💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 2)

Honnan rendelted? Remélen nem Notino vagy hasonló üzletből.
A Sol de Janeiro testpermetek szerintem nagyon tartósak, főleg az original verzió, de nagyon édes is.

Notinot kerülöm, nagyon ritkán rendelek tőlük. Például a legutóbbi Lolita Lempicka limitált parfümöt csak náluk találtam meg, azzal minden rendben van. Ezt a Guerlaint a Vivantistól rendeltem. Évek óta rendszeresen vásárolok tőlük, csak az utóbbi időben vannak gondok, eddig minden parfüm, ami onnan érkezett abszolút rendben volt. Nem tudom mire vélni most ezt a fiaskót, de nem problémáztak, megírták, hogy küldjem vissza osztjónapot. Kifizetik a visszaküldés díját is. Nagyon jó ügyfélszolgálatuk van és elég vevőbarát cég… de majd meglátjuk, mi lesz a jövőben.

Kicsi termékek kicsi beszerzése.

• Az Aloe zselé csíp, mint állat, foglalmam sincs miért. Arcon, kézen, lábszáron, mindenhol. 100 ml.
  • A mini kézkrém, 30 ml, próbának. A Frudia cserkós kézkrém nagyon fini, imádom (mondtam már? :sweat_smile: :laughing:), de az ára nem mindig barátságos. Nyárra ez is elég, ha beválik.
  • A Nivea Care-t régóta nézegetem. 50 ml. Elsőre tetszik. Mindehova kipróbálom.
  • A mini korrektorszivacsok kellettek a szenvedő lelkemnek. Picik és viccesek. A sárga lyukas belül és bedughatod az ujjadat :joy: hülyeség, mert mi fogja ott tartani. A zöldike meg a lapos arcon csapkodós fajta, csak 4 cm-ben. A fiam is játszott már velük :grin:

Ja, ezt lehagytam. Piactérről ismert eladótól potom pénzért. Nagyon megszerettem ezt a rudacskás megoldást. Koreai módra a zsírosodást szépen kordában tartja és alig szárít. Egy pici sminket is tehetek rá, mert szépen terül rajta. A szemem is egész jól tűri. Gazdaságosnak is érzem. Még az elsőt fogyasztom és talán félig van. Persze spájzolni kell :sweat_smile: Néha kombinálom más fenyvédővel orcákon, de t-zónára csak ez megy.

6 Likes

Azt az aloe gélt én is használtam már többször is, arcra, szérumok és krémek előtt. Nekem sose csíp, pedig érzékeny bőröm van, és például erősen illatosított arckrémek már többször is csíptek.
Nem lehet, hogy valamelyik összetevőjére érzékeny lehetsz?

1 Likes

Simán lehet, hogy valamelyik összetevőre érzékeny vagyok :pensive:
(Az a fura nálam, hogy az érzékeny bőrre való golyós fehér Vichy viszketést okoz és nem gátolja olyan jól az izzadást. Az illatos zöld golyós Vichyvel meg semmi bajom :thinking:
Először azt hittem a téli időszak miatt van bajom, aztán nyárra kiderült, hogy nem. Krémeztem is, mintha kiszáradt volna, de nem lett jobb.)

1 Likes

Hol van a cserkós kézkrém? Én csak gránátalma magosat látok :see_no_evil:vagy feljebb kell görgetnem? :blush:

1 Likes

Rosszul fogalmaztam. Most nem cserkóst vettem, mert kicsit drágább (1500-1700 körül 30 ml), hanem kipróbálom ezt a gránátalmásat 30 ml-esben. Ha beválik, jöhet a nagyobb, 75 ml-es.

1 Likes

Van benne fű, fa, viràg, még almasav is. Valószínű, hogy az egyik a ludas nem az aloe.

1 Likes

DM még gyorsan hazafelé a Balatonról.
Ilyenkor az After Sun tusi alap, egész nyáron ezt használom, frissítő, hűsítő, a naptejet is szépen lehozza.
A sampont még nyár elején vettem csak elfelejtettem befotózni, ennél kímélőbbet gyakori hajmosáshoz még nem találtam.
Az Aloe gél sokadszorra újravevős, kenem reggel- este, nekem nagyon szép a bőröm tőle.
A deo a páromé.

