Meglepően bejön első ránézésre Sok-sok rózsaszínes árnyalat.
Ime Christine itelete errol a palettarol, swatchokkal:
Erdekes olvasmany, hogy melyik szin miert kapott rossz ertekelest. Osszevetve a hagyomanyos ABH palettakkal, ezek a Norvinak mintha nem hoznak ugyanazt az ABH minoseget.
Ha nagyon elenk matt szineket keresel, talan az ABH Riviera vagy Jeffree Star palettai kozott neznek korul es vetnem ossze ezzel a palettaval.
A piros/bordo/fukszia vonalon tobbnyire tiszta pigment van a palettakban, ami tartosan elszinezheti a bort, emiatt atombiztos lemosot erdemes hasznalni. (A csomagolason is figyelmeztetnek, hogy kozvetlenul a szem melle nem ajanlott felvinni az esetleges irritacio miatt, ami egy kicsit ambivalens egy szemfestek palettanal. )
Na, már nézegetem is, hol lehet beszerezni, mennyi lenne.
Én is egyből rád gondoltam, nagyon jól állnak neked a rózsaszínes színek :).
Engem tegnap ez a Catrice paletta hozott lázba
ABH-hoz képest elfogadható áron van BeautyBay-en
Ez gyönyörű. Eddig nem nagyon hozott lázba egy Catrice paletta sem, de ha ez jó minőségű lesz akkor lesz kísértés…
Én is ettől féltem magamat
Ma bementem a DM-be 2 db ajándék essence ecsetet venni. Hát nem ott díszelgett a Trend It Up állványon az új csillogós ünnepi kollekció?
Én az egyik tust megvettem, de annyira nem tetszik. A Rimmel tusaival ellenben. Kétszer annyiba kerülnek, de ötször szebbek. A rúzsok viszont gyönyörűek, de visszafogom magam.
Ó, ha bírná a szemem a csillogó eyelinereket!
Újabb paletta a Catrice-től, hát ennek így nem lesz jó vége…
De szép! Nagyon hasonlít a Huda New Nude-ra és a Revolution Pro New Neutral palettára.
Hetek óta várok az IsaDora ünnepi kollekciójára, ami még mindig nem került fel a Douglas oldalára. Mérgemben már az Artdeco új púdere felé is kacsintgatok. @anon37424161, @Skin, továbbra is jó véleménnyel vagytok róla?
Én a világosabbik vörös rúzst és egy vörös lakkot vettem, szép mindkettő.
Azért ez se kutya:
Igen szeretem,nagyon jó hogy megvásároltam. Szerintem neked is tetszene. A Müllerben van teszter (ha van még) próbáld ki.
/Skin vagyok,de néha nem enged be a régi email címmel/
MAC highlighter a kínai újév alkalmából (nem tudom, nálunk lesz-e).
Annyira gyönyörű, hogy ezt talán még úgy is megvenném, hogy tudom, soha a büdös életben nem nyúlnék bele, nehogy tönkre menjen a minta.
(Lesznek amúgy rúzsok, stb. is, de ez a highlighter egy csoda. )
Azám,de még milyen jó véleménnyel. A színtelen púdere pedig a szemem alatt fixál,amit csak az ujjammal viszek fel és egyszerűen szuper. 44 leszek,minden más púder durván csoffadt bőrt eredményez ott. Jah,és kitérek egy szóra az Essence karácsonyi highlighterére,amire azt írtam,h arcra ,testre nem,de szemre marha jó. Arcra is. Hihetetlenül jól mutat,az igazán nedves hatást lehet vele elérni,kipróbáltam matt festékeken is,még egy bőrszínűn is marha jó.
Ezt a szájfényt,asszem 92es megvettem és minden nap kenem annyira szeretem. Igaz van 2 korábbi árnyalatom,de ez…ahhh. A csodaszép rúzsokatnnem vettem meg,csak kipróbáltam,nem használnám ki őket,de a szájfényt receptre írnám😉.