Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Mondjuk a mosható betétekkel, menstruációs bugyikkal tuti lenne az összhang. :joy:

4 Likes

Nekem van ilyen sminklemosó kesztyűm meg kendőm, aminek pont ugyanilyen anyaga van ránézésre, és mindig a mosógépben mosom őket a többi ruhával együtt, semmi különbség nincs. Sem a ruháknak, sem magának a kendőnek nem lesz baja, de cserébe nagyon szép tiszta és illatos lesz :slight_smile:

1 Likes

Haha lehet :smiley: Őszintén, engem ezek a fajta merchek iszonyúan zavarnak. Jó minőségű sminktermékekért simán kifizetek jó pénzeket, de egy ilyen dologért pofátlanságnak tartom, csak mert Tati. Nem néztem utána, de érdekelne, hol gyártja, mennyire etikusan fizet a munkásoknak ezért. Akit érdekel inkább varrjon magának, még varrógép se kell hozzá, csak úgy lassabb. Nyilván ez csak az én véleményem, csak fennakad a szemem amikor ilyen túlárazott “hülyeségekért” mennyi pénzt képes valaki elkérni mert YT sztár. Minden nem morcogok tovább, teljesen felesleges :smiley: Megyek kimosom az ecsetjeimet inkább :grin:

4 Likes

Főleg, hogy van egy megszólalásig ugyanilyen puffni, amit régebben állandóan mutogatott, Forever Puff a neve, és csak a mintája meg a formája más, na meg hogy azon nincs rajta a neve. Nekem ez olyan, hogy lekoppintott valamit, ami tetszett neki, hogy most a sajátjaként adhassa el.

6 Likes

@Amadea: Milyen Sydney Grace monoid vannak? Próbáltad a krémes szemhéjpúdereiket?

Camel, Dusk, Evergreen, Predictable, Princess Pay Pay, Gold Earth és Hydra. (Ez a lista nekem is jól jön holnapra:D.)
A krémeseket még nem próbáltam, de szeretném, meg a pirosítókat is. Te miben gondolkodsz?

1 Likes

Nekem az Enduring Love sötét változata nagyon tetszik. Ha lenne rá időm keresnék dupeokat a monokból, de ez most nem fog menni… Egy krémes festéket szerintem rendelni fogok mellé (talán a Campfiret?), mert én nagyon szeretek krémes festékekkel egy színes szemsminket készíteni.

1 Likes

Nabla puhák? :smiley:

Máshogy puhák… a Nabla vajasan puha, ezek… nemtom, pasztellesen puhák.:smiley:

1 Likes

Én az arctisztító kesztyűvel vagyok ugyanilyen dilemmában… szappannal szoktam, de időnként nem ártana neki, ha mosógépbe dobnám.

1 Likes

Szerintem az én blenderemből tutira nem jönne ki rendesen a mosószer, és azzal meg nem akarnám tapogatni az arcomat. Bár lehet, hogy kipróbálom, és utána kézzel átöblítem még többször.

2 Likes

Úgy megdobogtatta a szívem ez az új Morphe collab:

3 Likes

@zalla, már nem tudom, melyik topikban beszéltünk róla, de rendeltél végül a Sydney Grace-től?

1 Likes

Igen, rendeltem. Viszont mivel a nyűgös felévesem elsőbbséget élvezett, mire sikerült leadni a rendelést, a paletta már back order volt, így februárban fogják csak feladni a csomagot. Te találtál valamit?

2 Likes

A paletta annyira nem győzött meg, ezért 4 monót vettem, suttyomban, munka közben.

3 Likes

:slight_smile: A postaköltség végül mennyi volt? Én kaptam egy kisebb infarktust, mikor megláttam a 22 dollárt… :grimacing:

1 Likes

14 dollár, úgy vettem észre, ez az alap szállítási díj. Mivel súly alapján számol, minél többet rendelsz, annál drágább.:frowning:

2 Likes

Ó, azt hittem kevesebb… A makeup geek monók szállítási költsége csak 7 dollár volt, azt hittem hasonló árfekvésben lesz a rendelésed is.

1 Likes

Lehet, hogy azért, mert kisebb cég?.. “Sajnos” jó formulája van, ezért a magas szállítási költség se tántorít el.
A Makeup Geek mennyire jó?

1 Likes

Most lesz Makeup Geek relaunch, az influencereknek már kimentek a PR csomagok, szóval sok tartalom lesz róla szerintem mostanában. Arról még nem lehet tudni semmit kb., hogy az új cuccok mennyiben különböznek a régiektől.

2 Likes