Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Majd tegyél fel képet a Swathcolós topikba :smiley:

1 Likes

A kicsi essence ecset jó valamire?
A púderecset elég jónak tűnik…

Tegnap belemásztam én is a teszterbe. Elég érdekes állaga van, nyúlkálni jó benne. :laughing:

1 Likes

A paletta az boríték alakú, formájú?
Esetleg nem nézted, hogy jó-e vagy milyen? :slightly_smiling_face:

Igen, a boríték formájú, véletlenszerűen belenyúltam három különböző textúrába: a matt elég halovány volt, a szatén krémes, jó minőségű (arany színű volt), az egyik glittert próbáltam még, az nagyon darabos, szerintem potyogásra hajlamos

1 Likes

Már itt van a postán, holnap tudom atvenni.
@Kokapu

1 Likes

@Montelino írt róla itt:

1 Likes

Majd kiderül, én leginkább a cukisága miatt vettem, meg mert a többi dolog annyira nem érdekelt a kollekcióból, ha lett volna még púder ecset, akkor inkább azt vettem volna én is.

1 Likes

Igen, de nem hatottam meg senkit, havazni akarnak. :grin:

5 Likes

Köszi :slightly_smiling_face:

Ráér!
Csilloghatok még eleget véle. :smiley: :star2:

2 Likes

Akkor ezt lehet jobb kihagyni…

1 Likes

A púderecsetet ma lehet, hogy megveszem. Max. ajándéknak jó lesz, ha nem válik be.

1 Likes

Púderecsetet én vettem a Blahán a Müllerben, ott meg csak az volt. Ha mást nem, majd nézegetjük, ahogyan az apró csillagok és hógolyók le-föl úszkálnak a nyélben. :smiley:

A palettától én sem voltam elragadtatva a teszter alapján.

5 Likes

@Szandika A szaloncukor csomagolású Essence ecsetszett van magyar Dmekben is, még kisebbekben is láttam, de elég lutri, hogy milyenek

2 Likes

Olyat sajna nem láttam itt.
@Montelino kipróbáltad a kicsi ecsetet?

Nem, az utóbbi 2 hétben nem sminkeltem a szemecskémet. Viszont én is úgy voltam vele, hogy majd nézegetem a nyelét, ha nem jön be. Viszont az ecset vágását figyelni kell. Nálunk 3 volt kitéve, 2 hibás volt.

2 Likes

A glitteres essence palettámhoz épp illenének ezek az ecsetek. :thinking:
Komolyan mondom, olyanok vagyunk, mint a gyerekek. :laughing:

7 Likes

Vagy a szarkák. :smiley:

8 Likes

A kicsi ecset nekem is megvan,de még nem próbáltam ki,ha nem jó az sem baj,mert olyan jópofa :slightly_smiling_face:

2 Likes