Szülinapi Douglas ajándékkártya eredménye 
Elsősorban a Morphe Outer Spice 6 pan-es palettája volt a fő vágyam, nagyon szép, pigmentált színekben pompázik, nálam telitalálat.
Douglas Fake it baby szempillaspirált eddig nem ismertem, jókat olvasgattam róla, remélem nálam is nyerő lesz. Személy szerint pillaspirál nélkül 1 tapodtad sem sehova 
A kis Frudia kézkrém és a Douglas saját márkás ajakápolója hirtelen döntés alapján került a kosaramba, dehát nálam minden helységbe kell legyen elérhető kence kézre, szájra, szóval must have darabok.
Az MK illatminta és a Dior teszter ajándék volt. 
Ami viszont izgatottá tett, hogy kipróbálhattam pár parfüm újdonságot a boltban, ezek közül nekem mind nagyon bejött, de a legjobban az új megjelenésű Chanel - Crush Absolu 🥹 sokan azt mondják nem ‘saneles’ - de én ezzel nem értek egyet, végre egy olyan Mademoiselle ami hozzám is tökéletesen passzol, szóval ő lesz a következő “áldozatom”, ha már betöltöttem egy bizonyos kort, legyen már egy igazi Chanelem 

Ezen kívül a Valentino Vendetta is megnyerte a tetszésemet, ahogy az YSL - Santal Couture is. Ajánlom kipróbálásra.