💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Egy gyors Müllerbe rohanás a MOM-ban.
Ez a bolt akkora, hogy azt se tudtam merre induljak, persze csak vizet akartam venni, mert elfelejtettem vinni magammal a legnagyobb melegben ugye…Erre ez is lett belőle:

-vicces pattanástapasz
-még egy Maybelline ajakápoló a többi mellé, Peach Quench szín. Az ajakápoló 850-ért kaptam, nem tudom hogy a fenébe, hiszen 2500 körül van.
-egy AHA-s maszk.

Az E. Lauder Nutritious sorozata sajnos kifutóban van. Ezt Vinteden vettem. Szeretem a hatását. Összekapja a pórusaimat, simábbnak tűnik az arcom, kicsit egységesíti a színét. Nyáron nem, télen kell rá komolyabb hidratáló.

(Lehet, hogy csodálkoztok, h mi a bánatnak nekem ennyi ajakápoló. Hát a 3 liter/nap ellenére még mindig száraz a szám kívül is. Egy gyszer mellékhatása 🫤)

7 Likes

Kifutóban vannak ezek az EL termékek? :open_mouth: Pont most kezdtem meg az essence lotion-t belőle, nagyon szereti a bőröm. Akciós volt Müllerben ez a vonal? Tervezek egy Müller kört nemsokára.

Vinteden szereztem, nem a Müllerben. A hivatalos oldalon még van, ha nem akarsz Vintedről.
https://m.esteelauder.hu/products/last-chance?filters=assigned_category.9215014%2Cassigned_category.9215019%2Ccollection.8796805

A Müllert nem tudom hogy áll a kifutó Nutritious termékekkel

1 Likes

Jaj, bocsánat, figyelmetlen voltam! Köszi, megnézem a hivatalos oldalon. :slightly_smiling_face:
Vinteden már alig merek vásárolni, sok negatív tapasztalatra tettem szert. :neutral_face:

1 Likes

No problama :llama:

3 Likes

Július termése. A rengeteg háztartási löttyöt meg klotyópapírt - amit a DM bónuspontos akciójában rendeltem - most inkább nem fotózom le. :slight_smile:
Nagy örömömre Sally Hansen előrukkolt a SAND kollekcióval, szintén a DM-ben szereztem. Létezik még halovány rózsaszínben is, azt még megveszem. Ezek mattra és “ragyásra” száradnak, nem csillognak, közepesen tartósnak mondanám (még csak a beige vagy nemistudommilyen színűt próbáltam).
A Jimmy Chooo parfüm szintén DM-es beszerzés féláron + 20x-os pontokkal: megmondom őszintén, kábé ez volt a maximum, amit fogcsikorgatás nélkül szívesen kiadtam érte. A tesztere már romlott volt, szóval fogalmam sincs milyen lesz rajtam a kibontakozása, nagyon nem fogom bánni akkor sem, ha nem válik be, legfeljebb elajándékozom.
A Lolila Lempicka parfüm viszont szíven talált, feltétlenül kellett a gyűjteményembe, 2025-ös limitált kiadás. “Forintos” webáruházak közül egyedül csak a Makeup-hu-n találtam meg, egyelőre még a notino.hu-n sincs. Járt hozzá miniparfüm és egy szappan-testápoló utazószett is szép dobozkában. Különbözik az eddigi édesgyökeres Lolitáktól, nevéhez illően sok-sok virággal, némi gyümölccsel és ámbrával. Mondhatnám, hogy nem túl egyedi vagy kissé unalmas illat, legalábbis a legtöbb Lolitához viszonyítva, de nem mondom, mert aki Lolita-függő, nem mond ilyet - ugyanis a szerelem vak (meg a parfümvásárlásom is az általában). :joy:

És akkor az a bizonyos 4 darab Zara parfüm, melyeket 4 darab dobozban, külön-külön szállított a Zara. Mindegyik a Jo Malone kollekcióból.
Az üvegeket imádom ezekkel a mágneses kupakokkal és a maguk letisztultságával.
Szorgalmasan olvastam a véleményeket, illatjegyeket tanulmányoztam a rendelés előtt, hogy ne fussak nagyon vakvágányra, de ahogy azt már megszoktam magamtól, a legkisebb hype-al övezett és a Fragin leginkább lepontozott Parfait d’Orchidee jön be a leginkább. A többi sem rossz, de velőtrázó elemzést még nem tudok róluk írni, 1x-2x fújkáltam még csak mindegyiket. Plusz ugye most nem embernek való időjárás van, az a gyanúm, hogy hűvösebb időben jobban fognak teljesíteni.

