Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Fénye is van igen.

1 Likes

Ááá!
Megtaláltam a magyar tesztvideot!!!

Ezt a videót nem ajánlom,mert ez a nő totál hüleségeket beszél benne(pardon). Majd pár év múlva ha visszanézi,rájön,h éppen pont ellenkezőjét teszi,mint ami jól állna neki. Belefutottam ebbe a videóba,de szerencsére addigra már rendszeresen használtam a púdert,és hétköznap is mint állat​:joy::joy:. Egyszerű nő vagyok,sem sminkben,sem öltözékben semmi extra,ezt csak gondoltam megemlítem​:wink:

2 Likes

Az applikátoros részen meg értetlenül pilláztam,sminkvideókat tölt fel valaki,de ecset használata eszébe sem jut,h a szemsminkjét elkészítse?! A NAKED palettámat sem a hozzáadott ecset alapján értékelem…

1 Likes

:laughing: Ugyanezt gondoltam én is, hogy majd 40-50 év fölött örülni fog annak a fénynek az arcán (egyébként most se válna a hátrányára), csak te előbb leírtad! De arra azért jó a videó, hogy a termékeket alaposan meggusztáljam, illetve lássam őket felkenve.
A pirosítóra már valóban nem lenne szükségem, de sajnos egy ideje a rabjuk lettem. :roll_eyes:

1 Likes

Nekem is az egyik “kedvencem”, amikor pl. a koffeines szérumot azért pontozzák le, mert csíp, ha belemegy a szembe. Könyörgöm! Nem bele, hanem a szem környékére kell kenni!

4 Likes

És ebben a pillanatban felrakták az IsaDora ünnepi kollekciót is a Döglesz magyar oldalára…

3 Likes

Sutyiban olvasnak Téged…

2 Likes

:sweat_smile: Azt megmondom! Hétfőn már írtam a magyar IsaDorának is, hogy mi lesz má’! :laughing:

@anon37424161 te melyik IsaDora rúzs árnyalatot vetted? Melyik a leghalványabb?

A csilli -villi 3ból a 300ast! A férjem velem volt,és azt mondta,h ne rinyáljak,nem vagyok hozzá öreg. Azt kell írnom,h Artdeco ezen ünnepi rúzsa szerintem jobban sikerült,de a színek Isadoraé szebbek.

1 Likes

Nekem volt egy olyanom hogy koffeines szempillaszérum. Pont ez volt a bajom, amit írtál, mindig valahogy belement a szemembe :disappointed_relieved: irtózatosan csípett, én nem tudtam normálisan használni :sweat_smile:.

Aranyos a férjed! :blush:

1 Likes

Amiről írtam, az szemkörnyéki duzzanatra való, így oda is kell kenni. Ha véletlenül beleviszem a szemembe, az nem a termék hibája, hanem az enyém.
A szempillámra én se tudnám használni.

1 Likes

@anon37424161, bocsánat a sűrű akadékoskodásért, de az a 00 Glitzy Rose árnyalat? Ez egy viselhető rózsaszínes szín? Vagy inkább lilás/mályvás?

Feltöltés: IMG_20191214_135746.jpg…

1 Likes

Gondolom, egy képet töltöttél volna fel róla, de sajnos nem kaptam róla értesítést, mivel a kép nem jelent meg. Így addig-addig tipródtam rajta, míg megrendeltem 2 árnyalatot abban a 20 %-os akcióban, ami péntek este 6-tól éjfélig tartott. Sajnos még mindig nem érkezett meg, még a futárszolgálatnak se adták át, pedig szerettem volna viselni már ma este. Na mindegy, azért van ám rúzsom tartalékban . :laughing:
Majd odarakjuk a fa alá őket is. :innocent:

Szia! Írtam is pedig,és most látom,h az sem jelent meg. Figyelnem kellett volna,mert észrevettem,h valami nem kerek itt ,akadozósan tudtam csak olvasni is a fórumot.;( A 300as hidegebb árnyalat,van mellette egy másik szín,az lenne inkább neked való szerintem,az melegebb,de nem sötét az sem.

1 Likes

Semmi gond!
Van, hogy a hideg árnyalatok is jól állnak. Attól is függ, hogy a hajam színe mennyire kopik. 4 hét után pl. már kicsit szőkésbe megy át.

1 Likes

Fenty paletták

android

4 Likes