De jó, hogy egyik sem tetszik
Hát én sem kezdek el a hatásukra a Fentyvel ismerkedni (még nem próbáltam semmit).
Huhh, ez a lila paletta nagyon ott van!
Egyrészt boldog karácsonyt csajszik!!!
Másrészt annyira ironikus, hogy épp a minap fejtegettem @Anheszenamon - nak, hogy mennyire jó (anyagi szempontból:D) és mennyire szomorú (a formula miatt), hogy a Juvia’s Place palik között egy olyan sincs, ami lázba hozna, mert nem viselek olyan színes és meleg tónusú sminkeket, mint amiket ők válogatnak össze egy-egy palettába. Erre kijönnek egy olyan sorozattal, amiből rögtön hármat is megvennék:)))))))))))) Az egyik szemem sír, a másik nevet.
A bal szélső kivételével az összes tetszik, úgyhogy ha le lesznek árazva mondjuk 6-7 dollár környékére, akkor megveszem majd
A lila nagyon kéne, de ha tényleg csak a hivatalos oldalon lesz elérhető, akkor a 15 dolláros szállítási költséggel már nagyon nem éri meg hozzánk rendelni…sajnos a legújabb paletták és az alapozók, korrektorok már BeautyBay-re sem jöttek be, úgyhogy valószínű ezek sem fognak.
Ha leárazás van (ami pedig nagyon sokszor van mostanában, 60-70% is), akkor megéri. Kb 3 palettát lehet venni úgy, hogy a szállítási költséggel együtt beleférjen az ember a vámhatárba. Most rendeltem nemrég korrektort, alapozót és két palettát, azt várom.
Igen, a JP-nél elég nagy akciók vannak. Ha több mindent is rendelsz, akkor simán megéri.
Na erről mit gondolunk? Állítólag új pressed glitter formula is van benne.
Nekem ez elso ranazesre olyan, mintha az osszes palettajukbol valogatva összegyurtak volna egy ujat. Persze lehet, hogy csak a foto miatt.
Ugyanitt: jol emlekszem @Amadea hogy Te szereztel be nemreg egy Norvinat? Tudnal irni rola kerlek, hogy mi vele a tapasztalalatod? Nagyon csábít a gondolata,hogy beszerzem, hogy segitsen kiheverni a Huda csalodasom.
Nagyon szép, épp néztem, hogy de szívesen lennék a tulajdonosa de lehet ezen az áron a Riviera-t venném meg inkább… kicsit borsosak az árak, hogy 3 havonta új paletta jön ki… tudom minőség de ehhez csóró vagyok
Pontosan, olyan “mintha már láttam volna valahol” érzésem van vele kapcsolatban.
Én személy szerint kikészülök ettől a pressed glitter mániától A Colourpop is baromira erőlteti ezt a dolgot, szinte minden új palettájukba belepakolják.
A CP glitterjei akkorák mint egy hópehely, azokat nem szeretem… Ebben nem tudom mi van, pl az is pressed glitter ami a Carli Bybel palettában van? Mert azokat pl szeretem, míg a CP kikészít.
Sok benne az arany és a barnás árnyalat. Szerencsére nem mozgat meg. Főleg úgy, hogy a fürdőben ott van érintetlenül a Carli Bybel .
Mikor próbálod ki?
Úgy irigyellek, hogy te már megkaptad, olyan jó neked nekem még nem jött meg, sőt már dec. 16-án is rendeltem egy csomagot a beautybayről, az sincs még itt…
Sok barna némi rózsaszín egy kék és egy feketének tűnő szín. Mintha lett volna már ilyen… Nekem az ABH kezd olyan lenni mint a CP, csak sokkal drágábban. Csalódás
Még nincs nálam a Norvina, @Isabelle rendelt nekem és @zalla -nak ABH palettákat… de elvileg ugyanaz a minőség, mint a Soft Glam és a MR (ezek megvannak, és a Subculture és a Jackie Aina is), ezeket nagyon szeretem. Ha nem zavar, hogy a gyönyörű és nagyon pigmentált színek “ára”, hogy porolnak, akkor nem fogsz csalódni.
Szerintem tavasszal kapom kézhez a Norvinát, ha tudsz addig várni, majd referálok róla.
Nekem ez a paletta totál jellegtelen…