Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Most én is beálltam a sorba és megvettem a Bangkok-os összeállítást. Alig várom már, hogy haza érjek és belenyúljak. Holnap pedig élesben is ki szeretném próbálni

2 Likes

Ez most szemét lesz, de engem azért nem hoz lázba az Inglot, mert az itthoni marketingjük elképesztő bazári és ócska szerintem. A közösségi média posztjaik, az eseményeik, az emberek, akikkel dolgoznak…mintha full hozzá nem értő emberekből állna a team. Ettől még a termékeik lehetnek nagyon jók, de teljesen elveszi a kedvem a kommunikációjuk.

2 Likes

Az előzőekből nincs meg egyik sem,de ezek jobban tetszenek.Főleg a Bonjour Montréal színei.
Majd írd meg mi a véleményed róla.

1 Likes

Őszintén én is próba nélkül vettem meg, mert nem volt teszter egyikből sem sajnos. És most a vonaton a tömegnyomorban nem akarok sminkben nyúlkálni. De alig várom már hogy haza érjek. Mindenképpen írok, hogy milyen. A Montreal még nem volt kirakva, de most gyorsan rákerestem és az is szép, csak nem annyira az én színeim

2 Likes

Köszi :). Nagyon gyönyörű a külseje a francia és az olasz palettáknak :heart_eyes:. Azt hiszem már a Los Angeles színei tetszenek a legjobban :D. De valószínű lebeszélem majd ezekről magam :sweat_smile:.

1 Likes

Igen szépek, szépek…de én sem biztos, hogy megveszem valamelyiket :slightly_smiling_face:

1 Likes

Kicsit nagy dilemmába vagyok :D. Van már 5 palettám, érkezik a 6. rengeteg színnel, ott majd megtudom, melyik színek állnak jól. A Maybelline palettát is szeretném megvenni, de előre félek, hogy nem fognak jól állni a színek. Ahogy észrevettem az arany színek jól állnak nekem, de a barnák pl nem, és még egy csomó matt sem, matt kékek, bordók. :/. Elképesztően szomorú felismerés. Eddig egy-egy visszafogott csillogós rózsaszínes színt és a kékeket szerettem magamon :), szintén csillogósak. A bordók sápasztanak. Van egy csomó palettám még is kb a felét tudom az összesnek kihasználni.

2 Likes

Nekem sincs olyan sok palettám (még), és ezekben sincsenek olyan élénk színek. Talán a legszínesebb az Essence Crystal Power, meg az Essence Berry on. A többi nude,rózsaszínes…Kék pl. nincs is és nem is tudom elképzelni magamon, kék szemem van,de attól lehet jól állna.

1 Likes

Lisa Eldridge rúzsokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van most olyan szín, ami tetszene, de kíváncsi lennék, hogy tényleg megéri-e az árukat?

android

1 Likes

Milyen palettákat szereztél be?

Most csak egy Revolution Soph X palettát @Anheszenamon-tól :). De egyébként van egy Essence Nude Million nudes face? palettám, Essence Sydney, Essence Paris, Essence Disney Belle, Essence Hohoho paletta, megvannak egy ideje :).

1 Likes

Én elsőre nagyon meg akartam rendelni, meg másodjára is, videóban annyira különlegesnek tűnt a finish is, de aztán még jó, hogy rendelés előtt gyorsan rákerestem Temptalián, és ott jöttem rá, hogy az ajkakon ez igazából egy teljesen átlagos szatén finishű rúzs. Én a nagyon matt rúzsokat szeretem, úgyhogy nem voltam hajlandó végül ~13 ezer forintot kiadni rá. Kicsit bűntudatom van miatta, mert annyira vágytam rá, de ez van.

1 Likes

Én is lemaradtam. Valamiért úgy gondoltam, mától lesz a pre order, erre tegnap este már sold out volt az a szín, ami a legjobban tetszett…

Egészen 15-éig pre-order van.

Hát igen, én is ezt hittem, de amíg ennél az árnyalatnál a pre order lehetőség van:
chrome

Ennél pedig már sold out (és szombaton még ennél is az volt, hogy pre order november 03-tól, csak én valamiért azzal voltam, hogy az hétfőn lesz):
chrome

Gyönyörűszép :heart_eyes::heart_eyes:Screenshot_20191104-090844_Chrome

10 Likes

Ma kipróbáltam a Bangkok palettát és nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. A színekkel nagyon sokat kell dolgozni mire elérjük a megfelelő pigmentációt, viszont akkor szép smink készíthető vele. A csillámos színek is megtévesztőek, swatcholva élénkek, de ujjal, ecsettel, bármivel felvive már nem kapjuk az a folyékony metál hatást. Egy kis munkával egyszerű szép sminket lehet készíteni vele, de amúgy egyáltalán nem éri meg, az essence is jött már ki ennél jobb termékkel szerintem.

3 Likes

Köszi :slightly_smiling_face: Talán ezek a mostaniak jobbra sikerültek, bár ki tudja…

Valahogy sejtettem :D. A Paris paletta sem a legjobb nekem pl színek szempontjából, nekem a Sydney jobban tetszik, az jól sikerült, bár ezekkel tényleg nem könnyű bánni., főleg a mattokkal. :). Mondjuk én mindig csak egy színt ütögetek fel, ez lényegesen könnyebb, mint egy összetett smink :). Azt hiszem nekem nincs szükségem az új városi palettákra sem, ezek után.:sweat_smile:. Mennyiért vetted a palettát? :slight_smile:

Nekem pont a mattok tűnnek elfogadhatónak és a csillámosak okoznak csalódást. Amúgy teljes áron vettem 2000 valamennyi forinttért

1 Likes