Július termése. A rengeteg háztartási löttyöt meg klotyópapírt - amit a DM bónuspontos akciójában rendeltem - most inkább nem fotózom le. 
Nagy örömömre Sally Hansen előrukkolt a SAND kollekcióval, szintén a DM-ben szereztem. Létezik még halovány rózsaszínben is, azt még megveszem. Ezek mattra és “ragyásra” száradnak, nem csillognak, közepesen tartósnak mondanám (még csak a beige vagy nemistudommilyen színűt próbáltam).
A Jimmy Chooo parfüm szintén DM-es beszerzés féláron + 20x-os pontokkal: megmondom őszintén, kábé ez volt a maximum, amit fogcsikorgatás nélkül szívesen kiadtam érte. A tesztere már romlott volt, szóval fogalmam sincs milyen lesz rajtam a kibontakozása, nagyon nem fogom bánni akkor sem, ha nem válik be, legfeljebb elajándékozom.
A Lolila Lempicka parfüm viszont szíven talált, feltétlenül kellett a gyűjteményembe, 2025-ös limitált kiadás. “Forintos” webáruházak közül egyedül csak a Makeup-hu-n találtam meg, egyelőre még a notino.hu-n sincs. Járt hozzá miniparfüm és egy szappan-testápoló utazószett is szép dobozkában. Különbözik az eddigi édesgyökeres Lolitáktól, nevéhez illően sok-sok virággal, némi gyümölccsel és ámbrával. Mondhatnám, hogy nem túl egyedi vagy kissé unalmas illat, legalábbis a legtöbb Lolitához viszonyítva, de nem mondom, mert aki Lolita-függő, nem mond ilyet - ugyanis a szerelem vak (meg a parfümvásárlásom is az általában). 
És akkor az a bizonyos 4 darab Zara parfüm, melyeket 4 darab dobozban, külön-külön szállított a Zara. Mindegyik a Jo Malone kollekcióból.
Az üvegeket imádom ezekkel a mágneses kupakokkal és a maguk letisztultságával.
Szorgalmasan olvastam a véleményeket, illatjegyeket tanulmányoztam a rendelés előtt, hogy ne fussak nagyon vakvágányra, de ahogy azt már megszoktam magamtól, a legkisebb hype-al övezett és a Fragin leginkább lepontozott Parfait d’Orchidee jön be a leginkább. A többi sem rossz, de velőtrázó elemzést még nem tudok róluk írni, 1x-2x fújkáltam még csak mindegyiket. Plusz ugye most nem embernek való időjárás van, az a gyanúm, hogy hűvösebb időben jobban fognak teljesíteni.