💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Drogériás beszerzés, Rossmann. A szappan a nyarat idézi, a fürdősó pedig már az őszt jelzi, mindkettő jó választás volt :star_struck:

https://kremmania.hu/kremek/isana-vanilla-paradise-folyekony-szappan?
https://kremmania.hu/kremek/isana-verwohn-kuschelbad-furdoso-finom-bogyosgyumolcs-es-vanilia-illattal?

8 Likes

Feltölteném én, de több mint egy hete nem ér ide a Notinom.
Express One hozza, máskor 3 nap alatt ideér a csomag most meg semmi :frowning:
Ráadásul olyan cucc van benne ami sürgős lenne, mert a pár hete vett Alfaparf hajolajat 0 használattal sikerült összetörnöm :sob: és muszáj voltam helyette rendelni. Mondjuk most műanyag flakonosat vettem Matrixot. Meg tégelyes szem alá való maszkokat, 60 db van benne, azt is nagyon várom.
Csak érne már ide :frowning:

3 Likes

Egy kis Dm. Szponzorálhatna :grin:
Beleszerettem az Alverde kézkrémekbe. Télen lehet, hogy kevés lesz, de most jó. A citromos limitált volt, sajnos.
Teafaolaj fertőtleníteni.
A sampon a régi olcsó kedvenc. Ami nekem kincs, az @Amadea -nak ecsetmosó :laughing: Amúgy rég láttalak.

11 Likes

Jaj de utálom a késő csomagokat!

3 Likes

Külföldön is késnek a csomagok, szerintem mindenki nyaral, lassabban dolgozzák fel a rendeléseket. Én is rendeltem egyik családtagnak 2 pólót ill. egy papucsot nekem itthonra, mert a régit már ragasztotta apu, de nem marad egyben. Késve érkezett a TK-be, az egyébként rövid nyaralásom után ért ide. 7 óra utazás után mentem átvenni majd még 6 órát utaztam haza vele (visszaküldték volna mire vége a szabimnak). Egy nagyobb cicanasi rendelés pedig eltévedt szerintem, mert “csak” 15 napot késett, de azt még hétfőn átvehetem.

3 Likes

A Makeup.hu viszont abszolút pozitív tapasztalat. Péntek este leadott rendelést hétvégén összekészítették és csomagolták, ma kaptam meg.
A testápolóban a Lild-s Soul of scents SDJ utánzatának az illatát kerestem, de inkább gyerekkorom napteje, nekem kókuszos inkább. Ez volt a rendelésem fő apropója. A púderecsethez van itthon loose púderem valahol, a szivacskákkal kezdő vagyok, most kísérletezek velük, mert az alapozóecsettől mostanában elég csúfságosan néz ki a szemöldököm környéke. A fátyolmaszkok valós mennyiségét nem merem lefotózni, sajnos túlságosan is sokat halmoztam már így is az utóbbi időben. INCI a gpt által jóváhagyott basic kiegészítő hidratálás, csodát nem várok egyiktől sem, de könyvolvasáshoz szuperek. Amúgyis egyszer valamitől le kell esnie az arcomnak, miért ne pont a sárgarépás meg sütőtökös maszktól történjen… :sweat_smile:

10 Likes

Rendhagyó unboxing, mert csak egy kicsit tartozik ide. Hétvégén a Vasúttörténeti Parkban volt a Mineral Show, én meg egy ideje a fejembe vettem, hogy nekem ásványkarkötők kellenek (eddig nem volt), mégpedig olyanok, hogy többet is tudjak egyszerre felvenni. Azt hiszem, sikerült túl is teljesíteni az ezzel kapcsolatos reményeimet. :laughing:
Igaz, nagyon jó árban voltak.
Plusz egy rózsakvarc gua-sha, az végül is az itteni profilba vág.

Alatta egyébként egy szári lapszoknya egyik oldala van, amit meg vasárnap vettem az Angyalföldi Utcabálon.

(A fiúk vonatos pólókat kaptak, amit ott (Vasúttörténeti Park) árulnak, nagyon szuperek. Már vagy 10-12 darabot vettem ott, és a minták nem fakulnak, nem jönnek le, a pólók is jó minőségűek és mindössze 4000/db.)

17 Likes

Wow, ez aztán a szép gyűjtemény! :clap::blush:

Mi alapján esett ezekre a választásod? Csak megtetszettek külsőre vagy a kövek hatásai alapján is válogattál? :blush:

Csak külső alapján. Őszintén szólva én nem hiszek abban, hogy ilyen kicsi felületen bármilyen hatás tud érvényesülni, pláne úgy, hogy csak alkalmilag használom őket (munkában, itthon zavar). Rózsakvarcot és jádet mindenképpen szerettem volna, a többi pedig megtetszett. Egyébként csak egy helyen voltak kiírva, hogy melyiknek milyen hatása van, de ott is csak annyit néztem, hogy azért étvágynövelőt ne válasszak. :rofl:

10 Likes

Köszi az infót.
Ma felhívtam őket, robot veszi fel, élő emberrel esély sincs beszélni, ezt mondjuk utálom. Nyilván nem jutottam megfelelő infóhoz se náluk, se a csomagküldő szolgálatnál.
A hívás után 10 perccel landolt egy 3600 Ft- os kupon a postaládámban, ez így nekem rendben van, nem fogom visszafordítani a csomagot.

