Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Milani paletták
android

3 Likes

Jaj, ez nagyon gyönyörű, de én se használnám.:blush:

Ma lecsaptam az ünnepi kiadásra, vettem egy csilli rúzst, de a púder maradt. Az nagyon sok, arany, kizártnak tartom púderként. Artdecos sokkal jobb.

1 Likes

Na jó, hogy ezt a highlightert előhozod, mert most, hogy már mindenhol elfogyott elkezdett kelleni nekem is! De nagyon! :flushed: Már írtam a lányomnak, Győrben talán még kapni valahol…

2 Likes

Azta! Hol sikerült? A Douglas oldalon még mindig egy nyamvadt ünnepi paletta van csak. Hétvégén a győri dögleszben kérdeztem az eladó hölgyet is róla, de semmit se tudott mondani, azt is elég barátságtalanul (az első rossz élményem a boltban).
Engem is a rúzsok érdekelnének és már a szájfények is. A púderről sejtettem, hogy nagyon aranyszínű lesz, valószínűleg nem tudnám hosszútávon kihasználni. :thinking: Vágynék viszont az aranyszínű púderecsetre. Azt láttál? Szemhéjpalettát se lenne érdemes vennem.
Gondolkodtam az IsaDora sima Loose Setting púderén is, de most ez az Artdeco bekavart…

Ecsetet nem néztem, ecsetstoppon vagyok🙄. Bécsben néztem. 4es paletták nem rosszak, de nem mozgattak úgy meg, minőségre komolynak érzem őket. A rúzsok közül csak a csilli-villi érdekelt, Artdeconál már nagyon bejöttek, de a rúzsok az Isadoránál számomra hordhatóbbak. (kor miatt) Púderben viszont az Artdeco sokkal jobb.

1 Likes

https://www.douglas.at/Isadora/index_b0222.html?sortField=OnlineSince

Ezek?

Igen, a német döglesz oldalán is ott vannak már jóideje, de én már abban se hiszek, hogy karácsonyig ideérnek.

c6a466c7cc22659949f3d8ee0b275ade

Ezt a palettát hoztam el,Douglas sajátmárkás,pink nudes címmel(sztem nem túl találó). Meg vagyok lepve a minőségén,bár úgy mentem,h ajánlották.

5 Likes

Nekem nem átfényesedős az arcom, nem emiatt kell a púder, hanem a vizuális szépítő hatás miatt szoktam csak használni. Ennyi idősen pedig nem ajánlják már a préselt púdereket, ezért gondoltam az IsaDora Loose Setting porpúderére.
Te melyiket választanád a helyemben a fenti információk alapján? Továbbra is az Artdeco-t? Nem ül bele a ráncokba, ugye?

Juj, de szép! Hajaz az ABH palettákra…

1 Likes

Nekem sem fényesedik át,én fényt akarok,üdeséget a fejemre.Gyűlölöm ami matt,fénytelen,viszont néha pl fixálásra szükségem van. Ehhez találtam meg az Artdeco No Color setting púdert(szem alá) és azt a nagyot amivel egy fátyolnyi fényt viszek az arcomra. Ezeket ajánlom tiszta szívből.

1 Likes

Gyorsan rákerestem, ez van a magyar oldalon is, illetve van egy Caramel változata is…

1 Likes

Köszönöm, sokat segítettél!

1 Likes

Hahaha! Most látom. “Ez a termék jelenleg nem elérhető.” Itt semmi nem megy simán.

Ezeket én is nézegettem már online, csak nem mertem megrendelni. Nem tudtam milyen lehet a minősége.

Én a szemem alá, illetve kiemelésre az Isadora Velvet Touch Kompakt Púder Sheer Transparent (fehér) árnyalatát használom.
Fénynek viszont az Artdeco fátyolfény púdere jó lenne.
Tetszik a márka új 3 szinű pirosítója is: ARTDECO GLAMTOPIA BLUSH

Néztem én is,de nem vagyok pirosítós nagyon. A Douglas paletta nagyon tetszik,azt hiszem,h minden színt ki tudok használni belőle. Nehéz masszív csomagolás,mágneses záródással és jó tükörrel.

1 Likes

Csak a szokásos szépség és kellem. A Guerlain azonban időnként túl sokat gondol magáról.

3 Likes

Szerinted a pirosítónak van fénye is?
Nincs meg hozzá a kellő nyelvtudásom, hogy kinyomozzam.
A videókon szépnek látom.
Hétvégén el kell battyognom a Müllerbe, megnézni…