Majd tegyél fel képet a Swathcolós topikba
A kicsi essence ecset jó valamire?
A púderecset elég jónak tűnik…
Tegnap belemásztam én is a teszterbe. Elég érdekes állaga van, nyúlkálni jó benne.
A paletta az boríték alakú, formájú?
Esetleg nem nézted, hogy jó-e vagy milyen?
Igen, a boríték formájú, véletlenszerűen belenyúltam három különböző textúrába: a matt elég halovány volt, a szatén krémes, jó minőségű (arany színű volt), az egyik glittert próbáltam még, az nagyon darabos, szerintem potyogásra hajlamos
Majd kiderül, én leginkább a cukisága miatt vettem, meg mert a többi dolog annyira nem érdekelt a kollekcióból, ha lett volna még púder ecset, akkor inkább azt vettem volna én is.
Igen, de nem hatottam meg senkit, havazni akarnak.
Köszi
Ráér!
Csilloghatok még eleget véle.
Akkor ezt lehet jobb kihagyni…
A púderecsetet ma lehet, hogy megveszem. Max. ajándéknak jó lesz, ha nem válik be.
Púderecsetet én vettem a Blahán a Müllerben, ott meg csak az volt. Ha mást nem, majd nézegetjük, ahogyan az apró csillagok és hógolyók le-föl úszkálnak a nyélben.
A palettától én sem voltam elragadtatva a teszter alapján.
@Szandika A szaloncukor csomagolású Essence ecsetszett van magyar Dmekben is, még kisebbekben is láttam, de elég lutri, hogy milyenek
Nem, az utóbbi 2 hétben nem sminkeltem a szemecskémet. Viszont én is úgy voltam vele, hogy majd nézegetem a nyelét, ha nem jön be. Viszont az ecset vágását figyelni kell. Nálunk 3 volt kitéve, 2 hibás volt.
A glitteres essence palettámhoz épp illenének ezek az ecsetek.
Komolyan mondom, olyanok vagyunk, mint a gyerekek.
Vagy a szarkák.
A kicsi ecset nekem is megvan,de még nem próbáltam ki,ha nem jó az sem baj,mert olyan jópofa