10 Likes

Az elmúlt 4 hónap említésre méltó termése, visszafogott mennyiségű sikersztorival.
A színezett szájfényekkel kezdem (Hince, Kiko), pénzkidobás volt mindkettő, csak mert az ember mindig reménykedik, hogy a drogériás árkategóriában is talál csodát. Nem, továbbra sem. Nagyon sok színezett, enyhén fényes ajakápoló után (lefotóztam őket, de nem mertem kitenni a fotót, ég a pofám mekkora függő vagyok) megint levonhatom a tanulságot: inkább vegyek évente egyetlen darabot drágábban, de az igazán jó legyen. Elméletnek szép, de nem szokott összejönni. :roll_eyes:
Ezeknek az olcsó daraboknak a zsíros, kenődős textúrájától falra mászok és hiába olyan érzés egy mozdulat is, mintha vastagon szőlőzsíroztam volna, a többsége durván szárít (Catrice, Essence, Maybelline, Rimmel…mind felejtős). A Hince még elmegy, van színe és nem okozott kárt, de a KIKO minden szempontból katasztrófa, egy kenés után cserepek, rossz viselni, színe nulla. A D&G egy későbbi rendelés, akciósan is drága volt, de legalább jó érzés viselni. Enyhén fényes, nem színezett, ugyan a Carmex-szerű bizsergetést szokni kell, de végre egy minőségi darab, a főpróba majd hűvösebb időben következik.
A pici illatok szintén akciósak voltak, most semmi súlyosra és költségesre nem vágytam. Eszti néniék eltolhatják a bringát, hiába jó ez az illat, bőrön fél órát bír, nagyobb kiszerelést kár lett volna venni. A TBS meglepetés volt, sosem gondoltam volna, hogy megtetszik valami, ami aldehides és pézsmás. Még jó, hogy csak később láttam meg a polcra ragasztott illatjegylistát, ha hamarabb észreveszem, hozzá se piszkálok, pedig idén nyáron a ‘my skin but better’-kategóriában a kedvencem lett. Sajnos sokszor még ezt sem használhattam. :ambulance:
Az Essence púder egy vattakorong segítségével fényvédőként fog funkcionálni; nem vagyok az 50 faktor klub tagja, semmilyen guzmót nem tudok elviselni a bőrömön a városi 40 fokban, ebben - és általában bármilyen púderben - bőven van annyi ásványi anyag, hogy a pirosodásra hajlamos orromat megvédi arra a pár percre, amit néha a napon kell töltenem.
A kis Essence körömápoló inkább csak a cukiság miatt kellett, valamennyit használ, cserébe méteres hatósugarú cukorkaillata van. :lollipop:
A tapaszok és a szilikonfejű sminkfelkenegető izé a lányomé. A tapaszok mágikus gyógyító erejében én nem hiszek, ő igen. A szilikonvégű eszközt szobrászkodáshoz tervezi használni, arra végülis jó lehet, kérdés meddig bírja.

6 Likes

“guzmó” :joy:

A fényvédő klubba nem olyan régen csatlakoztam én is, pont hasonló okokból hanyagoltam eddig. Ha mégis próbálkoznál, akkor koreai vonalon a stick-eket ajánlom, ami zsíros bórre van. Nem érezni, nem folyik le, csak ha már olyan meleg van, hogy a magyar banán érik. könnyű frissíteni is. Jó, az áruk rémes, aláírom.

Az a szilikonos izé olyan, mint a koreai ajakfeltapogató valamik? Egyik vége olyan kicsi, másik kicst nagyobbacska?

1 Likes

Köszi, de egy tonikot is ledob a bőröm ilyenkor, ráadásul van az az agybajom, hogy a kémiai fényvédőknél kevés károsabb anyag létezik. Ezen nem lehet segíteni, maradnak a porok. :crazy_face:

Az a szilikonvégű stick elvileg krémes állagú sminkcuccok eldolgozásához lett kitalálva, nem tudom mennyivel tudhat többet, mintha az ember az ujjaival kenegetné. Talán a tégelybe nem kell nyúlkálni és persze ellen kell állni a késztetésnek, hogy az ember álladóan azokat a rugalmas bogyókat gyömöszölje

3 Likes

Értem és megértem.

:rofl: én is ezt csinálnám

2 Likes

Végre így ezer év után volt alkalmam szerzeményeket fotózni (nehogy azt higgyétek, hogy eddig nem vettem semmit :sweat_smile:), Vivantis és Notino beszerzés.

