én az ecsetet kérem
Asse rossz!
Nem, ő a vágyaink tárgya:
Felettébb csinos darab (mármint a paletta). Hmm. Hmmm.
Egy 1500 Ft-os kis vackot már négyen üldöztünk, két országban.
Scott Barnes (Jlo sminkese) 5 új palettával, merész darabok
Huhh csajok,csak ne legyen csalódás. 2 órával ezelőtt próbáltam,egy színtelen valami nagy csillámokkal. Egy mozdulattal zsepivel letörölhető. Nem tudom hova tenni,semmiképpen nem highlighter.A paletta jobban sikerült szerintem.
Én próbáltam tesztert, nekem az tetszett.
Mondjuk annyi highlighterem van, hogy ebben pont az tetszett, hogy más, mint a többi.
Nem tudom megcáfolni!
Nekem tetszenek ezek az Essence ecsetek! Minden egybe van, ami kelhet :).
https://kremmania.hu/kremek/essence-spread-the-magic-brush-set-ecsetkeszlet
Gyönyörűség
A pandán láttam kb. 1 hónapja, de mire eldöntöttem, hogy megveszem, elfogyott…
Új ColourPop paletta, ami szerintem a maga nemében valamennyire különleges, mert nagy és nude. Nekem tetszik, bár tudom, hogy nekem nem lenne praktikus. Ecsetkészlet is lesz.
Ezen kívül elérhető válnak az oldalon az eddig csak Ulta-nál kapható paletták is.
Love Bird, Bird Of Paradise, Night Owl
Szép, de ebből max. az ecsetek érdekelnének. A nagy palettában túl sok a hasonló árnyalat (de szép rendezett) egy szimpla földi halandónak.
Én a Flutter by palettában gondolkodom, annyira jó színek vannak benne.
Azért nézz még róla swatchokat, itt pl kicsit mások:
De szerintem is nagyon szép színek vannak benne.
Én pont azért akarok lecsapni a Going Coconuts palettára, mert VÉGRE igazi semleges, neutrális paletta. Nem lengnek ki a színek se ide, se oda, azaz nem túl melegek a meleg színek, és a hidegbe sem hajlik át túlságosan, hanem az arany középút. Naná, hogy KELL!
A Night Owl is nagyon-nagyon szép, de kifejezetten meleg és a tónusai több palettámban is megvannak. A nagy 30-as neutrális paletta már megint jobban áthajlik a meleg tónusba, ha jobban megnézed, kicsivel több a meleg árnyalat benne, mint a semleges. Szó se rőla, tényleg szép, olyasvalakinek szuper, aki most alakítja ki a sminkkészletét.
Éppen tegnap láttam róla videót, ahol egy kiscsaj az összes színt egyesével feltette a szemhéjára, és a valóságban nem teljesen ilyen színű, mint a promóképeken. A Frozen lilái élénkebbek, lilásabbak. Szerintem érdemes többet informálódni róla, mert ez a paletta barnás-mályvás-lilás, de még a videók erős megvilágításában sem tűnnek ennyire vibráló színnek, mint a promóképeken. A videót sajnos nem találtam meg.
Bocsi, a Butterfly paliról beszéltem, de közben látom, hogy egy valósághűbb képet már belinkeltél. Hiába korán van még.