Ez engem most olyan szinten lázba hozott, hogy már háromszor mentem vissza csekkolni az instagramjukat
Én már rég nem voltam ennyire izgatott egy paletta miatt. Amúgyis szerettem volna egy Nabla palettát, de eddig egyik nagyobb palettát sem éreztem az igazinak. (Valószínűleg a Cutie Nude palettát mindenképpen megveszem, de az ugye csak hat színből áll.)
Én is már többször megnéztem
https://inglot.hu/product/ajakruzs-q10-more-than-red/
Inglot rúzsa van valakinek? Ez annyira gyönyörű! De a meglévő 17 rúzsom mellé szükségem biztosan nincs rá. Bár lehet még felteszem karácsonyi ajándéklistára, hátha valaki meglep vele
Félek hogy ez sem az én kedvenc árnyalataimat fogja hozni. Eddig egyiket sem éreztem tökéletesnek, pedig olyan szépek!
Nekem van egy matt mályvás-rózsás árnyalat és a JLo kollekcióból egy nude szín. Kellemes viselet, szépen kopik, és minőségi darab.
Ajjaj, egyelőre nem sikerült lebeszélned róla
Sajnos nem tudok róluk rosszat mondani
Hű, ez nekem csalódás Mondjuk én alapból nem szeretem, ha a paletta 3/4-e teli van csillogóssal. Nekem az kevesebb teret enged a sminkek elkészítésénél…
Egyelőre nekem is az. Azért persze swatchokra még kíváncsi vagyok, mert úgy tűnik legalább három (talán négy) duo króm, azok mindig megdobogtatják a szívemet.
Bár most újra megnéztem instán, lehet, hogy mégsem azok. Na, meglátjuk.
Nekem is kicsit csalódás, bár tény, hogy azért nagyon szép. A nagy csillámos színeket nem kedvelem, sem a vörösesbarnákat.
Igen, nekem az a másik nagy bajom a palettával, hogy 3-4 matt szín van, azok is meleg barnák.
Nekem tetszik. Nem mindennapi, sőt, nagyon extra, de azért izgi.
Innentől kezdve már nem mondhatom el magamról, hogy az összes nagy Nabla paletta boldog tulajdonosa vagyok, mert ezt tuti nem fogom megvenni. Ezek a csillámos színek meg amúgy is elég makrancosak a többi Nabla palettában.
Szerencsére nekem sem jön be. Hallom, ahogy a bankkártyám most boldogan felsóhajtott a megkönnyebbüléstől:) Amúgy a Dreamy volt az első drágább palettám, emlékszem, hogy mikor megjött, órákig csak nézegettem meg gyönyörködtem benne, annyira szép volt… aztán eladtam, azóta is hiányzik:D
Nekem is a Dreamy volt az első drágább a Sleekek és Revolutionok után. Akkor jöttem rá, hogy bizony a szemhéjpúderek esetében sem csak a szín számít. Nekem még azóta is megvan, szoktam használni is.
Hát, a Dreamy 2 megvételére nem sok esélyt látok, bár a swatchok még okozhatnak meglepetést.
Engem a sminkek érdekelnek majd, hogyan kombinálják a színeket, milyen hatást érnek el vele. Ha ránézek a palettára nem sok inspirációm van.
@lizaliza , @Kokapu csatlakozok Hozzátok, nekem is!
Tavasszal vettem és most ősszel kezdtem el használni.
Swatchok alapján ez eléggé csili-vili ünnepi paletta lett