Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Jujj remélem az ecset nálunk is megjelenik majd, nagyon tetszik :). A paletta engem se hoz lázba :D.

2 Likes

en is ma rohanok a DMbe az ecseteket beszerezni! :smiley: nagyon tetszenek.

3 Likes

Újságban láttam egy reklámot, hogy nálunk nov. 28-tól lesz elérhető a dmben :slight_smile:

2 Likes

Hú, köszi szépen :).

Új Colourpop kollekció. Bevallom, elborzaszt az az ütem, amivel mostanság dobálják piacra a termékeket. Sajnos ez a lila téma viszont pont az esetem:(( A pasztell lila 9-es palettájuk már tervben volt, lehet, hogyha lesz free shipping, elcsábulok. Ennek ellenére továbbra is elborzaszt a dolog.
74914558_420941745466144_6917184146062180352_n%20(1)

7 Likes

Nekem csak az a puffnis nagy doboz kéne, olyan sikkes az a pamacs :grin: :heart_eyes:

2 Likes

Elsőre ez most tetszik, kíváncsi vagyok a swatchokra. Igen, ez a tempó már nem normális, engem kifejezetten irritál. Emlékszem tavaly mennyire vártam a hercegnős kollekciót. Most egyiket sem várom…

3 Likes

Ezek a lilás árnyalatok nekem is a gyengéim. Nagyon szépek.

1 Likes

Ez tényleg egy nagyon szép paletta, sőt nekem a rúzsok is tetszenek.

Screenshot_20191120_232710

Screenshot_20191120_232656

5 Likes

Valaki nézze meg otthon pontosan mennyi a highlighter, ha Euróról váltok lehet drágábban jön ki.

Sajnos én még olyan állvánnyal se találkoztam, amin kinn volt a kollekció… @Kokapu, nem emlékszel, mennyibe kerül az Essence highlighter?

Nem, de munkába menet beugrom a Müllerbe, és ha még kinn van a tartó, akkor megnézem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

A Lolly oldalán 1499 Ft van feltüntetve, ez gondolom a Pink Pandás ár.

Köszi! Nekem jó ez az ár, ha neked és @Montelino -nak megfelel, és akkir a bűnbarlangba se kell bemenned.:slight_smile:

Azért bementem, ott is annyi volt a highlighter.
IMG_20191121_091308

Egyébként igen, nem volt jó hatással a pénztárcámra a bűnbarlangban tett látogatás. :grinning:

6 Likes

Köszi szépen!
Csak nem vettél valamit?:stuck_out_tongue:

Na ezt megnézem, hogy nálunk hogy áll, a múlthét végén láttam, érintetlenül, egy termék sem hiányzott. Ez jól le van pusztítva. :slight_smile:
Kisebb városnak is vannak előnyei…

1 Likes

Hogy ezek milyen szépek!

Ezt a highlightert akarjátok beszerezni?

2 Likes

A névnapi ajándékaim egyike. Szebb, mint a képeken és már ott vár a sorára a szekrényben, ahova a szívtelen férjem elrejtette előlem. (Mondjuk én adtam oda neki, hogy dugja el és a napján majd nyomja a kezembe.) :laughing:

14 Likes