Jujj remélem az ecset nálunk is megjelenik majd, nagyon tetszik :). A paletta engem se hoz lázba :D.
en is ma rohanok a DMbe az ecseteket beszerezni! nagyon tetszenek.
Újságban láttam egy reklámot, hogy nálunk nov. 28-tól lesz elérhető a dmben
Hú, köszi szépen :).
Új Colourpop kollekció. Bevallom, elborzaszt az az ütem, amivel mostanság dobálják piacra a termékeket. Sajnos ez a lila téma viszont pont az esetem:(( A pasztell lila 9-es palettájuk már tervben volt, lehet, hogyha lesz free shipping, elcsábulok. Ennek ellenére továbbra is elborzaszt a dolog.
Nekem csak az a puffnis nagy doboz kéne, olyan sikkes az a pamacs
Elsőre ez most tetszik, kíváncsi vagyok a swatchokra. Igen, ez a tempó már nem normális, engem kifejezetten irritál. Emlékszem tavaly mennyire vártam a hercegnős kollekciót. Most egyiket sem várom…
Ezek a lilás árnyalatok nekem is a gyengéim. Nagyon szépek.
Ez tényleg egy nagyon szép paletta, sőt nekem a rúzsok is tetszenek.
Valaki nézze meg otthon pontosan mennyi a highlighter, ha Euróról váltok lehet drágábban jön ki.
Sajnos én még olyan állvánnyal se találkoztam, amin kinn volt a kollekció… @Kokapu, nem emlékszel, mennyibe kerül az Essence highlighter?
Nem, de munkába menet beugrom a Müllerbe, és ha még kinn van a tartó, akkor megnézem.
Köszi! Nekem jó ez az ár, ha neked és @Montelino -nak megfelel, és akkir a bűnbarlangba se kell bemenned.
Azért bementem, ott is annyi volt a highlighter.
Egyébként igen, nem volt jó hatással a pénztárcámra a bűnbarlangban tett látogatás.
Köszi szépen!
Csak nem vettél valamit?
Na ezt megnézem, hogy nálunk hogy áll, a múlthét végén láttam, érintetlenül, egy termék sem hiányzott. Ez jól le van pusztítva.
Kisebb városnak is vannak előnyei…
Hogy ezek milyen szépek!
Ezt a highlightert akarjátok beszerezni?
A névnapi ajándékaim egyike. Szebb, mint a képeken és már ott vár a sorára a szekrényben, ahova a szívtelen férjem elrejtette előlem. (Mondjuk én adtam oda neki, hogy dugja el és a napján majd nyomja a kezembe.)