Örökké vadászom a tökéletes színezett ajakápolót több-kevesebb sikerrel. Vagy a szín vagy az állag bajos, nehezen találok olyat, ami tényleg ápol, nem nehéz érzetű, van azért színe, jól is áll a színe és nem kopik csúnyán. A Shiseido Color gel lip balm (Lotus árnyalat) állaga szuper, tényleg ápol, kellemes viselni, szépen kopik. A színnel nem vagyok maradéktalanul elégedett, kicsit sötétebbre számítottam a netes swatchok alapján, ez nagyon hasonlít a szám természetes színéhez. Az biztos, hogy el fogom kenegetni.

Idejét sem tudom, mióta szemezek a klasszikus Clinique Black Honey rúzzsal, de az internet népe vagy imádja vagy utálja, úgyhogy eddig nem mertem megrendelni. Ha már lúd, legyen kövér alapon most viszont a pirosítója is jött velem :see_no_evil: Élesben még nem próbáltam, de az itthoni próba alapján nem nyúltam mellé, mindkettő nagyon jól áll.

Nem mintha nagyon sokat sminkelnék, főleg a szemhéjamat, de ennek a Kiko szemhéjsticknek nem tudtam ellenállni. Főleg hogy kellett plusz egy sminktermék a kupon érvényesítéséhez, ugyanannyit fizettem ezzel együtt kuponnal, mint nélküle kupon nélkül (tehát ingyen volt :grin:). Kicsit féltem, hogy túl meleg lesz ez az árnyalat (14-es), de egyáltalán nem, a csillámok is ezüstösek. Élesben még nem próbáltam, csak gyorsan felkentem a tükör előtt, de eddig nagyon tetszik.

A Nyx szemöldökcucc elvileg két napig tartós, tiktokon ódákat zengtek róla. Még csak ma reggel kentem fel, de ha tényleg ilyen tartós lesz, akkor az összes többi szemöldökcuccom kuka, nem kell semmi más ezen kívül.

A parfümre meg természetesen egyáltalán nem volt szükségem (mondjuk a többire se igazán), de nehéz napjaim vannak, megérdemlem :rofl:

13 Likes

A tökéletes színezett ajakápoló megtalálása heroikus feladat és még változhat is nehány tényező függvényében.

Jól hangzik ez a szemöldök gél, de rettegek, hpgy hernyót rajzolok vele és 2 napig így kell járkálnom.:rofl:

1 Likes

Tudom nem nagy szám és kb. ugyanaz, mint előzőleg, de olyan jól esett egy kis DM-túra :blush:

• A kis elektromos “szakállvágó” Emagról van és gyanítom, hogy kb. ugyanaz, mint a dm-es, egy ezresért. Kis led fénye is van. Luxi :laughing:
  • Eltört az összes hajráfom. Kellett. Ezeket a vékonyakat szeretem. 3 db.
  • A Nivea Care 200 ml. A mini már elnyaltam.
  • A Sudocrem itt hamar fogy ilyen-olyan okból.
  • Az Alverde kézkréme 75 ml, ebből is hamar elkentem a picit. 2 nap alatt rendbe hozta a tropára ment kezem (a szomszéd gyönyörű sziámijait :blue_heart: egy hétig én láttam el. A mosogatószerük valami toxic waste, mert lehámlott a tenyerem).
  • A sörélesztő pelyhet már megkóstoltam. Ismeritek, mint sajthelyettesítőt?
5 Likes

Én még csak hallottam, hogy a sörélesztő olyan, mint a sajt, de akit ismerek teszi mindenre is és kb. függőséget okoz, mint a rendes sajt. (Füstölt kiadás nincs belőle? :sweat_smile::rofl:)

2 Likes

Hátőőő, nem tudom van-e füstölt változat, mert most ismerkedem vele. Az biztos, hogy elsőre nem veri meg a Grana Padano-t , de hasonlónak éreztem az ízét.
Mivel a DM-ben kaptam, nem fogok mindig elszaladgálni érte. Ahhoz 2 járatot kell használnom. Marad a közeli élelmiszeres és a hagyományos sajt.
Vegánoknak, zsír nélkül étkezőknek, laktózérzékenyeknek jó lehet.

3 Likes

Mai Müller :relaxed:
Hidratáló sampon-balzsam páros, teli minden jóval, szilikonmentes.
Queen for a day - sokadik flakon, van tőle hajam, imádom :grinning_face_with_smiling_eyes:.
Escada kókuszos testpermet - nagyon finom, semmi naptej feeling, inkább elegáns kókusz - már ha van ilyen kategória. :relaxed::coconut:

7 Likes