Nagyon szépek a karkötők, viseld őket egészséggel :slight_smile:

1 Likes

Szülinapi Douglas ajándékkártya eredménye :purple_heart:

Elsősorban a Morphe Outer Spice 6 pan-es palettája volt a fő vágyam, nagyon szép, pigmentált színekben pompázik, nálam telitalálat.

Douglas Fake it baby szempillaspirált eddig nem ismertem, jókat olvasgattam róla, remélem nálam is nyerő lesz. Személy szerint pillaspirál nélkül 1 tapodtad sem sehova :grin:
A kis Frudia kézkrém és a Douglas saját márkás ajakápolója hirtelen döntés alapján került a kosaramba, dehát nálam minden helységbe kell legyen elérhető kence kézre, szájra, szóval must have darabok.

Az MK illatminta és a Dior teszter ajándék volt. :heartpulse:

Ami viszont izgatottá tett, hogy kipróbálhattam pár parfüm újdonságot a boltban, ezek közül nekem mind nagyon bejött, de a legjobban az új megjelenésű Chanel - Crush Absolu 🥹 sokan azt mondják nem ‘saneles’ - de én ezzel nem értek egyet, végre egy olyan Mademoiselle ami hozzám is tökéletesen passzol, szóval ő lesz a következő “áldozatom”, ha már betöltöttem egy bizonyos kort, legyen már egy igazi Chanelem :see_no_evil::heart_eyes:

Ezen kívül a Valentino Vendetta is megnyerte a tetszésemet, ahogy az YSL - Santal Couture is. Ajánlom kipróbálásra. :wink:

16 Likes

Egy kis Dm újra.

A Balea érzékeny bőrre való arcmosója engem kegyetlenül szárít. Jelly joker esz helyette, talán kíméletesebb lesz az arcommal.

Vazelin slugginghoz (utolsó rétegnek aranyfüst vékonyságú rétegben) és éjjeli ajakápolónak.

Szérum a kömeimnek. Manucuristre nem volt szívem kiadni a pénzt.

13 Likes

Ez a Vaseline nekem is van, ha nagyritkán rotty az arcom, akkor legutolsó rétegnek kenem fel éjszakára és nagyon jól bezár mindent ami alatta van.
Számra is szoktam kenni , szerintem szuper termék , ez a kis tégely lassan le fog járni és még a fele benne van, szerintem őrült sokáig elég lesz neked is.

3 Likes

Augusztus 24- én rendeltem a Notinot és tegnap kaptam meg :smiley:
A hajravaló nagyon szuper már kétszer felkentem azóta, selymes lesz a szőkített hajam tőle.
A szem alá való tapaszt is kipróbáltam, fantasztikusan hűsít és hidratál.
Második hajam idén a Hajplazatól, évi egy copfot szoktam “ leaprítani” , mert minden visszarakásnál rövidül a haj.
Na pár hete kicccsit elégettem a hajam a vasalóval, most úgy a vállam alá ér annyit kellett vágni belőle :(, csak egy kicsit kell majd árnyalni felrakás után és jó is lesz. Egy centit nem engedek vágni belőle az tuti.

11 Likes

Újabb szülinapi kupon került levásárlásra :ribbon::ballet_shoes::revolving_hearts:

Notino csomagocska: a legújabb Prada illat Paradox Sweet Chemistry :heartpulse: Nektek hogy tetszik?
És a számomra elmaradhatatlan illatgyertyák, imádom az enteriőr-illatosítást is.

9 Likes

A ragyás lakkok: petite csalódás… lehet, hogy csak én vagyok iszonyú béna, de képtelenség kifogástalanul felkenni. Rengeteg sand lakkot használtam már és soha nem tapasztaltam, hogy: a szemcsék miatt nem tud terülni rendesen a körmök szélén a körömágynál, a körmök hegyén pedig olyan kis “szőröcskék” formájában száradnak a szemcsék. Nem tudom jobban leírni. :smiley:
Aztán fura, hogy egyáltalán nem csillog, frissen felkenve is olyan, mintha több nap után a mosogatóvízben jól elvesztette volna a fényét.
Talán rá fogok kenni valami holos fedőlakkot, hogy jobban nézzen ki… az eredeti, teljes árát nem éri meg szerintem, meg kell várni a leértékelést, bár igazából kihagyható termék. Mondom most, hogy már 3 színt megvettem! :smiley:

4 Likes

Én mondjuk amatőr vagyok a lakkok terén de a Sand lakknak nem az a lényege, hogy matt és dörzsölős érzetű?

Nekem nagyon sok sand lakkom volt már, de 90 %-uk fényes volt. Az Avon-nak is volt több sorozata, azok is mind csillogtak. Nézd ezt csak úgy rögtön elsőre loptam a netről, de rengeteg fotón csillogó sand lakkok szerepelnek. És normálisan lehetett őket kenni, nem kandikáltak ki a szemcsék a lakkozás szélén.

Képernyőkép_10-9-2026_185437_www.bing.com

4 Likes

le vagyok maradva, hiszen nem lakkozom csak nyáron a lábujjaimat :see_no_evil:, de akkor már ezt is tudom, köszi a képet

3 Likes