Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Hát ez az a paletta, amiből használatra kerülne 3-4 szín karácsonykor és ennyi. Aztán a szekrény rabja lenne. Kár érte, annyi lehetőség lett volna egy Dreamy 2-ben. De mit csinál a Nabla? Karácsony -> bevált színek -> csillámtenger. Semmi kreativitás :frowning:

5 Likes

Ráadásul engem egy csomó szín az UD GoT palettájára emlékeztet, csak azok hordhatóbbak, szaténosabbak, nem ennyire csillámosak.

3 Likes

Nem tudom miért, de egyből ez ugrott be…
Birdcage, aki nem látta, nézze meg, eszméletlen jó film. We are family :slight_smile:
gene

4 Likes

Így van! Egyetértek.

1 Likes

“Lovacska,lovacska, lovacska, seggrisza, seggrisza, seggrisza” :joy:
Imádom a filmet! :rofl:

2 Likes

888678_orig

2 Likes

Én is, a színészek szenzációsat alakítanak, Robin Williams és Nathan Lane főleg :+1::blush:

1 Likes

Töredelmesen bevallom közelgő elkárhozásomat. Igazából azóta nem alszom, amióta @Vicus belinkelte a ColourPop Going Coconuts összeállítást, amiből engem kifejezetten a paletta fogott meg, de annyira, hogy semennyire sem bírom kiverni vagy elhessegetni a fejemből a gondolatot, hogy KELL nekem! Szóval ez + Lisa Eldridge gyönyörűséges piros velvet ribbon-ja lesznek azok a kivételek, amik erősíteni fogják a szabályt. :slight_smile: Amúgy pedig közeleg a karácsony :innocent::stuck_out_tongue_winking_eye::evergreen_tree:

7 Likes

DM:

IMG_20191116_155612_1
IMG_20191116_155618
A teszter kipróbáltam, én nem venném meg se a palettát, se a highlightert. A kis ecset hazajött, az Essence ismét csövezik.
IMG_20191116_165736
Van szettben is ecset.
IMG_20191116_165440
IMG_20191116_165424

13 Likes

Szia!

Én szeretnék highlightert, ha lesz időd, tudsz venni nekem?
Mindegy, mikor jössz haza, türelmesen várok.:slight_smile:
Lehet, hogy kettőt kérek, mert @Kokapu -val együtt vadászunk.

1 Likes

Igen, igen, én is csatlakoznék!

1 Likes

Azt tudni kell, hogy csak a csillám látszik, a fehér alapból semmi. Legalábbis tegnap a teszter alapján én csak a csillámot láttam a bőrömön. Biztos szeretnétek?

Én szeretném, köszi szépen. Amennyit kajtattam utána, most már mindenképpen érdekel, max. szemhéjpúder topper lesz belőle, vagy tovább adom.
@Kokapu?

1 Likes

Igen, én is. Nekem az tetszik benne (teszterre már találkoztam), hogy olyan, mint a frissen hullott hó csillogása. :blush:
(Mondja a szarka énem :sweat_smile:)

2 Likes

Ok, akkor beszerzek belőle (2db). Még valakinek?

2 Likes

Nagyon köszi!

Nagyon köszönöm én is!

Beszerezve.

4 Likes

Jaj, nagyon köszönöm!

Köszi szépen!:smiling_face_with_three_hearts: