Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Szép nagyon. :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szépek, főleg az a rúzs…:star_struck:

1 Likes

Úúú, nekem is gyorsabban ver a szívem :heart:
Vajon hogy néz ki hajon az a highlighter púder? Csillogna, mint a fene vagy csodás fényt adna? :thinking: Sötét hajra gondoltam elsősorban. Világoson valszeg nagyon szép lenne és nem feltűnő, olyan “nem is tudom mitől szép” hatású.

1 Likes

Végre valaki előjött már az Isadora szépségekkel. Nekem nagyon bevált amit eddig vettem,az Artdecot érzem még ilyen elhanyagolt márkának.

2 Likes

Úristen, de csodásak :heart_eyes:

1 Likes

Nekem is tetszenek, gyönyörűségesek :blush:.

1 Likes

Teljesen egyetértek, nekem két olyan termékem is van az ArtDecotól, amik mondhatni Holy Graillé nőtték ki magukat, illetve eddig mindent szerettem, amit tőlük vettem.

4 Likes

A csillogósok elég furán néznek ki, de maga a paletta gyönyörű!
Physicians Formula

Screenshot_20191203_093433

7 Likes

Aki szereti a Star Warst, meg aki a sminket :slightly_smiling_face:
A Pat McGrath új Star Wars kollekciója
katana

3 Likes

Aztaaaa :scream::scream::scream: Én mindenhol követem + fel vagyok iratkozva, de ezt most Tőled tudtam meg :heart_eyes: Sajnos nem az én szineim, de pl. a Decadence paletta 5 másodperc alatt el fog fogyni. Régóta nem lehet kapni sehol, most pedig ilyen fullos trendkiadásban tér vissza…

1 Likes

Facebook csoportban tette fel valaki,ott láttam… tudtam, hogy itt meg van aki szereti, hátha nem látta még :slightly_smiling_face:
Venni nem fogok…de nagyon szépek :slightly_smiling_face:

A karácsonyi, szilveszteri, illetve a báli szezonban sötét hajon se lenne feltűnő szerintem.

1 Likes

A rúzsnak 3 árnyalata lesz, a szemhéjpalettának kettő. Illetve lesz még egy aranyszínű ecset is a púderhez. Lesz még arany tus és szempillaspirál is, ha jól tudom, a szájfények meg nem érdekelnek. :smiley:

1 Likes

És igazad volt :heart_eyes: “Szerencsére” ez most nekem nagyon nem, sajnos eddig a legtöbb palettája az arany és a bronz + rózsás, lilás kb összes árnyalata körül forog, rajtam meg rémesen áll :frowning: Még a Mothership III paletta kívánságlistás, illetve az ünnepi Ritualistic Rose Palettát vettem meg majdnem, de ellenálltam (picit meg is bántam)

1 Likes

A budget Becca/By Terry.

1 Likes

Ki mit gondol az új ABH Mini Norvináról?

image

Engem általában nem hoznak lázba ezek a Norvina kollekciós darabok, de ez most nem olyan rossz. Külön öröm, hogy csak 2 csillogós van benne :smiley:

6 Likes

Nekem tetszik. Tökéletes kis kompakt lehet azoknak, akik a natúr színeket szeretik, de ki szeretnének próbálni élénkebb sminkeket. A színek erőteljesek, de viszonylag könnyen beépíthetőek (oké, a pink kicsit erős, de még mindig könnyebb használni mint egy metális lime zöldet). A színvilág is Norvinás. Kár, hogy a 3 nagy paletta után jött ki. Az emberek lassan megcsömörlenek a Norvináktól.

1 Likes

Nekem is tetszik, de egyúttal mégse… Ha mondjuk a 6. 7. és 8. Szín nem lenne benne, uncsinak tűnne, mégse használnám a fent említett színeket. Sőt, a 3.-at se használnám. Vagy talán a 7. mégis érdekes lehetne, de mondjuk van egy palettám, amiben van egy szín, ami pont ilyen, csak szebb… szóval, szép, de nem nekem való, na.

3 Likes

Neked jól állna! Bár tetszik, magamnak nem tudnám elképzelni.

1 Likes

Köszi :slight_smile: gondoltam is rá, hogy beszerzem valamikor jövőre:D

3 Likes