Most én is beálltam a sorba és megvettem a Bangkok-os összeállítást. Alig várom már, hogy haza érjek és belenyúljak. Holnap pedig élesben is ki szeretném próbálni
Ez most szemét lesz, de engem azért nem hoz lázba az Inglot, mert az itthoni marketingjük elképesztő bazári és ócska szerintem. A közösségi média posztjaik, az eseményeik, az emberek, akikkel dolgoznak…mintha full hozzá nem értő emberekből állna a team. Ettől még a termékeik lehetnek nagyon jók, de teljesen elveszi a kedvem a kommunikációjuk.
Az előzőekből nincs meg egyik sem,de ezek jobban tetszenek.Főleg a Bonjour Montréal színei.
Majd írd meg mi a véleményed róla.
Őszintén én is próba nélkül vettem meg, mert nem volt teszter egyikből sem sajnos. És most a vonaton a tömegnyomorban nem akarok sminkben nyúlkálni. De alig várom már hogy haza érjek. Mindenképpen írok, hogy milyen. A Montreal még nem volt kirakva, de most gyorsan rákerestem és az is szép, csak nem annyira az én színeim
Köszi :). Nagyon gyönyörű a külseje a francia és az olasz palettáknak . Azt hiszem már a Los Angeles színei tetszenek a legjobban :D. De valószínű lebeszélem majd ezekről magam .
Igen szépek, szépek…de én sem biztos, hogy megveszem valamelyiket
Kicsit nagy dilemmába vagyok :D. Van már 5 palettám, érkezik a 6. rengeteg színnel, ott majd megtudom, melyik színek állnak jól. A Maybelline palettát is szeretném megvenni, de előre félek, hogy nem fognak jól állni a színek. Ahogy észrevettem az arany színek jól állnak nekem, de a barnák pl nem, és még egy csomó matt sem, matt kékek, bordók. :/. Elképesztően szomorú felismerés. Eddig egy-egy visszafogott csillogós rózsaszínes színt és a kékeket szerettem magamon :), szintén csillogósak. A bordók sápasztanak. Van egy csomó palettám még is kb a felét tudom az összesnek kihasználni.
Nekem sincs olyan sok palettám (még), és ezekben sincsenek olyan élénk színek. Talán a legszínesebb az Essence Crystal Power, meg az Essence Berry on. A többi nude,rózsaszínes…Kék pl. nincs is és nem is tudom elképzelni magamon, kék szemem van,de attól lehet jól állna.
Lisa Eldridge rúzsokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van most olyan szín, ami tetszene, de kíváncsi lennék, hogy tényleg megéri-e az árukat?
Milyen palettákat szereztél be?
Most csak egy Revolution Soph X palettát @Anheszenamon-tól :). De egyébként van egy Essence Nude Million nudes face? palettám, Essence Sydney, Essence Paris, Essence Disney Belle, Essence Hohoho paletta, megvannak egy ideje :).
Én elsőre nagyon meg akartam rendelni, meg másodjára is, videóban annyira különlegesnek tűnt a finish is, de aztán még jó, hogy rendelés előtt gyorsan rákerestem Temptalián, és ott jöttem rá, hogy az ajkakon ez igazából egy teljesen átlagos szatén finishű rúzs. Én a nagyon matt rúzsokat szeretem, úgyhogy nem voltam hajlandó végül ~13 ezer forintot kiadni rá. Kicsit bűntudatom van miatta, mert annyira vágytam rá, de ez van.
Én is lemaradtam. Valamiért úgy gondoltam, mától lesz a pre order, erre tegnap este már sold out volt az a szín, ami a legjobban tetszett…
Egészen 15-éig pre-order van.
Hát igen, én is ezt hittem, de amíg ennél az árnyalatnál a pre order lehetőség van:
Ennél pedig már sold out (és szombaton még ennél is az volt, hogy pre order november 03-tól, csak én valamiért azzal voltam, hogy az hétfőn lesz):
Gyönyörűszép
Ma kipróbáltam a Bangkok palettát és nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. A színekkel nagyon sokat kell dolgozni mire elérjük a megfelelő pigmentációt, viszont akkor szép smink készíthető vele. A csillámos színek is megtévesztőek, swatcholva élénkek, de ujjal, ecsettel, bármivel felvive már nem kapjuk az a folyékony metál hatást. Egy kis munkával egyszerű szép sminket lehet készíteni vele, de amúgy egyáltalán nem éri meg, az essence is jött már ki ennél jobb termékkel szerintem.
Köszi Talán ezek a mostaniak jobbra sikerültek, bár ki tudja…
Valahogy sejtettem :D. A Paris paletta sem a legjobb nekem pl színek szempontjából, nekem a Sydney jobban tetszik, az jól sikerült, bár ezekkel tényleg nem könnyű bánni., főleg a mattokkal. :). Mondjuk én mindig csak egy színt ütögetek fel, ez lényegesen könnyebb, mint egy összetett smink :). Azt hiszem nekem nincs szükségem az új városi palettákra sem, ezek után.. Mennyiért vetted a palettát?
Nekem pont a mattok tűnnek elfogadhatónak és a csillámosak okoznak csalódást. Amúgy teljes áron vettem 2000 valamennyi forinttért