Hát ez az a paletta, amiből használatra kerülne 3-4 szín karácsonykor és ennyi. Aztán a szekrény rabja lenne. Kár érte, annyi lehetőség lett volna egy Dreamy 2-ben. De mit csinál a Nabla? Karácsony -> bevált színek -> csillámtenger. Semmi kreativitás
Ráadásul engem egy csomó szín az UD GoT palettájára emlékeztet, csak azok hordhatóbbak, szaténosabbak, nem ennyire csillámosak.
Nem tudom miért, de egyből ez ugrott be…
Birdcage, aki nem látta, nézze meg, eszméletlen jó film. We are family
Így van! Egyetértek.
“Lovacska,lovacska, lovacska, seggrisza, seggrisza, seggrisza”
Imádom a filmet!
Én is, a színészek szenzációsat alakítanak, Robin Williams és Nathan Lane főleg
Töredelmesen bevallom közelgő elkárhozásomat. Igazából azóta nem alszom, amióta @Vicus belinkelte a ColourPop Going Coconuts összeállítást, amiből engem kifejezetten a paletta fogott meg, de annyira, hogy semennyire sem bírom kiverni vagy elhessegetni a fejemből a gondolatot, hogy KELL nekem! Szóval ez + Lisa Eldridge gyönyörűséges piros velvet ribbon-ja lesznek azok a kivételek, amik erősíteni fogják a szabályt. Amúgy pedig közeleg a karácsony
DM:
A teszter kipróbáltam, én nem venném meg se a palettát, se a highlightert. A kis ecset hazajött, az Essence ismét csövezik.
Van szettben is ecset.
Szia!
Én szeretnék highlightert, ha lesz időd, tudsz venni nekem?
Mindegy, mikor jössz haza, türelmesen várok.
Lehet, hogy kettőt kérek, mert @Kokapu -val együtt vadászunk.
Igen, igen, én is csatlakoznék!
Azt tudni kell, hogy csak a csillám látszik, a fehér alapból semmi. Legalábbis tegnap a teszter alapján én csak a csillámot láttam a bőrömön. Biztos szeretnétek?
Én szeretném, köszi szépen. Amennyit kajtattam utána, most már mindenképpen érdekel, max. szemhéjpúder topper lesz belőle, vagy tovább adom.
@Kokapu?
Igen, én is. Nekem az tetszik benne (teszterre már találkoztam), hogy olyan, mint a frissen hullott hó csillogása.
(Mondja a szarka énem )
Ok, akkor beszerzek belőle (2db). Még valakinek?
Nagyon köszi!
Nagyon köszönöm én is!
Beszerezve.
Jaj, nagyon köszönöm!
Köszi szépen!