Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Sok érte ez az ár. Nekem a csillogósak nem okoztak csalódást, kicsit potyognak de nem vészes (engem ez nem zavar) , én szeretem azt ahogy fel kell őket építeni a szemhéjra, szép intenzívek voltak a színek rajtam (főleg Sydney paletta) :). Viszont a matt barnákkal semmit sem tudok kezdeni, kivétel a Disney Belle paletta, de ott meg rájöttem, hogy mennyire rosszul áll nekem a barna szín (iszonyatosan sápaszt.).

A Myth árnyalatból fog még érkezni, Lisa az Instagram oldalán is írta, lehet, hogy van még remény a Velvet Beauty-ra is!

1 Likes

Köszi, jó lenne!

Hétvégén módomban állt megtekinteni a kollekciót (sajnos nekünk itt, a végeken azért is komoly erőfeszítéseket kell időnként tennünk, hogy élőben meggusztálhassunk bizonyos termékeket), és oltári fapadosnak, fantáziátlannak találtam a termékeket. Számomra ennyi volt!

2 Likes

Van, de minek kategória :smiley:

1 Likes

Kókuszos kollekció :coconut:

8 Likes

Újabb Disney kollekció

4 Likes

A paletta elég basic, de inkább ezt venném, mint a brown sugart, alap nude palettának jó lehet. A bronzerek bejönnek, tetszenek a színek. A többi elég mehh.

3 Likes

Szerintem ez jobban állna neked. :slight_smile:
Remélem lesz végre free shipping, mert lassan egy éve gyűjtögetem a dolgokat…

3 Likes

hat, ezek a hejcegnök nem tünnek valami boldognak…

1 Likes

Igen, ezek olyan hideg barnák, elég világos bőröm van hideg, pinkes tónussal, úgyhogy szerintem ezek jól mutatnának.
Bár most nem ezt a palettát néztem ki, de én is a free shippingre gyúrok. Egy 9es palettát biztos szeretnék, a pasztell lila és az epres között vacillálok, illetve még egy nagyobbon is gondolkozom, nem tudom, hogy a Bye bye birdie legyen vagy a Midnight Masquerade… Két palettát nehéz kiválasztani a négyből :smiley:

2 Likes

https://liluland.hu/arc/visitva-tapsolunk-megerkezett-jobaratok-sminkkollekcio?fbclid=IwAR0qu-zjysUVrEeFXWKSg8yqTSw9ztmpPHckgVV_dFoQBrw5a48oARjHwHs

2 Likes

Rendben, az ecsettartó tetszik, az ecsetek nem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Milyen szép tényleg az ecsettartó :).

Blaha Müller

IMG_20191112_092234

13 Likes

Nem fotóztam le, de a Catrice kalendárium 3. változatát láttam a Westendben a Dm-ben (3 db volt belőle)

2 Likes

https://www.asos.de/becca/becca-pearl-glow-schimmernde-lidschatten-palette/prd/14083872?clr=mehrfarbig&colourWayId=16590172&SearchQuery=&cid=2426

Screenshot_20191113-132347

6 Likes

Ez csak most úgy itt hagynám, bár gondolom, itt nem érdekel senkit… :smiley::heart_eyes:

Screenshot_20191113_200225

15 Likes

Senkit… Soha…:rofl:

3 Likes