Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Szarkafiókák!:yum:

5 Likes

Először úgy olvastam, hogy sz@rfiókák. :see_no_evil:

4 Likes

Az az ecset, ami úgy tetszett nekem? :slight_smile:

Szerintem igen, itt linkelted

1 Likes

Csak kérdés, hogy mennyibe kerülnek :sweat_smile:

Egyébként végzett a kedves varrónő, akitől a mosható sminklemosó korongokat rendeltem :upside_down_face:, alig várom, hogy megérkezzenek :).

1 Likes

a Km-es adatlap alapján 4e Ft, nekem is ennyi rémlik

:flushed: Jó sok, szerintem kihagyom :sweat_smile:.

Talán még marad belőle ünnepek után vagy ha más nem , jövőre is kihoznak valamilyen szettet, az egyik ecset amúgy eléggé hasonlít arra, amit most vettem a karácsonyi kollekcióból, csak a nyele ugye fekete

1 Likes

Sziasztok! Elnézést, hogy így tök ismeretlenül beleszólók, de én használom az Essence ecset szettjét, amiről szó van. Az arcra valókat ritkábban, de a szemre valókat gyakran. Nekem nagyon tetszenek, bár nincs sok viszonyítási alapom. Nem hullanak, pedig már mostam őket. Én határozottan jó vételnek gondolom, nem bántam meg, hogy megvettem :slight_smile:

6 Likes

Nabla:

3 Likes

Pinkpanda be gyorsított :slightly_smiling_face:

3 Likes

A képernyő nézés helyett beiktattam pár percet, amikor azt néztem, ahogy fel-alá úszkálnak a csillagok és a hógolyók a nyélben, nagyon relaxáló volt, életem egyik legjobban elköltött 550 Ft-ja :smiley:

8 Likes

Kérünk képet az unboxing topic-ba! :grinning:

1 Likes

Majd lesz kép mikor megjön egyébként annyira nem nagy különlegesség, de nekem nagyon tetszik hogy nem kell több ilyen ,vattakorongot" vennem és elhasználnom :).

2 Likes

Nekem a kis ecset felejtős, lehet belerakom én is a tolltartómba, nézegetni unalmasabb napokra. :grinning:
De a nagy, az egész jó.

1 Likes

Én tegnap belemásztam a csillámos színekbe, azok förtelmesek. Még mindig ott vannak a csillámok a kabátom ujján.

2 Likes

Nekem is csillámos tőle a kabátom :smiley:

Akkor ez tényleg felejtős…:slightly_smiling_face:

1 Likes

Úgy érzem, nagyon nagy veszélyben vagyok… :flushed:

10 Likes