a nagyobb kiszerelés ami arcra és testre is van most fogyott el, nekem az elsőre nem volt jó, de télen azért csak elkenegettem.
A Jimjams tapaszok zseniálisak nekem szinte az összes pöttyöt eltünteti az orromról, biztosan újra fogom venni.
A Tesorit nem fogom tudni elhasználni, mert láng vörös lesz tőle a bőröm, majd a párom elpancsolja. Nem hiszem hogy újra fogom venni a márkát, kár érte , mert nagyon szerettem az illatait, szép a csomagolása és árban is rendben van.

14 Likes

A pasiknak a műszaki cikkes boltok jelentik azt, amit nekünk a drogéria, azok a relax üzletek.
Huhh, ha nekem venne egy pasi két kenyérsütőt meg három turmixgépet, esetleg még egy porszívót is hozzácsapna, hanyatt-homlok menekülnék.:rofl::rofl: Tudom, hogy nálatok valószínűleg nem enyhe célzás akar ez lenni, csak a képzeletem működésbe lépett.
Viszont, ha egy pasi azt mondaná, hogy neki van két kenyérsütője és igazán finom kovászos kenyeret tud előállítani, akkor nem a menekülés járna a fejemben. Milyen apróságokban mily nagy különbségek rejlenek…
A Swarowski ékszerek kisebb helyet foglalnak el, mint a tévék - mondom én nagy ártatlanul, akinek kifolynak a lakásából a kozmetikai cuccok, a könyvek, a ruhák és a növények.

10 Likes

:joy: A kenyérsütőből az egyik még dobozos, zsírúj, ugyanolyan, mint amit most használok. Abból azért kellett még egyet venni, mert gyakorlatilag “ingyen” volt, a 40ezer forintos gépet 11ezerért vette meg a Mediaban, jó lesz tartaléknak. A turmixgépeket csak ő használja felváltva, mikor mihez van kedve, mert az egyik túl kicsi a másikat meg nehéz elmosogatni - a harmadiktól most akar megválni, mert baromi hangos. 2 kávéfőző van használatban, az egyik ótómata szemes kávéhoz, a másik kapszulás (mert a gyerek csak azt issza). A harmadik szintén dobozban várja sorsát.
Na igen, a TV-k: 1 van a nappaliban, 1 a lányom szobájában és 1 a férjem dolgozószobájában. A negyedik jelenleg dobozában várja új gazdáját.
Majd elfelejtettem: porszívóból is van kettő! :joy: :joy: :joy: De ő is szokott porszívózni…
Ő amolyan akcióvadász, sokszor tényleg nagyon olcsón ki tud szúrni dolgokat, de azért túlzásnak tartom ezt a fajta spejzolást műszaki cikkekből, akármilyen olcsó valami.

7 Likes

Letettem múltkor a nagyesküt, hogy Allegrótól soha többet semmit, de minden további nélkül és elég gyorsan visszafizették a két visszaküldött parfüm árát (pedig az egyik ki volt bontva). Azonban és sajnos én is ott találtam meg a legjobb áron azt a göndör hajra való sampont és balzsamot, amit a legjobbnak tartanak mostanság. Szóval lehet, hogy teszek még egy kísérletet az Allegróval. Sampont már csak nem hamisítanak…

4 Likes

A legjobb barátnőm gyakran rendel tőlük, soha semmi problémája nem volt ezért mertem én is rendelni.
Sajnálom, hogy neked nem jött be az oldal, ahogy én látom rengeteg bolt és eladó van az Allegron belül, nekem is két helyről jött a két termékem, így sajnos be tud csúszni fake termék is :frowning:

2 Likes

Áh, árnyalódik a kép! A kenyérsütőt tényleg vétek lett volna otthagyni (főleg, hogy jövőre lehet, hogy már 60 ezer lesz), a turmixgéppel én is küzdök; egy van, nagy, üveg tartállyal, megvan a felsőtest edzés az elmosogatásával. Gondolkodom, hogy veszek egy kicsit.:see_no_evil:
A kávégép is csábít, de annyira szerelmes vagyok a kotyogósomba, hogy egymagamra hülyeség lenne venni egy automatát, ami darál, tejet habosít. Csak ne lássak meg olyat, aminek retró dizájnja van, mert az a gyengém.
Szerintem a fogyasztás alapú kultúra túlzás, amiben élünk, kb. feszültséglevezetésnek, boldogsághormon csiholásnak használjuk a vásárolgatást. Nekem sincs szükségem egy fióknyi pirosítóra, de a gondolattól lefekszem a földre, hogy 3 évig nyúzzak egy darabot.

8 Likes

“Nekem sincs szükségem egy fióknyi pirosítóra, de a gondolattól lefekszem a földre…” :rofl: :rofl: :rofl:

4 Likes

Nőnapi rendelés a Naturalskin-ről. A körömlakk volt a cél, szeretem ezt a márkát. A szájfény becsúszott.

Mindkettőt kipróbáltam már, a körömlakk tetszik, a szájfény a kicserepesedett ajkaimon borzalmas volt, jól alá kell hidratálnom/rendbe hozni először. 🥹

14 Likes

Megrendeltem a göndör hajra való szettet, mint kiderült, a Nutridome szállítja az Allegroról is, csak valamivel olcsóbban és szállítási díj nélkül, mint a .hu honlapról. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Majd írd meg légyszi, hogy rendben volt-e. Szorítok :slight_smile:

1 Likes

Hú, de nagy a csend lányok! :grinning: Jöttem beszámolni. Megérkezett a csodasampon-balzsam-pakolás szettem az Allegrotól. 3 nap alatt itt volt a csomag, klassz papírdobozban, gondosan becsomagolva. Minden OK, már csak ki kell próbálni. (Allegroval kapcsolatos bizalmatlansági indexem sokat javult.)

És egy “szolíd” parfümrendelés. A két Lolita nem kapott egyértelműen pozitív véleménycunamit különböző oldalakon, de nem foglalkozom vele, mert a gyűjteménybe kellenek a kis almácskák. Azért annyira nem lehetnek rosszak az illatok sem, hogy a WC-ben kössenek ki, úgy gondolom.
A Furla és Cavalli márkák szintén nagyon közel állnak a szívemhez, most igen kedvező áron tudtam megvenni mindkettőt.
Az Arden parfümökre mostanság kattantam rá, mióta a pár éve elfekvő Sunflower illatot ismét elővettem és rácsodálkoztam. Ár-érték arányban szerintem nagyon topon vannak, nagyot nem fogok csalódni.

13 Likes