Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

De jó, hogy egyik sem tetszik :smiley:

1 Likes

Hát én sem kezdek el a hatásukra a Fentyvel ismerkedni (még nem próbáltam semmit).

1 Likes

Huhh, ez a lila paletta nagyon ott van!

android

6 Likes

Egyrészt boldog karácsonyt csajszik!!! :slight_smile::smiling_face_with_three_hearts::evergreen_tree:

Másrészt annyira ironikus, hogy épp a minap fejtegettem @Anheszenamon - nak, hogy mennyire jó (anyagi szempontból:D) és mennyire szomorú (a formula miatt), hogy a Juvia’s Place palik között egy olyan sincs, ami lázba hozna, mert nem viselek olyan színes és meleg tónusú sminkeket, mint amiket ők válogatnak össze egy-egy palettába. Erre kijönnek egy olyan sorozattal, amiből rögtön hármat is megvennék:)))))))))))) Az egyik szemem sír, a másik nevet.

4 Likes

A bal szélső kivételével az összes tetszik, úgyhogy ha le lesznek árazva mondjuk 6-7 dollár környékére, akkor megveszem majd :smiley:

1 Likes

A lila nagyon kéne, de ha tényleg csak a hivatalos oldalon lesz elérhető, akkor a 15 dolláros szállítási költséggel már nagyon nem éri meg hozzánk rendelni…sajnos a legújabb paletták és az alapozók, korrektorok már BeautyBay-re sem jöttek be, úgyhogy valószínű ezek sem fognak. :frowning:

Ha leárazás van (ami pedig nagyon sokszor van mostanában, 60-70% is), akkor megéri. Kb 3 palettát lehet venni úgy, hogy a szállítási költséggel együtt beleférjen az ember a vámhatárba. Most rendeltem nemrég korrektort, alapozót és két palettát, azt várom.

2 Likes

Igen, a JP-nél elég nagy akciók vannak. Ha több mindent is rendelsz, akkor simán megéri.

Na erről mit gondolunk? Állítólag új pressed glitter formula is van benne.
Screenshot_20200107-174222_Instagram

5 Likes

Nekem ez elso ranazesre olyan, mintha az osszes palettajukbol valogatva összegyurtak volna egy ujat. Persze lehet, hogy csak a foto miatt.
Ugyanitt: jol emlekszem @Amadea hogy Te szereztel be nemreg egy Norvinat? Tudnal irni rola kerlek, hogy mi vele a tapasztalalatod?:blush: Nagyon csábít a gondolata,hogy beszerzem, hogy segitsen kiheverni a Huda csalodasom.

3 Likes

Nagyon szép, épp néztem, hogy de szívesen lennék a tulajdonosa :heart_eyes: de lehet ezen az áron a Riviera-t venném meg inkább… kicsit borsosak az árak, hogy 3 havonta új paletta jön ki… tudom minőség de ehhez csóró vagyok :rofl:

1 Likes

Pontosan, olyan “mintha már láttam volna valahol” érzésem van vele kapcsolatban.

3 Likes

Én személy szerint kikészülök ettől a pressed glitter mániától :confused: A Colourpop is baromira erőlteti ezt a dolgot, szinte minden új palettájukba belepakolják.

2 Likes

A CP glitterjei akkorák mint egy hópehely, azokat nem szeretem… Ebben nem tudom mi van, pl az is pressed glitter ami a Carli Bybel palettában van? Mert azokat pl szeretem, míg a CP kikészít.

1 Likes

Sok benne az arany és a barnás árnyalat. Szerencsére nem mozgat meg. Főleg úgy, hogy a fürdőben ott van érintetlenül a Carli Bybel . :blush:

2 Likes

Mikor próbálod ki?

1 Likes

Úgy irigyellek, hogy te már megkaptad, olyan jó neked :blush: nekem még nem jött meg, sőt már dec. 16-án is rendeltem egy csomagot a beautybayről, az sincs még itt… :frowning:

2 Likes

Sok barna némi rózsaszín egy kék és egy feketének tűnő szín. Mintha lett volna már ilyen… Nekem az ABH kezd olyan lenni mint a CP, csak sokkal drágábban. Csalódás :frowning:

1 Likes

Még nincs nálam a Norvina, @Isabelle rendelt nekem és @zalla -nak ABH palettákat… de elvileg ugyanaz a minőség, mint a Soft Glam és a MR (ezek megvannak, és a Subculture és a Jackie Aina is), ezeket nagyon szeretem. Ha nem zavar, hogy a gyönyörű és nagyon pigmentált színek “ára”, hogy porolnak, akkor nem fogsz csalódni.
Szerintem tavasszal kapom kézhez a Norvinát, ha tudsz addig várni, majd referálok róla.:slight_smile:

6 Likes

Nekem ez a paletta totál jellegtelen…

1 Likes