Igen, itt nagyon szembetűnő, hogy a Going Coconuts mennyivel neutrálisabb.
Nem akkora ez egészen véletlenül, mint a Tati paletta? Kimaradt a gyártósoron és el kellett használni?
@whitemerci: Szerintem Shae videójára gondolsz, ő szokta így bemutatni colourpop szemhéjpúdereket.
Neem, Tati-s paletta 5x4-es De miből gondolod? CP a gyártója?
Ha már Tati paletta, az elgondolás nem rossz, kivitelezés hááááát…
Elmondom nekem mi a bajom vele. A 24 szín 6 alapra van osztva, ezek a színek pedig további négy különböző állagra és színben leheletnyi árnyalatkülönbségre (van ahol kicsit számottevőbb a különbség). Amivel nekem a legnagyobb a bajom - és ez kb. minden palettára igaz, amiben van - nem a glitter hanem a flitter sor! Minek??? Soha sehol nem működik, egész egyszerűen felesleges. Igaz a palettában jól mutat, addig, amíg nem használod. A szemre még ha fel is kerül, egy pislogás alkalmával az összes kis flitterszemcse azonnal lepotyog, egész egyszerűen a matt textúra, és a belekevert flitter nem tud együttműködni. Már a felapplikáláskor záporozik alá, ha a szemhéjbázisba néhány bele is ragad, az is másodpercek alatt meg fogja adni magát. Miért kellett belőle egy teljes 6-os sort megalkotni? Na mindegy, ez csak az én véleményem.
Nekem is nagyon sok ennyi extrém csillogós szín, mondjuk még kb 1 is sok lenne nekem, mert jobban szeretem a szaténos, selymesebb fényű színeket. Ha nagyon csillogni akarnék, arra van más. Mondjuk nekem összességében sem tetszik ez a paletta.
Igen, a Seed Beauty. (Hozzájuk tartozik a Colourpop, de a Kylie Cosmetics, a KKW Beauty is.)
@whitemerci be tudnád linkelni a Butterfly palettáról az említett videót?
Köszi szépen!
Bocsi, @zalla útmutatója alapján megtaláltam, ha tényleg arra gondoltál.
A gonoszkodást félre téve nem igazán értem mire jó ez a paletta. Volt egy hasonló, a Fame, amiben már szintén több hasonló neutrális árnyalat volt a palettában. Nem láttam ugyan swatchokat, de egy ilyen palettában garantált, hogy nagyon sok hasonló szín lesz. Árnyalatnyi különbségek miatt pedig nem biztos, hogy megvenném. Ami miatt pedig biztos nem fogom megvenni, az a mérete. Ekkora palettát sosem használok, csak porosodna a polcon.
Igen, ez a videó volt.
Igen, a csillogó színek közül vannak szebb eredményt adók is, persze ha nincsenek eltúlozva.
Nekem glitterből is van pár ami bejön, például az Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow Smoke árnyalata, mert ez olyan szofisztikált eredményt ad, ezért ezt simán önmagában a mélyítővonalban kis elmélyítéssel megtámogatva szoktam használni. CT Instant Eye palettájáról, meg már esett szó bőven, a rakoncátlan csillogók, ha felkerülnek, akkor azok valami gyönyörűségesek.
A legtöbbet én is a selyemfényű, szaténost szeretem egyébként használni. Tati a saját kedvenc neutrális palettáját alkotta meg, neki biztosan nagyon jól is áll, de mindenesetre kissé túlzásba estek a rengeteg csillogó, csillámos, és glitteres színekkel. valószínűleg ez maga Tati, merő egy csillogás.
Igen, én is ezt mondtam, hogy Tati saját magának alkotta a palettát, mert ő köztudottan imádja a neutrális színeket és mindent ami glitter flitter. Állítólag a glitter valamilyen krémesebb formula, nem pedig a túl potyogós. Sajnos tesztelni nem tudom, mert az én ízlésemnek túl drága (főleg, hogy én nem bírom a sok csillogósat)
Több panaszt is hallottam, hogy még ha fixálóval együtt is viszi fel valaki a krémes glittert és megszárad, akkor utána záporesőt rendez és folyamatosan potyog. Ezt sem megerősíteni sem megcáfolni nem fogom tudni, mert én sem fogom megvenni a palettát, hiába szeretem a neutrális naturális színeket, ez a paletta szinte csak csillámból áll. Boldog leszek a kókuszos 9-es palettával, szerencsére ebben semennyi glitter nincs. A ColourPop préselt glitterei sem nyerték el a tetszésemet egyébként.
A Colourpop palettákban zavar a glitter, mert teljesen random jelenik meg. Tati palettájában viszont a koncepció része. Lehet akármilyen jó a formula, de a színek és finishek tekintetében újat nem alkotott. A glitterrel rá lehet venni az embereket a vásárlásra.
A képen gyönyörű, de a való életben tuti nem használnám. Szóval a pénztárcám megkönnyebbült.
Az enyém is, tudom soha nem lenne az enyém
Ezt láttam egy nagyobb Dm-ben : https://www.physiciansformula.com/essential-minis-set.html
10 e Ft-ét, a karácsonyi Essence szemhéjpúder ecsetért mentem csak, az utolsót hoztam el, csak paletta, körömmatrica meg az a melegítő pack (?) maradt meg, highlighter és púder ecset sehol, az a highlighter olyan hatású mintha havas lenne tőle a bőr, de nem hiszem, hogy fel fogom kutatni
Én abba a highlighterbe totál bele vagyok szerelmesedve. Pontosan az jutott róla nekem is eszembe, hogy olyan, mint mikor a frissen hullott hó csillog.
Azt nem tudom, hányszor kenem majd a fejemre, de szerintem nem győzöm majd nézegetni, ha meglesz.
Elvileg már Pesten van, hétfőn elpostáztam.
Nagyon köszi!
Majd még össze kell fussunk Amadeával. De a lényeg úgyis a tudat, hogy tuti lesz ilyenem.