Azt mondanám, igazi jó katonák a seregben. Az esetek túlnyomó részében kellően pigmentáltak, de nem túlzottan. Nem porolnak, könnyen eldolgozhatóak. Szerintem kezdőknek ideálisak. Én a matt árnyalatok miatt szerettem bele a márka szemhéjpúdereibe, nagyon sok különböző mélységű és altónusú bézs és barna árnyalatuk van. Ma ez már nem olyan különleges, de anno ennyi színt maximum a Macnél lehetett látni…
Az utóbbi időben a rebranding miatt pedig végtelenül olcsón (2,5 dollár / szemhéjpúder) lehetett náluk bevásárolni.
Köszi! Már van fenn 1-2 kép az új monókról. Nem mintha nem lenne itthon rengeteg, de kíváncsi vagyok a formulára.
Igen, az ember szeret mindig újat kipróbálni .
Én szeretem őket. Készítettem néhány swatchot, de azt kell mondjam, hogy tipikusan jobban működnek ecsettel a szemen, mint ujjal húzogatva.
Megrendelve az új Morphe paletta, remélem jó lesz. -
Nem tudja vki véletlenül, hogy mennyi idő szokott lenni a szállítás a Morphe eu-s oldaláról?
Nekem a James Charles paletta anno kb. egy hét alatt megjött
De kíváncsi leszek a véleményedre milyen lesz élőben majd
Szóhoz sem jutok annyira tetszenek.
Jaj, ezek nekem is nagyon bejönnek!
Na erre vagyok még kíváncsi. Gondolom, lesz vagy 15ezer…
Óóó az a zöld paletta! Nagyon telitalálatos!
Nekem is nagyon tetszenek, főleg a jobb oldali.
Nekem mindkettő Bár olyan palettát ők még nem adtak ki amire azt mondtam, hogy nem kell. Ezeket is meg fogom venni.
Én csak azért tartok ezektől a mini Lime Crime palettáktól, mert a Venus Immortalis annyira katasztrófa volt mindenki szerint, hogy ha ezek is olyan minőségűek, akkor maximum nézegetni lehet majd őket.
https://www.cultbeauty.co.uk/sol-de-janeiro-brazilian-nude-cream.html
Ezt idővel megrendelem majd. Az original (sárga csomagolás) verziót szerettem volna, csak az illata zavart (ami tartós is).
Ki mondta, hogy a Venus immortalis katasztrófa?
Nekem is megvan, bár még nem használtam. A többi palettájukat viszont igen és azok nagyon rendben vannak.
Amúgy ezek a normál méretű palettáik. A minik csak négy pant tartalmaznak.
Csomó Youtube videót néztem róla, mert nagyon tetszett, és szinte mindenki, akit nézek és megvette szanaszét savazza, hogy abszolút nem pigmentált.
Ez a videó ragadt meg bennem nagyon, az utolsó előtti termékként beszél róla: https://www.youtube.com/watch?v=LObsKd4Splk&ab_channel=TheresaisDead
Nem vagyok nagy angolos, de lejött, hogy nem tetszik neki. Bár a fehér színbe a kék ujjal belenyúlás meg nekem nem tetszett
Úgy látszik az lett az eddigi leggyengébb palettájuk
Van review az ABH Amrezy palettájáról, volt szó róla itt is. Hmm hát nem győzött meg, főleg annyira, hogy kívánságlistába kerüljön… a sok PET glitter meg pláne
Kicsit off topic, de a Temptalia színei nem nagyon adják vissza az eredeti színeket. Befürödtem 2 rúzzsal és egy highlighterrel a swatch-ok alapján… Csak akkor szoktam már nézni, ha valamiből már volt otthon viszonyítási alapként és ahhoz képest kerestem árnyalatokat.