Nagyon szép ez a púder , az első amit mutattál, de a másik is csodálatos :).
De szuperek! Mennyibe kerülnek vajon kint? . Pinkpanda van esély hogy behozza?
Hátha valaki mást is felvillanyoz a hírt, nemcsak engem . Nemsokára elérhetőek a Jordan Samuel termékek a Cult Beautynél.
Ciki, ha én erről a márkáról még életemben nem hallottam? Mit tud amúgy?
Egyáltalán nem. Követek egy angol bőrápolási tanácsadót, Caroline Hironst, ő szokta dicsérni. A márka a tudatos bőrápolási vonalon mozog, és elvileg érzékeny bőrön is jól működnek a termékei. Az Egyesült Államokban kifejezetten jó áron mozognak a termékek árai, de ez sajnos az Egyesült Királyságba érve már nem annyira látszik.
Ott van a képen, 3$-ba kerülnek. A PinkPandán sajnos nincs ez a márka.
Novemberben behozta a Feelunique a Kikot, de azzal a lendülettel le is került az oldalról kb., mert pár napja már csak a banner volt fent, de a termékek nem, most meg már az sincs.
Én kíváncsi lennék rá. Arra is, hogy milyen a belső felülete, ami az arccal érintkezik. Sajnos a honlapon sincs ilyen kép (videót nem néztem, bár biztosan van róla). Sok helyen olvastam, hogy túl drága, de egyébként 18 dollárért 2 db-ot kapunk. Nemrég vettem meg a Linda Hallberg puffnit, az is 11 euró volt akcióban (egyébként 13 euró), és az csak egy darab. Szóval szerintem az ára korrekt, ha jó a termék. A formájuk praktikusnak tűnik.
Elvileg velúr, de nekem ahhoz ránézésre túl “szőrös” vagy nem tudom.
Hát igen, én is csak ezeken a kis képeken láttam, és olyan szőrösnek tűnik. Mondjuk nem is akarom megvenni, csak kíváncsi vagyok.
Ez mire jó amúgy? Így ránézésre valami műszőrme anyagnak néz ki, nem tudom mi kerül benne ennyibe, ez is az inkább megvarrom magamnak kategória
Ha jól tudom, alapvetően ez púderezésre való, de elvileg minden más terméket is fel lehet vinni vele az arcra, meg lesimítani, kijavítani, ha összecsomósodik, mittudomén. Azt mondja, hogy alapozóhoz, korrektorhoz, pirosítóhoz, bronzosítóhoz, púderhez is lehet használni, de én őszintén biztos hogy nem pakolgatnám púderbe azután, hogy ezzel alapoztam
Aaaa köszi Hát nekem kicsit idétlenségnek hangzik ez az egész, nem is tűnik higénikusnak, plusz mennyire pazarlás a termékekkel szemben is… gondolom sokat vesz fel. Még kipróbálásra se csinált igazán kedvet…
Én szeretem puffnival (persze nem mindegy milyen a puffni) felvinni a púdert a T vonalba, mert kicsit bele lehet vele dolgozni a bőrbe. Itt tanultam a lányoktól, és tényleg jobb, mintha csak az ecsetet használnám.
Volt erre valami szak szó is, de azt már elfelejtettem.
Nem tudom miért megint egy indie márka palettája tetszett meg, de szerintem ez gyönyörű. Az értékelése is, így lehet bevállalom a vámot is és megrendelem.
Forrás: Temptalia
Nekem van pár SG monóm, nagyon szeretem őket, puhák, nekem ez a gyengém. Hétfőn, amikor elérhető lesz az új paletta, a többi termékre 25% kedvesség lesz.
Majd vigyázz, mert a súly alapján számolja a pk-t.
Sajnos olvastam (ilyen szempontból a fém háza a palettának nagyon nem ideális)…
Nem néztem meg a videót, de én is inkább púdert vinnék fel vele.
Viszont érdekessége, hogy mosógépben mosható. Na nekem ez fura, hogy most tegyem be a szennyes közé és ugyanúgy belemegy a mosószer meg az öblítő, mint a ruhákba? Vagy majd piacra dobnak egy külön ehhez való mosószert
Ígéretes nagyon. Honnan lehet rendelni, érdekelne. Köszi.