Nagy sand-lakk rajongó vagyok. Amikor még csak a natúr körmömre lakkoztam, jól elfedte a barázdákat.
Új színek a gyűjteménybe 
Körömápoló furiság: lehúzható-lemosható.
Hajsűrűség növelő szérum. A hajam fele odavan (gyszer, vashiány, hormonok változása
).
Ma meg egy kis Rossmann 
A maszkok és az esszencia is demodex safe. (Mire odakerülök a bőrgyogyóhoz, addigra kikúrálom magam. A kénes rázókeverék hatalmasat lendített a gyógyuláson, amit éjjelre teszek a kritikus területre.)
A színváltós rúzs nagyon menőn néz ki, szerintem.
Lassan a körömápolóim is annyian lesznek, mint az ajakápoló hadseregem. Amúgy mindig akartam valami ilyen kence-kulcstartó bizbaszt
Sokszor a buszmegállóban jövök rá, hogy ha a kezemet be is kentem induláskor, a körömágyamra nem jutott és az száraz, mint a sivatag.
Ez a pöttyös rúzs Catrice?
Essence. Nincs erős színe. Csak tesztert próbáltam a kézfejemen, de inkább szájfény lesz? 
https://www.essence.eu/hu-hu/p/958510/aura-points-colour-changing-lipstick
Na, rajtam nem ennyire rózsaszín.
Szerk: de! Nagyon rózsaszín és fényes, gyöngyházas is! Nappali rendes fényben nagyon is! 
Kis őszi hangolódás 

A rúzs a Soar árnyalat, élesben még nem próbáltam, csak itthon, de telitalálat nekem ez a szín 
A parfümöt még nem tudom hová tenni, vakvásárlás volt. Teljesen más, mint amire számítottam, de mégis van benne valami, ami nagyon tetszik.
Személy szerint imádom ezt a parfümöt, tökéletes őszre. 
Nekem is érkezett parfüm. Mintát vettem és annyira bejön ez a füstös vanília, hogy megvettem teljes kiszerelésben. Hagyom kicsit érni, mert a szegfűszeg elég erős kifújás után. Szerencsére elmúlik és kiteljesedik az illata. Egy szörnyeteg, tegnap a karomra fújtam, de még ma is érzem. 
Aztán érkezett egy Yesstyle pakk, csupa újdonsággal. Egyedül a COSRX szérum, amit újravettem, egyedül ennél vettem észre, hogy halványítja a foltokat.
Hát csajok, sose öregedjetek meg! 
Tegnap megjártam egy hatalmas Rossmann-t, most nyitott mifelénk.
És hát persze vettem mindent, amit nem is akartam, ezt a szájfényt pedig megnézni is elfelejtettem.
Hihetetlen, hogy már szinte mindent fel kell írnom.
Limitált széria, gondolom. Mármint a szájfény.
Én felírom ami érdekel, aztán otthon hagyom a listát 
A héten tejszínhab csomagolású tusfürdő habokra költöttem a felnőtt pénzem. Az epreset sikerült a leghamarabb beszerezni, kb egy hete használgatom. Nagyon fun, de nem túl erős az illata és nem is marad meg a bőrön. Ettől függetlenül nyilván ki kell próbálnom a másik két elérhető változatot is
(rossmann, 1499/db)
Ilyen kell! A fiam imádná 

Ezt már meg sem mertem említeni, de szintén.
Douglas. A neszi ajándék volt.
Mindig úgy gondoltam, hogy ez még várhat 10-15 évet, de 2 hete kipróbáltam egy tasakos mintát és másnap megrendeltem. A mintából jutott a kézfejemre is, nem akartam kidobni a többit és akkor még melegebb volt, megromlott volna.
Amazon. Nagyon törik a körmöm, száraz a hajam. Igaz lelkileg is kivagyok, minden összejött. Tavaly télen léptem egyet a ranglétrán, azóta igyekeznek egyesek kicsinálni a munkahelyemen. Azóta léphettem volna mégegyet előre előző hónapban, de nem szeretem a carkeverőket, innen menni kell. Azért kipróbálom ezt a két kollagént.
Az About Face az mi? Nagyítottam, de nem jöttem rá.
A Nestnek milyen szép dizájnja van! A sorozat többi üvegének grafikája is nagyon tetszik.
Matte fluid eye paint. Ránézésre nem az én színem, ahogy a Morphe lip pencil se, de a 2 lehet harmonizál.