13 Likes

Az íriszesre kíváncsi lennék. Meg a ragyás lakkokra is :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nem nagy truváj és nem igazi km-ás beszerzés, de kellett a kis növény a lelkemnek. Egyszer (vagy kétszer) már kinyírtam ilyen mini orchideát régebben. Ha most sikerül életben tartani, netán majd újra virágzásra bírni, akkor legalább sikerélmény lesz. Csak 15 cm a növényke :smiling_face_with_three_hearts:

A körömápolót ismeritek? Még sosem volt ilyenem. 20 db valami van benne, ami rá kell aplikálni a körmeidre egyenként.

12 Likes

Lehet azért haltak meg, mert a gyökerénél még ott van rajta a szivacs vagy egy műanyag keret ami miatt nem tudnak fejlődni a gyökerei. Ezeket mindig ültetni kell új nagyobb cserépbe és új orchideaföldbe.

1 Likes

Valszeg anno túllocsoltam őket, de nem emlékszem már volt vagy 20 éve, esetleg több is.

Most már tudom mi kell nekik. Van egy nagy lepkeorchideám és már 5 éves. Amíg a picienk van virága nem ültetek, majd utána. Ugyan most pici műanyag vacakban van, de úgy tudom szeretik a szűkebb és átlátszó piklit. A kaspó felesleges. A közege nem jó, túl földes, azt cserélem, amint lehet lazábbra (fenyőkéregre, és nagyon kevés földre).
Bár láttam már olyat, hogy laposabb az ültetőtálkája és csodás kaspója van a virágnak, de azt még nem merem bevállalni.

Nagyon szép, különleges virága van. :open_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Az arcom amikor rájövök, hogy mindkét úton levő rendelésemből kifelejtettem a körömerősítőt, pedig még itt kérdezgettem pár hete, hogy mit kenjek.
IMG_1956

10 Likes

:joy: :crying_cat_face: :joy:

2 Likes

Szülinapi vásárlás. :blush: Az arckrém a Douglas-ből van, sosem próbáltam a márkát, féláron kíváncsi voltam, mit tud.

A sminktermékek a Sephora-ból vannak, az arcmaszk ajándék volt. Iszonyat sok időt töltöttem az üzletben. :sweat_smile: Annyi mindent tudtam volna venni. :see_no_evil: A Kosas korrektorra fájt a fogam, de végül maradt a Tarte, ami ezer éve kívánságlistás.

16 Likes

Isten éltessen, szép “ajándékok” :partying_face::heart: :birthday:

2 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Isten éltessen :blush: :cupcake:

1 Likes

Köszönöm!! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Az elmúlt néhány hét vásárlása:

A szárazsampon Kaufland saját márka, még nem próbáltam. Alapvetően nem szeretem a szárazsamponokat, inkább hajat mosok, de nagyon jó árban volt, gondoltam legyen itthon.
A kis Essence palettát Müllerben vettem, mikor egyszer berohantam Vecsésen, mert volt 20 perc a buszom indulásáig (véletlenül a vecsési H&M-be rendeltem ruhát).
A többi a Notinóról. Hajfesték a szokásos, többet is vettem. A fogkeféket kipróbálom, a BOJ fényvédő éppen nagyon jó árban volt, a BB krémre nincs mentség. Cuki volt és kíváncsi voltam. :grinning:
A minik ajándékba jöttek.

14 Likes

De cuki a kis szemhéjfesték :heart_eyes:

1 Likes