Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

katana

2 Likes

Azt mondanám, igazi jó katonák a seregben. Az esetek túlnyomó részében kellően pigmentáltak, de nem túlzottan. Nem porolnak, könnyen eldolgozhatóak. Szerintem kezdőknek ideálisak. Én a matt árnyalatok miatt szerettem bele a márka szemhéjpúdereibe, nagyon sok különböző mélységű és altónusú bézs és barna árnyalatuk van. Ma ez már nem olyan különleges, de anno ennyi színt maximum a Macnél lehetett látni…
Az utóbbi időben a rebranding miatt pedig végtelenül olcsón (2,5 dollár / szemhéjpúder) lehetett náluk bevásárolni.

2 Likes

Köszi! Már van fenn 1-2 kép az új monókról. Nem mintha nem lenne itthon rengeteg, de kíváncsi vagyok a formulára.

1 Likes

Igen, az ember szeret mindig újat kipróbálni :slight_smile:.
Én szeretem őket. Készítettem néhány swatchot, de azt kell mondjam, hogy tipikusan jobban működnek ecsettel a szemen, mint ujjal húzogatva.

1 Likes

Megrendelve az új Morphe paletta, remélem jó lesz. -
Nem tudja vki véletlenül, hogy mennyi idő szokott lenni a szállítás a Morphe eu-s oldaláról? :slight_smile:

1 Likes

Nekem a James Charles paletta anno kb. egy hét alatt megjött :slight_smile:

1 Likes

De kíváncsi leszek a véleményedre milyen lesz élőben majd :slight_smile:

1 Likes

Szóhoz sem jutok annyira tetszenek.Screenshot_2020-01-18-07-41-07

12 Likes

Jaj, ezek nekem is nagyon bejönnek!

1 Likes

Na erre vagyok még kíváncsi. Gondolom, lesz vagy 15ezer…

5 Likes

Óóó az a zöld paletta! Nagyon telitalálatos! :green_heart:

1 Likes

Nekem is nagyon tetszenek, főleg a jobb oldali.

1 Likes

Nekem mindkettő :smiley: Bár olyan palettát ők még nem adtak ki amire azt mondtam, hogy nem kell. Ezeket is meg fogom venni.

Én csak azért tartok ezektől a mini Lime Crime palettáktól, mert a Venus Immortalis annyira katasztrófa volt mindenki szerint, hogy ha ezek is olyan minőségűek, akkor maximum nézegetni lehet majd őket. :smiley:

https://www.cultbeauty.co.uk/sol-de-janeiro-brazilian-nude-cream.html

Ezt idővel megrendelem majd. Az original (sárga csomagolás) verziót szerettem volna, csak az illata zavart (ami tartós is).

1 Likes

Ki mondta, hogy a Venus immortalis katasztrófa?
Nekem is megvan, bár még nem használtam. A többi palettájukat viszont igen és azok nagyon rendben vannak.
Amúgy ezek a normál méretű palettáik. A minik csak négy pant tartalmaznak.

1 Likes

Csomó Youtube videót néztem róla, mert nagyon tetszett, és szinte mindenki, akit nézek és megvette szanaszét savazza, hogy abszolút nem pigmentált.
Ez a videó ragadt meg bennem nagyon, az utolsó előtti termékként beszél róla: https://www.youtube.com/watch?v=LObsKd4Splk&ab_channel=TheresaisDead

Nem vagyok nagy angolos, de lejött, hogy nem tetszik neki. Bár a fehér színbe a kék ujjal belenyúlás meg nekem nem tetszett :smiley:
Úgy látszik az lett az eddigi leggyengébb palettájuk :frowning:

Van review az ABH Amrezy palettájáról, volt szó róla itt is. Hmm hát nem győzött meg, főleg annyira, hogy kívánságlistába kerüljön… a sok PET glitter meg pláne :frowning:

Kicsit off topic, de a Temptalia színei nem nagyon adják vissza az eredeti színeket. Befürödtem 2 rúzzsal és egy highlighterrel a swatch-ok alapján… Csak akkor szoktam már nézni, ha valamiből már volt otthon viszonyítási alapként és ahhoz képest kerestem árnyalatokat.

5 Likes