Mondjuk a mosható betétekkel, menstruációs bugyikkal tuti lenne az összhang.
Nekem van ilyen sminklemosó kesztyűm meg kendőm, aminek pont ugyanilyen anyaga van ránézésre, és mindig a mosógépben mosom őket a többi ruhával együtt, semmi különbség nincs. Sem a ruháknak, sem magának a kendőnek nem lesz baja, de cserébe nagyon szép tiszta és illatos lesz
Haha lehet Őszintén, engem ezek a fajta merchek iszonyúan zavarnak. Jó minőségű sminktermékekért simán kifizetek jó pénzeket, de egy ilyen dologért pofátlanságnak tartom, csak mert Tati. Nem néztem utána, de érdekelne, hol gyártja, mennyire etikusan fizet a munkásoknak ezért. Akit érdekel inkább varrjon magának, még varrógép se kell hozzá, csak úgy lassabb. Nyilván ez csak az én véleményem, csak fennakad a szemem amikor ilyen túlárazott “hülyeségekért” mennyi pénzt képes valaki elkérni mert YT sztár. Minden nem morcogok tovább, teljesen felesleges Megyek kimosom az ecsetjeimet inkább
Főleg, hogy van egy megszólalásig ugyanilyen puffni, amit régebben állandóan mutogatott, Forever Puff a neve, és csak a mintája meg a formája más, na meg hogy azon nincs rajta a neve. Nekem ez olyan, hogy lekoppintott valamit, ami tetszett neki, hogy most a sajátjaként adhassa el.
Camel, Dusk, Evergreen, Predictable, Princess Pay Pay, Gold Earth és Hydra. (Ez a lista nekem is jól jön holnapra:D.)
A krémeseket még nem próbáltam, de szeretném, meg a pirosítókat is. Te miben gondolkodsz?
Nekem az Enduring Love sötét változata nagyon tetszik. Ha lenne rá időm keresnék dupeokat a monokból, de ez most nem fog menni… Egy krémes festéket szerintem rendelni fogok mellé (talán a Campfiret?), mert én nagyon szeretek krémes festékekkel egy színes szemsminket készíteni.
Nabla puhák?
Máshogy puhák… a Nabla vajasan puha, ezek… nemtom, pasztellesen puhák.
Én az arctisztító kesztyűvel vagyok ugyanilyen dilemmában… szappannal szoktam, de időnként nem ártana neki, ha mosógépbe dobnám.
Szerintem az én blenderemből tutira nem jönne ki rendesen a mosószer, és azzal meg nem akarnám tapogatni az arcomat. Bár lehet, hogy kipróbálom, és utána kézzel átöblítem még többször.
Úgy megdobogtatta a szívem ez az új Morphe collab:
@zalla, már nem tudom, melyik topikban beszéltünk róla, de rendeltél végül a Sydney Grace-től?
Igen, rendeltem. Viszont mivel a nyűgös felévesem elsőbbséget élvezett, mire sikerült leadni a rendelést, a paletta már back order volt, így februárban fogják csak feladni a csomagot. Te találtál valamit?
A paletta annyira nem győzött meg, ezért 4 monót vettem, suttyomban, munka közben.
A postaköltség végül mennyi volt? Én kaptam egy kisebb infarktust, mikor megláttam a 22 dollárt…
14 dollár, úgy vettem észre, ez az alap szállítási díj. Mivel súly alapján számol, minél többet rendelsz, annál drágább.
Ó, azt hittem kevesebb… A makeup geek monók szállítási költsége csak 7 dollár volt, azt hittem hasonló árfekvésben lesz a rendelésed is.
Lehet, hogy azért, mert kisebb cég?.. “Sajnos” jó formulája van, ezért a magas szállítási költség se tántorít el.
A Makeup Geek mennyire jó?
Most lesz Makeup Geek relaunch, az influencereknek már kimentek a PR csomagok, szóval sok tartalom lesz róla szerintem mostanában. Arról még nem lehet tudni semmit kb., hogy az új cuccok mennyiben különböznek a régiektől.