Szép nagyon.
Nagyon szépek, főleg az a rúzs…
Úúú, nekem is gyorsabban ver a szívem
Vajon hogy néz ki hajon az a highlighter púder? Csillogna, mint a fene vagy csodás fényt adna? Sötét hajra gondoltam elsősorban. Világoson valszeg nagyon szép lenne és nem feltűnő, olyan “nem is tudom mitől szép” hatású.
Végre valaki előjött már az Isadora szépségekkel. Nekem nagyon bevált amit eddig vettem,az Artdecot érzem még ilyen elhanyagolt márkának.
Úristen, de csodásak
Nekem is tetszenek, gyönyörűségesek .
Teljesen egyetértek, nekem két olyan termékem is van az ArtDecotól, amik mondhatni Holy Graillé nőtték ki magukat, illetve eddig mindent szerettem, amit tőlük vettem.
A csillogósok elég furán néznek ki, de maga a paletta gyönyörű!
Physicians Formula
Aki szereti a Star Warst, meg aki a sminket
A Pat McGrath új Star Wars kollekciója
Aztaaaa Én mindenhol követem + fel vagyok iratkozva, de ezt most Tőled tudtam meg Sajnos nem az én szineim, de pl. a Decadence paletta 5 másodperc alatt el fog fogyni. Régóta nem lehet kapni sehol, most pedig ilyen fullos trendkiadásban tér vissza…
Facebook csoportban tette fel valaki,ott láttam… tudtam, hogy itt meg van aki szereti, hátha nem látta még
Venni nem fogok…de nagyon szépek
A karácsonyi, szilveszteri, illetve a báli szezonban sötét hajon se lenne feltűnő szerintem.
A rúzsnak 3 árnyalata lesz, a szemhéjpalettának kettő. Illetve lesz még egy aranyszínű ecset is a púderhez. Lesz még arany tus és szempillaspirál is, ha jól tudom, a szájfények meg nem érdekelnek.
És igazad volt “Szerencsére” ez most nekem nagyon nem, sajnos eddig a legtöbb palettája az arany és a bronz + rózsás, lilás kb összes árnyalata körül forog, rajtam meg rémesen áll Még a Mothership III paletta kívánságlistás, illetve az ünnepi Ritualistic Rose Palettát vettem meg majdnem, de ellenálltam (picit meg is bántam)
A budget Becca/By Terry.
Ki mit gondol az új ABH Mini Norvináról?
Engem általában nem hoznak lázba ezek a Norvina kollekciós darabok, de ez most nem olyan rossz. Külön öröm, hogy csak 2 csillogós van benne
Nekem tetszik. Tökéletes kis kompakt lehet azoknak, akik a natúr színeket szeretik, de ki szeretnének próbálni élénkebb sminkeket. A színek erőteljesek, de viszonylag könnyen beépíthetőek (oké, a pink kicsit erős, de még mindig könnyebb használni mint egy metális lime zöldet). A színvilág is Norvinás. Kár, hogy a 3 nagy paletta után jött ki. Az emberek lassan megcsömörlenek a Norvináktól.
Nekem is tetszik, de egyúttal mégse… Ha mondjuk a 6. 7. és 8. Szín nem lenne benne, uncsinak tűnne, mégse használnám a fent említett színeket. Sőt, a 3.-at se használnám. Vagy talán a 7. mégis érdekes lehetne, de mondjuk van egy palettám, amiben van egy szín, ami pont ilyen, csak szebb… szóval, szép, de nem nekem való, na.
Neked jól állna! Bár tetszik, magamnak nem tudnám elképzelni.
Köszi gondoltam is rá, hogy beszerzem valamikor jövőre:D