Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ez engem most olyan szinten lázba hozott, hogy már háromszor mentem vissza csekkolni az instagramjukat :open_mouth:

2 Likes

Én már rég nem voltam ennyire izgatott egy paletta miatt. Amúgyis szerettem volna egy Nabla palettát, de eddig egyik nagyobb palettát sem éreztem az igazinak. (Valószínűleg a Cutie Nude palettát mindenképpen megveszem, de az ugye csak hat színből áll.)

1 Likes

Én is már többször megnéztem :joy:

3 Likes

https://inglot.hu/product/ajakruzs-q10-more-than-red/
Inglot rúzsa van valakinek? Ez annyira gyönyörű! :smiley: De a meglévő 17 rúzsom mellé szükségem biztosan nincs rá. Bár lehet még felteszem karácsonyi ajándéklistára, hátha valaki meglep vele :smiley:

Félek hogy ez sem az én kedvenc árnyalataimat fogja hozni. :slight_smile: Eddig egyiket sem éreztem tökéletesnek, pedig olyan szépek!

Nekem van egy matt mályvás-rózsás árnyalat és a JLo kollekcióból egy nude szín. Kellemes viselet, szépen kopik, és minőségi darab.

1 Likes

Ajjaj, egyelőre nem sikerült lebeszélned róla :smiley:

Sajnos nem tudok róluk rosszat mondani :blush::blush:

:heart_eyes:

8 Likes

Hű, ez nekem csalódás :frowning: Mondjuk én alapból nem szeretem, ha a paletta 3/4-e teli van csillogóssal. Nekem az kevesebb teret enged a sminkek elkészítésénél… :confused:

4 Likes

Egyelőre nekem is az. Azért persze swatchokra még kíváncsi vagyok, mert úgy tűnik legalább három (talán négy) duo króm, azok mindig megdobogtatják a szívemet. :slight_smile:

Bár most újra megnéztem instán, lehet, hogy mégsem azok. Na, meglátjuk.

Nekem is kicsit csalódás, bár tény, hogy azért nagyon szép. A nagy csillámos színeket nem kedvelem, sem a vörösesbarnákat.

Igen, nekem az a másik nagy bajom a palettával, hogy 3-4 matt szín van, azok is meleg barnák. :frowning:

1 Likes

Nekem tetszik. Nem mindennapi, sőt, nagyon extra, de azért izgi.

1 Likes

Innentől kezdve már nem mondhatom el magamról, hogy az összes nagy Nabla paletta boldog tulajdonosa vagyok, mert ezt tuti nem fogom megvenni. Ezek a csillámos színek meg amúgy is elég makrancosak a többi Nabla palettában. :roll_eyes:

1 Likes

Szerencsére nekem sem jön be. Hallom, ahogy a bankkártyám most boldogan felsóhajtott a megkönnyebbüléstől:) Amúgy a Dreamy volt az első drágább palettám, emlékszem, hogy mikor megjött, órákig csak nézegettem meg gyönyörködtem benne, annyira szép volt… aztán eladtam, azóta is hiányzik:D

6 Likes

Nekem is a Dreamy volt az első drágább a Sleekek és Revolutionok után. Akkor jöttem rá, hogy bizony a szemhéjpúderek esetében sem csak a szín számít. Nekem még azóta is megvan, szoktam használni is.

Hát, a Dreamy 2 megvételére nem sok esélyt látok, bár a swatchok még okozhatnak meglepetést.

2 Likes

Engem a sminkek érdekelnek majd, hogyan kombinálják a színeket, milyen hatást érnek el vele. Ha ránézek a palettára nem sok inspirációm van. :frowning:

@lizaliza , @Kokapu csatlakozok Hozzátok, nekem is! :smiley:
Tavasszal vettem és most ősszel kezdtem el használni. :blush:

2 Likes

Swatchok alapján ez eléggé csili-vili ünnepi paletta lett :slightly_smiling_face:

5 Likes